Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 231
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 450
Да, значи нейна грешка е било. На мен не ми се върза за цялостната концепция.

# 451
Еее ожалихте ги тези в Женени от пръв поглед.Там ставаше само Таня.Но пък признайте си в темите какво беше..смях по 24 часа в денонощието.Темата не спеше изобщо,със сълзи съм се смяла.Така е било само в темите на  ББ сега определено се доближават нещата.Ще ми липсват повечето мацки от тази тема с духовитостта си и най вече тийм Елена .Stuck Out Tongue Winking Eye

# 452
Изгубих им вече бройката на Еленените гаджета. Тя и до скоро преди предаването е била обвързана. Имаше приказка, че е при бившия си сега. Той моторист ли е или е съвсем нов герой, все тая.
Според мен беше грешка да се набляга толкова на бившите ѝ гаджета във формата.
Грешка е, обаче тя си е самохвалка и си е въобразила, че това е критерий, че е много оборотна мадама. А то как само прозвуча, мани! На мама Светла лошо ще и стане.Joy

# 453
Аз се надявам Еленка за срещата със свекито да си е сложила дълга блузка с висока якичка. Да станат нещата, пък после ще се разправяме…

# 454
  • София
Ау, как ми припомнихте оня гнусен жълтозъб пишман жълтопаветник от Женените от пръв поглед.
Абсолютна гавра е това предаване. Два сезона тотал щета. Според мен не е некадърност на психолозите. По-лошо е. Нарочно търсен ефект на несъвместимост на характерите и очакванията.
Ако бяха само некадърни, белким една двойка щяха поне като приятелчета да се разбират. А то... Брррр. Наистина срам за гилдията е подборът там.

Тук е много по-добре. Особено в сравнение с първи сезон. Но горчилката от нагласеност и в двата сезона си остава. И двата ергена ще се окажат не съвсем ергени. Просто на втория се сетиха да вкарат и избраницата, за да имаме хепи енд и цитирам, всичко да е "както трябва".

# 455
Добре де, аз да попитам, тъй като не следя темата със спойлерите, в крайна сметка има ли някакви доказателства, че Генчо и Вал са били двойка отпреди предаването?
Или това е само блъф? Щото нали знаете, една лъжа повторена няколко пъти, накрая става истина и после иди доказвай, че нямаш сестра.

# 456
Да, действително Елена не говореше, че ще изпуска Евгени за втори път, а че веднъж е изпуснала дивеч и няма да позволи и сега да се случи. Затова ми е странно как всички тръпнат как Елена ще е с разбито сърце. Ми тук за сърце май не става дума. Може би разбито его. Което не е зле. Валерия поне си каза, че вече и е писнало и която и да печели да печели и да свършва цялата тая работа.
Мика - хм това ако стане..направо ще е шок. Нито тя ми се вижда влюбена нито той но пък може да има нещо зад кадър за което да не знаем.

# 457
Аз се надявам Еленка за срещата със свекито да си е сложила дълга блузка с висока якичка. Да станат нещата, пък после ще се разправяме…
За тая среща, ще извади от трезора коронката на краличка и мантията с хермелин, под която ще размахва радостно лисичата опашка.

# 458
Тя сама казваше за едното берлинско гадже, после за следващото. Не помня нямаше ли трето. Това с цел да се покаже космополитна.
Е, нали се хвалеше колко е по-опитна от Валерия. Grinning
Значи, ако спечели Валерия, Елена не е била достатъчно убедителна пред Тушев. Не е станал някой Абсолют-шеф Joy Трябвало е да прочете някоя книга "Как да убедя шефа си, че аз заслужавам най-много да спечеля"
Валерия я гледаме, тя си седи и всичко и идва наготово Grinning

# 459
В предния сезон Виктор също целуваше не едно и две момичета, но според мен страстно целуваше само една - Александра. Другите малко по така отгоре, отгоре. Докато тази година Евгени не си поплюва - която и да хване я мляска като, че е най-желаната. Не мога да си представя да съм избраната и сега да гледам как мъжът, с който съм, се млещи с някоя след среща с мен - гнусно. Как момичетата няма да мислят, че са единствени и неповторими, като той не остави ненацелунато момиче /изключая Поли, която се заглеждаше по катериччки и хапваше кашкавалче, че да не гледа Евгени/? А Валерия, ако е тя избраната, на сватбата ще е с шаферка/и, която е имала доста страстни моменти с избраника ѝ - не знам как се преодолява това да не ти е пред очите...

# 460
За тая среща, ще извади от трезора коронката на краличка и мантията с хермелин, под която ще размахва радостно лисичата опашка.
Не би посмяла. Аз още от сега изпитвам жал след превюто на майката.
Да не ги беше изобщо плямпала Елена тия глупости и претенции, да си беше стояла заземена, като нормално момиче от Пловдив. Това с аристокрацията, последвано от включването на роднини ще ѝ изиграе лоша шега.

# 461
Ами да видим! Много ми е любопитно.
Сетих се защо "краличка" ми е гадничко, защото си представям тази като прочета "краличка"
https://img.p-advice.com/img/entertainment/753/alice-in-wonderla … -characters_2.jpg

# 462
Елена в последния епизод спомена, че тя била от там останалите най-заземена. Определено оценката ѝ за чувствата на Евгени е по-добра от самооценката ѝ. Тъпото е, че едното започва да пречи на другото.

# 463
Кралици, аристокотки, /и аз кикимората/вчера си рових в профила на Валката в Иг и мернах преди 49-50 седмици едни коментари с момче, "съпруга", "съпруг" влюбени емотиконки са си разменяли. Валето хем "никой така не ме е", ама чак такива обръщения,може пък да е бъзик, може да не. На колко месеца да изчислявам тези седмици?

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 16:04 от Морана

# 464
Цитат
...Валерия пък ще бъде посъветвана от майка си да остави на по-заден план каузата си, ако иска наистина да задълбочи отношенията си с пианиста. Дали защитничката на животни в беда ще изрази готовност да направи компромис с призванието, на което е посветила живота си...
Поне знаем, че не е послушала майка си, но това не означава, че не е с Евгени - може и той да помага в приюта Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт