Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 264
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 600
  • софия
1. Стигнахме гроздето отдавна, за съжаление се оказа, че грозде няма. Сал трънки.
 2. Бори се, за моя радост по късно ще осъзнае, че се е отървала леко.
 3. Тоз дет се качи, се оказа, че е копал в обратна посока. Тепърва ще се самоуспокоява, че всички му завиждат.
 4. Като го стигне ще се чуди на кой да го хариже, но никой няма да го иска.

# 601
Цитирам си за Елена от другата тема:"Разбрах ги тези факти, някой спомена и за "Под прикритие"/2011-2012г.сезон 2/, и за ББ/ 2005г.сезон 2/ нещо за втори сезон, за кой  формат не се посочи.Колко са се познавали и колко се помнят от епизодична роля/статист и логър?"
Да, да бяха викнали Ленчето за секцията ако им е толкова близка и е наета актриса.

Е тя на колко години е била през 2005? Пък и 2011-2012

# 602
Аз да се включа по две теми - за Капитонката и за "връзкарството" на Елена по повод това, че била логър в ББ/ВБ.

За Капитонова 2 думи. Гледах я в Мастършеф преди време. Не беше чак толкова зле момичето, но не беше и на нивото на повечето от участниците там. Стигна по-далеч, отколкото трябваше, но и пълна дупка не беше Grinning

Сега за логърството. Доколкото разбирам от гугъл, логърите са хората, които преглеждат целия заснет материал в едно предаване и маркират някакви интересни моменти. Един мой познат, близък приятел на братовчед ми, явно е работил като логър за "Фермата" през последния сезон (казвам "явно", защото братовчедът ми обясни характера на дейността, но не знаеше как се казва професията Grinning Честно казано, и аз нямаше да я запомня тая извънземна думичка, ако някой ми беше казал, че работи като "логър"). Та, в случая на този познат, логърстването беше временна заетост, докато тече форматът. Работили са на смени той и неговите колеги. Споделил е на братовчед ми, че ти изтичат очите, докато седиш и гледаш всеки кадър, всяка случка от целия видеоматериал и докато филтрираш интересното от скучното (предполагам, познатият и колегите му са получили ясни указания какво е "интересно" и какво - "скучно"). Този конкретен познат не е имал абсолютно никакъв контакт с никой от екипа на предаването на ниво сценаристи и продуценти, основно комуникацията е текла с монтажистите. Всеки логър е бил разпределен да следи за определени участник/ци и за записите с него/тях.
Човекът нямаше и до ден-днешен няма амбиции да влиза в телевизионните среди. Просто в конкретния момент беше безработен, а за логърстването (ако е изобщо това) са предложили прилично заплащане. И ако се чудите - да, опитах се тогава да изкопча спойлери за "Фермата", че я следях, и не се получи. Явно ги хващат, че спойлват именно по това, че отговарят за конкретни участници, така че ако нещо изтече, свързано с тях, първо тях ще набедят и ще глобят.

Сега, не знам при Елена как са се развили нещата с нейното логърстване в ББ/ВБ. Просто реших да споделя тази история, защото вие го изкарахте, че тя покрай това логърстване се е запознала с целия риалити хайлайф и са си станали гъсти, пък то гледайте каква черна работа е това Grinning На най-ниските нива в "организацията".

# 603
  • # супернатурална #
Ми..ще го преживя..интересното е ти защо се палиш, като знаеш от 2 месеца, че "всичко е нагласено."

Ясно, за теб вероятността  да са нагласени реалитата е ок. За мен не е . А че Елена не печели съм наясно от 2 месеца и тук съм го писала многократно, това няма нищо общо.

# 604
Малко още конспиративна теория. Ето и  Генчо като манекен на облекла на марката Desizo Monni .

Може би знаете, но ако не знаете марката е на най-голямата шивашка фирма в Плевен "Димитров" ООД. Собственикът се казва Мони Димитров.
Как ви се струва? Генчо - манекен и то с дрехите на Плевенската фирма
Нищо не казвам само си задавам въпроси.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 23:42 от Dimana-nova1

# 605
  • Разпиляна във въображението
Извинявам се, ако повтарям това, но сега видях Мика в този трейлър към книга - https://www.youtube.com/watch?v=rKpu23Ksm-M

# 606
Е, хайде сега... България е толкова мъничка, вероятно е просто съвпадение.

# 607
Утре ще се разбере коя е покорила сърцето на Валери,стига сте спорили. Валерия или Елена,Елена или Валерия

# 608
  • София
Утре ще се разбере коя е покорила сърцето на Валери,стига сте спорили. Валерия или Елена,Елена или Валерия

Той се казва Евгени Simple Smile

# 609
Ми..ще го преживя..интересното е ти защо се палиш, като знаеш от 2 месеца, че "всичко е нагласено."

Ясно, за теб вероятността  да са нагласени реалитата е ок. За мен не е . А че Елена не печели съм наясно от 2 месеца и тук съм го писала многократно, това няма нищо общо.
Списъкът от ЦИК го качи Клаудед вчера в другата тема. Тогава се запознах.

# 610
Е четвъртък ще се разбере .не виждам нещо толкова странно , снимките са започнали края на септември , малко много се чудят някой за какво да се хванат.
За Елена също ми прекалено конспиративно , участвала като статистика в сериал и имала дребна роля е реалити от преди сто години.

# 611
  • софия
Ретроградният Меркурий е в апогей. Влаго пръв Сървайвър. Капитонова топ-готвач. Валето ще е достойната любов. След тях и Копейкин ще спретне правителство и всичко е точно. 😀😀😀

# 612
Свърши Меркурий.😀

# 613
Тази седмица започна кофти още със загубата на Финландия на Евровизия и оттам като се почна с едни победителии.. Валерия е достоен финал за тази каръшка поредица.😁

# 614
Е четвъртък ще се разбере .не виждам нещо толкова странно , снимките са започнали края на септември , малко много се чудят някой за какво да се хванат.
За Елена също ми прекалено конспиративно , участвала като статистика в сериал и имала дребна роля е реалити от преди сто години.
Не разбра ли, това не се брои! 😂 Все пак Света Елена е чиста като сълза и не е приближавала нито Тупарев, нито Ваня Щерева. Всъщност това дори не е била тя, става въпрос за друг човек. Ние сме в грешка. Сега всички вкупом да съчувстваме на най-голямата жертва на продукцията - Света Елена.

Общи условия

Активация на акаунт