Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 439
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 570
@Lemon Verbena в Американския формат има доста сполучливи бракове и щастливи семейства но тук е повече при Ергенките
също така тук при Ергените като си избира втория избор се получават щастливи семейства
И аз смятам, че за жената най-важното в брака е да е сексапилна и да може да готви. Със сигурност не е да има кауза или пък да говори "сложно", като Ети и Вал.
Тоест да не е личност, а да обслужва мъжа? Да е сексапилна 😂 не знам как толкова грозни, дебели, пъпчиви и несъразмерни с увиснали части жени са се омъжили честно. Нито как има мъже, които изневеряват и на жени, които всеки ден готвят и са красиви.
Българите винаги са били някъде между Изтока и Запада в мисленето си.

Тя и Валерия каза, че ще му готви веганско, защото на него му било трудно, но тук се изредиха да казват как щяла да го принуждава на нещо...

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 21:21 от T.Valcheva

# 571
Не съм от никой лагер и до сега само четях, но с темата за заявлението ми дойде в повече. Валерия е човек, който много пътува, предполагам покрай ангажиментите си като модел. За мен няма нищо по-нормално от това човек, който знае правилата и желае да гласува да си осигури тази възможност без някой да го подсеща. Другите девойки защо не са го направили не е ясно, може би просто нямат опит или не са искали да гласуват.
Всеки може да гласува в чужбина, без да подава предварително заявление за това. Ако подаде заявление, то той бива отписван от списъка за гласуване по постоянен адрес в България, и не може да гласува в България, може да гласува само в секцията в чужбина, за която е подал заявление.

Екипът за подали заявления предварително за да са сигурни, че ще бъде открита секция в Бодрум. Изисква се определен минимален брой подадени заявления за да се открие секция. Също така са подали заявления за да не попълват декларации на място и за да не чакат на опашка за да грасуват. Тези с предварително подадени заявления, не чакат и минават преди тези с декларациите попълвани на място.

За екипът е ясно, че ще са там докрая на предаването или част от тях със сигурност в деня на изборите.

Валерия след подаване на заявлението за гласуване е можела само в Бодрум да гласува. В Бодрум е можела да гласува и без да подава заявление. Ако е приключила по рано участието си и се завърнала в България или някъде другаде по света е нямало да може да гласува, защото вече си е подала заявление за Бодрум.

# 572
И на мен ми е много любопитен парфюма. Върти ми се Xerjoff Naxos, MFK Grand Soir или Fan Your Flames на Nishane. Понеже Ирина всеки път точеше лиги и казваше колко е вкусен. Със сигурност ползва и Bleu de Chanel, Sauvage и Aventus.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 21:33 от dreamer🌺

# 573
Много интересно се завъртяха нещата в последните дни: Валерия била пълна връзка в шоОто, нищо че Елена е бивша колежка на екипа 😂
То не пречи и Валерия да е връзкарка, ама за Елена не се споменава от възмутените от заявлението за гласуване от Турция.

# 574
"Вкусен" ползваше според мен, за да изтъкне своите огромни сексуални апетити към него, а не заради ароматът му.
Има разни модерни миризми, но не знаем... Възможно е нещо на Том Форд, те са изумителни в голямата си част.

# 575
Ваня Щерева не е ли позната на Пам по-скоро? "Под прикритие" започва 2011.г,приключва 2016г, тя в кой сезон участва? А в кой сезон е била логър, коя година?

# 576
  • София
Ирина беше толкова загоряла, че и на чесън да миришеше Генчо, пак щеше да му каже, че мирише вкусно.

# 577
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
извинете че ви се натрапвам с Американските версии на Ергенът тук  но от тази есен ще има формат възрастния ерген тоест над 60 годишни

# 578
@Lemon Verbena в Американския формат има доста сполучливи бракове и щастливи семейства но тук е повече при Ергенките
също така тук при Ергените като си избира втория избор се получават щастливи семейства
И аз смятам, че за жената най-важното в брака е да е сексапилна и да може да готви. Със сигурност не е да има кауза или пък да говори "сложно", като Ети и Вал.
Тоест да не е личност, а да обслужва мъжа? Да е сексапилна 😂 не знам как толкова грозни, дебели, пъпчиви и несъразмерни с увиснали части жени са се омъжили честно. Нито как има мъже, които изневеряват и на жени, които всеки ден готвят и са красиви.
Българите винаги са били някъде между Изтока и Запада в мисленето си.

Тя и Валерия каза, че ще му готви веганско, защото на него му било трудно, но тук се изредиха да казват как щяла да го принуждава на нещо...

И за мъжа смятам, че няма какво да се жени ако не е поне в някаква степен финансово стабилен, и не може да поправя елементарни неща. Дори да не ги умее тези неща, ще му се наложи да ги усвои, иначе за семейството ще е трудно.
Аз не го възприемам като обслужване, харесва ми да сготвя на мъжа си, а той - да ми яде манджите. Готвя, обаче, основно за децата си, защото искам да ядат вкусна и полезна храна. 
А бракът без секс е наистина доста тъжен, според мен. Хубаво е да го има и да е хубав. Там смятам, че е важно мъжът ми се старае и да ме обслужва, ако ме разбираш.

# 579
Един млад човек трябва да може да поне елементарни ястия да готви. И не само млад. Независимо дали е мъж или жена. Няма да казвам защо. Ирина не е казала нещо, което важи само за Кишинев.

# 580
Не съм от никой лагер и до сега само четях, но с темата за заявлението ми дойде в повече. Валерия е човек, който много пътува, предполагам покрай ангажиментите си като модел. За мен няма нищо по-нормално от това човек, който знае правилата и желае да гласува да си осигури тази възможност без някой да го подсеща. Другите девойки защо не са го направили не е ясно, може би просто нямат опит или не са искали да гласуват.
Всеки може да гласува в чужбина, без да подава предварително заявление за това. Ако подаде заявление, то той бива отписван от списъка за гласуване по постоянен адрес в България, и не може да гласува в България, може да гласува само в секцията в чужбина, за която е подал заявление.

Екипът за подали заявления предварително за да са сигурни, че ще бъде открита секция в Бодрум. Изисква се определен минимален брой подадени заявления за да се открие секция. Също така са подали заявления за да не попълват декларации на място и за да не чакат на опашка за да грасуват. Тези с предварително подадени заявления, не чакат и минават преди тези с декларациите попълвани на място.

За екипът е ясно, че ще са там докрая на предаването или част от тях със сигурност в деня на изборите.

Валерия след подаване на заявлението за гласуване е можела само в Бодрум да гласува. В Бодрум е можела да гласува и без да подава заявление. Ако е приключила по рано участието си и се завърнала в България или някъде другаде по света е нямало да може да гласува, защото вече си е подала заявление за Бодрум.
Според мен Валерия се е навила, понеже вероятно не ѝ е толкова важно да гласува. За разлика от Елена примерно. Мои догадки.

# 581
Ваня Щерева не е ли позната на Пам по-скоро? "Под прикритие" започва 2011.г,приключва 2016г, тя в кой сезон участва? А в кой сезон е била логър, коя година?

Втори сезон.

Това за кой върви срещу природата и против природните закони е…

# 582
Едни задълбочени анализи, но на никого не му хрумна, че Валерия вероятно не гласува и затова не е имала против да регистрират и нея. Ако се върне в България по-рано, дреме ѝ на...

# 583
Туджаров качил стори с Евгени. И изненада - Евгени е по-висок.

# 584
Да не си е обул дълги гащи? Joy

Общи условия

Активация на акаунт