Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 268
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 615
Мони е много известна марка костюми, не знам какъв знак е това. Валерия сигурно е уредила Евгени да става модел, понеже му е необходимо нейното ходатайстване, а тя вероятно е топ връзкарка.
Аз само не разбирам, ако Валерия и Евгени са двойка още преди започване на предаването, та на това се дължи нейното самочувствие и арогантност, къде са се пресекли пътищата и как е оцеляла досега връзката на полугеният-маестро-абсолют с престижно образование, видял свят, формирал богата култура, размишлявал над литература и семплата кучкарка-чалгарка с изпъкнали вени Валерия, която освен че е проста, не е нищо особено на външен вид и най-верояно няма да може да има семейство заради обсесиите и принципите си? Нали това беше поантата на миналата тема, че даже и да я избере, то бързо ще прозре истината. Сега пък били заедно и всичко било уредено.

# 616
Ретроградният Меркурий е в апогей. Влаго пръв Сървайвър. Капитонова топ-готвач. Валето ще е достойната любов. След тях и Копейкин ще спретне правителство и всичко е точно. 😀😀😀

Смея се със сълзи. СлаБе, благодаря за дозата хумор.

# 617
Мони е много известна марка костюми, не знам какъв знам е това. Валерия сигурно е уредила Евгени да става модел, понеже му е необходимо нейното ходатайстване, а тя вероятно е топ връзкарка.
Аз само не разбирам, ако Валерия и Евгени са двойка още преди започване на предаването, та на това се дължи нейното самочувствие и арогантност, къде са се пресекли пътищата и как е оцеляла досега връзката на полугеният-маестро-абсолют с престижно образование, видял свят, формирал богата култура, размишлявал над литература и семплата кучкарка-чалгарка с изпъкнали вени Валерия, която освен че е проста, не е нищо особено на външен вид и най-верояно няма да може да има семейство заради обсесиите и принципите си? Нали това беше поантата на миналата тема, че даже и да я избере, то бързо ще прозре истината. Сега пък били заедно и всичко било уредено.
И чиято химия с Евгени липсва, за разлика от невероятните искри между Евгени и Елена, които ни бяха доказвани и със снимков материал. Ще излезе, че...не смея да го напиша. Ще излезе, че Елена е актриса. Ще излезе, че всички са актьори. 😂😂😂

# 618
Ретроградният Меркурий е в апогей. Влаго пръв Сървайвър. Капитонова топ-готвач. Валето ще е достойната любов. След тях и Копейкин ще спретне правителство и всичко е точно. 😀😀😀
Ча чупа тоз телевизор Joy Миналата година се зарекох, че няма да гледам ИВ, тази година махам Ергенът, ХК, Сървайвър не гледам. СлаБе, пак ще се срещнем след.. 10 сезона, сезона, вчера ли бяхме на сезон две Bowtie Flowers Rose

# 619
За Елена също не мисля , че е връзкарка , още стотици хора са били статисти и тн.
Валерия едва ли има нещо общо с това, че Евгени е рекламно лице , не знам защо се търси под вола теле.😀

# 620

Не е ретроградния Меркурий, връзкарщина му викат.

Интересно победата на Валерия какво послание ще предаде?

# 621
Виктория победи Мирослава от Игри на волята в състезанието на звездите. Иначе победи Станислав.
Не вярвах, че ще се радвам за Виктория, но се случи.

След време Елена, Пам, Ирина може да ми се видят нормални момичета. Ще видим как ще се възползват от популярността си. Както се разбра някои са си намерили мъже. И това е нещо.

# 622
Че първоначалното привличане има знамение .😀
Реалити е това , какво послание се очаква?

# 623
  • софия
Смятай, чУек, ако не беше свършил какво можеше да е.😀😀😀

# 624
Аз го знам вече като Валери 😉
Утре ще се разбере коя е покорила сърцето на Валери,стига сте спорили. Валерия или Елена,Елена или Валерия

Той се казва Евгени Simple Smile

# 625
  • София
Явно вече всички са сигурни, че Валерия ще бие, щом тече кампания, "всичко е нагласено" Joy Не знаем колко момичета са отказали преди нея, а една като каже да, няма защо да питат повече (ако не трябват повече). Така че нищо не доказва тази информация, ама ако помага, що не.

# 626
Смешно е да се мисли, че Евгени и Валерия са били гаджета преди.
Нарочно постнах видеото с манекенството на Евгени с облекла на Плевенската фирма, за да
подсетя конспиративните теоретици и за евентуална такава връзка, която може да бъде
преекспонирана.
Иначе не варвам в такива предходни познанства и т.н.

Хайде сега да вляза в коловоза на суеверията. SmileSmile
При първото запознанство на Валерия с Евгени тя му подари в рамка нейна снимка от корица и се
извини, че стъклото се е счупило точно през сърцето на снимката. Това счупено е на нещастие и то точно през сърцето. Така и в играта със счупените сърца на Валерия й счупиха сърцето.
Така,  че е възможно да е един вид лоша поличба. SmileSmile

# 627
Няма някоя връзкарка. Всички са връзкарки без няколко за пълнеж да речем. Елисавета и Теодора са Гущерки. Кои там вече не знам, но повечето са близки със старите ергенки. Поли, Елена, Габриела, Кристина и кой още беше - участвали в сериали разни. Та така...

# 628
Значи, според моите изчисления Меркурий си е наместил апогея от темата за спойлерите, като е разбрал кои са победителите Joy

# 629
Е, имаше и други спойлери с още подробности и твърдящи, че Валерия е победител.Аз не мога да разбера хора, които не влизат в спойлерната тема, но после се почва едно дълго, протяжно, постоянно питане ама как тъй, ама откъде това, ама откъде онова?
Аз искам да видя финала, за да се убедя във великите актьорски умения на Елена.

Общи условия

Активация на акаунт