Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 329
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 585
Един млад човек трябва да може да поне елементарни ястия да готви. И не само млад. Независимо дали е мъж или жена. Няма да казвам защо. Ирина не е казала нещо, което важи само за Кишинев.
dina64, така е. Но едно е да можеш за себе си, за децата си, за здраве, за кеф, за обща култура, за изразяване на любов и грижа. Друго е да те възпитават от малка, че си длъжна да готвиш на мъжа си.

Не, не си — както и не си длъжна да правиш секс всеки път, когато той иска, или пък да правиш някакви невероятни акробатики в леглото, ако не са ти по вкуса. Готвенето и секса се правят по желание и от любов, не по задължение и от отчаяние, че ще те зареже иначе.

За да се ожени добре, една жена на първо място трябва да е интелигентна, със самоуважение и финансово независима. Тези качества филтрират повечето некачествени мъже. За всичко друго може да се разберете двамата как ще си устроите ежедневието и домакинските задължения.

И въобще аз не познавам човек, без значение от пола, който да не може да готви основни аламинути поне. Все едно да казваме, че е важно да можеш да си миеш зъбите.

Ирина нямаше това предвид и се изказваше съвсем тенденциозно в смисъл на готвене на по-засукани неща и обслужване на мъжа като крал. Дори директно каза, че трябва да го гледаш като бог. Точно тази дума употреби. Еми, сори, това не е здравословно.

# 586
  • Варна
Аз към Елена лекинко съчувствие изпитвам. Тя не е дарена с онази лекота, харизма, хумор, наричайте го както искате, изобщо онзи уж незначителен сбор от качества, които карат някои хора да бъдат харесвани. А иска да бъде харесвана. Тя като каже смешка, или всички мълчат, или някой плаче. Всичко звучи претенциозно от нейна страна. И тя не е ок с това, все се бута да обърне мнението. С ей тоя аргумент ще ги спечели, с ей тая смешка ще я харесат.
Това чувство вътре ѝ създаде може би повече емоции и от Генчо. Имаше самочувствие, че влиза подготвена, но вътре пак не получи желаното одобрение.

Защото няма как да знаеш какви хора ще ти се паднат, че да си "подготвена". Дори и физическо състезание да е, пак може да има изненади.

Няма да забравя две приятелки като си говорихме един път, двете казаха, че обичали да си мислят предварително разговор със събеседника и ако той им отговори не както са очаквали, се дразнели. Аз тогава казах, че за мен това е тъпо, защото да мисля "десет хода напред" е безумие. Не чета мисли, че да мисля какво да отговоря така, че да затапя някого.

Относно Валерия. Никого и за нищо относно храненето не е карала да прави. Айлин каза, че е яла месо пред нея, не е имало проблеми. Просто тя за себе си е избрала да не консумира животински продукти и толкова. Аз не ям много неща, но никога не съм си налагала мнението на другите, но за сметка на това съм слушала от малка как аз трябва да се науча да ям всичко. Айде бе, ще ти ям боба, лещата, патладжана и куп още други неща точно никога.

# 587
Чета ви предните коментари. Всичко е възможно, дами и господа. В момента мрежата "гърми", че Капитонова е на финал на Хелс Китчън ( винаги съм се чудила кой го гледа, но както и да е). Щом Капитонова дето в подкаста на Комеди Клуба, съвсем неотдавна призна, че не може да готви и е супер спъната, пък сега е на финал на претенциозното шоу, смятайте.
Всичко е възможно! Подозирам, че и сега не може, също. 😂

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 22:10 от vanya.pavlova

# 588
Чета ви предните коментари. Всичко е възможно, дами и господа. В момента мрежата "гърми", че Капитонова е на финал на Хелс Китчън ( винаги съм се чудила кой го гледа, но както и да е). Щом Капитонова дето в подкаста на Комеди Клуба, съвсем неотдавна призна, че не може да готви и е супер спъната, пък сега е на финал на претенциозното шоу, смятайте.
Всичко е възможно!
Хелсът е предварително режисиран. Има си сценарий. Това, мисля, че е известно. Но ми е чудно, че Виктория не може да готви. Преди Ергенът е участвала в Мастършеф.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 07:44 от Alucard

# 589
Ирина нямаше това предвид и се изказваше съвсем тенденциозно в смисъл на готвене на по-засукани неща и обслужване на мъжа като крал. Дори директно каза, че трябва да го гледаш като бог. Точно тази дума употреби. Еми, сори, това не е здравословно.
Няма да се опитвам да гадая, какво е искала да каже, защото избягвам да говоря от името на други хора. Те си знаят защо говорят така или иначе. Пиша го по повод на някои млади хора, които гледат с ужас местата за готвене в дома, наречени кухня. Защо да готвят и да чупят маникюра си, след като могат да си поръчат храна.
Едно ме впечатли при нея - тя е момиче, което е дошло от чужда страна, справя се сама, за семейството и мама разбрахме.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 20:52 от Анонимен

# 590
@Alicard- да, тя тогава също спомена, че е участвала, но като цяло не може да готви.
Едва ли е от скромност. 😂

# 591
Потвърждавам! Ненавиждам курабийки, този Великден дори приготвих! Че и полза от тях имаше - някакви гамени тормозеха съседското девойче навън, замерих ги с първото нещо, попаднало ми под ръка. Оказа се точно курабийка Joy Така се гътнаха на асфалта, че патрулният автомобил като дойде се наложи да извика линейка за да ги свестят

# 592
  • Разпиляна във въображението
Джия също е връзкарка. Била отказала да участва, след като е напреднала в кастингите /ако помня правилно/ ,но като видяла Евгени се обадила и те й казали да тръгва. Буквално за дни. И други са в шоуто с покани, а не по каналния ред.

Сигурни или не дали ще са в Турция по време на изборите, Валерия може да е била точния човек, ако не се интересува от гласуване - там или в България и просто е направила услуга.

# 593
За мен и Елена, и Валерия си имат сериозни трески за дялане.
Първата, защото няма ама грам себеуважение, когато ухажва даден мъж и няма грам финес, а втората, че има крайни разбирания за живота като цяло (зелен фанатик/фатмак).
Мика, от друга страна, ми идва глезанка-ганка, но мъжете харесват такива жени. Обаче пък и Мика се развихри по време на играта с булките, не спря да опонира и да дърдори и лее сарказъм. До сега не се беше показвала така, та не съм сигурна точно какво да мисля за нея, защото донякъде ми е загадка. Имам чувството, че късно е разцъфнала, тя самата си каза, че в училище е била ъндърдог и за това много разчита на семейството си за подкрепа срещу лошия външен свят.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 22:40 от Janelle

# 594
Цитирам си за Елена от другата тема:"Разбрах ги тези факти, някой спомена и за "Под прикритие"/2011-2012г.сезон 2/, и за ББ/ 2005г.сезон 2/ нещо за втори сезон, за кой  формат не се посочи.Колко са се познавали и колко се помнят от епизодична роля/статист и логър?"
Да, да бяха викнали Ленчето за секцията ако им е толкова близка и е наета актриса.

# 595
Мика, от друга страна, ми идва глезанка-ганка, но мъжете харесват такива жени. Обаче пък и Мика се развихри по време на играта с булките, не спря да опонира и да дърдори и лее сарказъм. До сега не се беше показвала така, та не съм сигурна точно какво да мисля за нея, защото донякъде ми е загадка. Имам чувството, че късно е разцъфнала, тя самата си каза, че в училище е била ъндърдог и за това много разчита на семейството си за подкрепа срещу лошия външен свят.
Така както я слушах на лайфа в ТикТок, уста назаем не иска. Въобще не е вчерашна! Обаче явно е гледана с много любов в сплотено семейство и наистина е глезена. Също така е и добре възпитана, та не го демонстрира нагло.

# 596
Елена е по-външна и от оградата с двете си мижави роли в косвено свързани с Тушев продукции отпреди 10 години.
Защо Валерия, а не Айлин, Боряна, Виктория...?

# 597
  • Разпиляна във въображението
Цитирам си за Елена от другата тема:"Разбрах ги тези факти, някой спомена и за "Под прикритие"/2011-2012г.сезон 2/, и за ББ/ 2005г.сезон 2/ нещо за втори сезон, за кой  формат не се посочи.Колко са се познавали и колко се помнят от епизодична роля/статист и логър?"
Да, да бяха викнали Ленчето за секцията ако им е толкова близка и е наета актриса.

Все още не разбирам защо се продължава обсъждането на такива неща в тема "Спойлери" Simple Smile

И "Под прикритие" и "Биг брадър" биха привлекли внимание на отсяващите. Оттам към интервютата. Не вярвам някой да пренебрегне този мижав опит. Най-малко е свързан с телевизия и реалити предаване.

Ако са били гаджета преди предаването - ами не е ок. Неприятно е и ще съм разочарована. Единствено, ако има истинска любов ще си притворя очите. Това обаче няма да ме накара да захаресвам Елена. Тя можеше просто да не стига до тези крайни разкривания, монолози и т.н. Тя с това ме натоварваше изключително много.

# 598
  • # супернатурална #

Подозрението Краули е, че е предрешена победителка, защото вече е била избраница на Генчо от преди Ергена, както вече се писа в другата тема. Ако е така, е много, ама много долно за всичките 24 други момичета и за нас зрителите.

Е добре де, намерихме утехата на губещия. Предлагам още варианти:
1.  Високото грозде е кисело
2. Този, дето не го стигна, повече се бори и го заслужава
3. Този дето го стигна се качи на стълбичката на продукцията.
4. И след като го стигне, грябва да го даде на другия, щото и без това той няма да се откаже от грздето, а и е много емоционален. В противен случай не обича хората, злобен е и невъзпитан.

# 599

Подозрението Краули е, че е предрешена победителка, защото вече е била избраница на Генчо от преди Ергена, както вече се писа в другата тема. Ако е така, е много, ама много долно за всичките 24 други момичета и за нас зрителите.

Е добре де, намерихме утехата на губещия. Предлагам още варианти:
1.  Високото грозде в кисело
2. Този, дето не го стигна, повече се бори и го заслужава
3. Този дето го стигна се качи на стълбичката на продукцията.
4. И след като го стигне, грябва да го даде на другия, щото и без това той няма да се откаже от грздето, а и е много емоционален.
Ясно, за теб вероятността  да са нагласени реалитата е ок. За мен не е . А че Елена не печели съм наясно от 2 месеца и тук съм го писала многократно, това няма нищо общо.

Общи условия

Активация на акаунт