Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 470
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 525
Аз към Елена лекинко съчувствие изпитвам. Тя не е дарена с онази лекота, харизма, хумор, наричайте го както искате, изобщо онзи уж незначителен сбор от качества, които карат някои хора да бъдат харесвани. А иска да бъде харесвана. Тя като каже смешка, или всички мълчат, или някой плаче. Всичко звучи претенциозно от нейна страна.
Не всеки е като Рачков, факт Grinning Но и Веско Маринов си има фенки Simple Smile

# 526
😂😂😂 В другата тема обаче на Рачков се дразнят вече.

Елена е доста харесвана всъщност. Не знам защо. 🤔

# 527
То не е идеята до колко си като Рачков, а до колко ти се иска да си. Меган примерно и тя не е самата харизма, ама сякаш не ѝ пука.

# 528
Меган примерно и тя не е самата харизма, ама сякаш не ѝ пука.

Тя е раснала в съвсем друга среда и й личеше. Аз лично я харесвах - премерена, скромна, имаше нейния си чар като жена.

# 529
Съвсем случайно попаднах на един чужд Ергенин. Май е полски или чешки, не съм сигурна. Изглежда добре и не ми се вижда така дървен като нашите до момента. Дано следващият да е по-разчупен. Blush
https://www.instagram.com/reel/CpV5QKZsB6K/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==

# 530
Голям късмет изкара тя с участието си. Отнесе няколко бъзика тука, отиде на среща, опълчи се на Гъби, тръгна си бяла и чиста. Ако гледаме нейното участие, едно съвсем нормално предаване 😃😃😃

# 531
Аз гледах 2 сезона от руския. С Тимур (супер сезон си беше за мен) и с приятеля му, някаква руска поп звезда. Много ми харесаха сезоните, но този с Тимур повече. И избранницата харесах. Тя не влезе от първия ден.
Сякаш караници и скандали нямаше. Забравила съм. Едната девойка, която стигна до последните 3, с къдрава дълга коса, май нещо около нея имаше, но както казах- забравила съм.
Иначе сезоните ги имаше онлайн. Удобно за гледане, за който знае езика.
А приятеля на Тимур (май Егор се казваше) се залюби с една от участничките, която беше влязла омъжена във формата и последващо се разведе.

# 532
Аз гледах 2 сезона от руския. С Тимур (супер сезон си беше за мен) и с приятеля му, някаква руска поп звезда. Много ми харесаха сезоните, но този с Тимур повече. И избранницата харесах. Тя не влезе от първия ден.
Сякаш караници и скандали нямаше. Забравила съм. Едната девойка, която стигна до последните 3, с къдрава дълга коса, май нещо около нея имаше, но както казах- забравила съм.
Иначе сезоните ги имаше онлайн. Удобно за гледане, за който знае езика.
А приятеля на Тимур (май Егор се казваше) се залюби с една от участничките, която беше влязла омъжена във формата и последващо се разведе.

Трайно ли се залюби или като нашите Simple Smile

# 533
Тимур бил доста месеци с избранницата. Май над година. После се разделили. Четох след като изгледах.
За Егор не помня.
В неговия сезон имаше всякакви. При Тимур ми харесваха почти всички.

# 534
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
@Lemon Verbena в Американския формат има доста сполучливи бракове и щастливи семейства но тук е повече при Ергенките
също така тук при Ергените като си избира втория избор се получават щастливи семейства
същото и от формата Bachelor in Paradise където участниците от Ергенът и Ергенката може да развият връзка с който искат от тях

# 535
  • Leeds, UK
Това с луканката и след 100 години няма да го разбера. Все едно някой да ми каже - ей, ще ти дадем един хероин да си биеш сега хахаха, и аз да се тръшна да рева, обидена и провокирана. Каква толкова провокация, каква толкова обида и драма с пустата му луканка? Пък се оказа, че Айлин си е плюскала луканка пред Валчето и не е имало сълзи и сополи.
Не е същото, ще прощавате. Валерия на никого не е дуднала да не яде това и онова. Уважава личния избор на другите. Държи да се уважава и нейния.
Онова с луканката си беше чиста гавра и човъркане с пръст в рана. Нарочно! Как наричате такива хора,? Тя се разрева, защото й е болната тема  - убийствата на животни.

Убийства на животни, които са Ок, когато трябва да храни кучетата си? И за какво уважаване на личния избор говорим, като тя обясняваше как можело и Евгени да стане веган, ако са заедно- тоест? Тя ще го накара ли? Ще му наложи принципите си? Хайде да не защитаваме толкова разпалено(и тук говоря за всяка една от тях)- много неща не са ни показани, много неща не знаем за тях, даже повечето.
Хората правят осъзнат избор. Кучетата не! Или да Ви обяснявам защо кучето няма да яде патладжан  вместо пържола?! Що за сравнение изобщо…
Валерия не е малоумна, моля ви се, напълно осъзнава, че кучето е месоядно животно и е от жизненоважно значение за организма му.  Кучешката храна се прави основно от отпадни продукти от животни убити, за да се нахранят хората.

# 536
Прехвърлих подкастите с Ирина. По принцип ми е голяма шматка и ми е симпатична, но ме издразни как обясняваше колко по-хубаво и развито било в Кишинев (лоол) и колко гадно е в БГ.

И как, от позицията на 30 г. необвързана жена с върволица провалени връзки и то с токсични по нейни думи партньори, компетентно раздава съвети каква трябва да е жената, за да се ожени добре (т.е. да може да готви и да е много сексуална).

Момчетата и в двата подкаста се опитаха да ѝ обяснят, че това за готвенето е по-скоро източна/руско-молдовска културна особеност и младите БГ мъже, включително и те, вече са доста по-толерантни откъм манджите, особено ако мацката е красива и готина, но тя си настояваше.

# 537
@Lemon Verbena в Американския формат има доста сполучливи бракове и щастливи семейства но тук е повече при Ергенките
също така тук при Ергените като си избира втория избор се получават щастливи семейства

Хехе, явно първият избор при мъжете често не  е сполучливият Simple Smile) Каква изненада, като избират с някои части. Явно за втория избор включват малко и горната глава.
Интересно, че при жените е по-успешно, но ние и в живота по-умно избираме.

Clare, не мога да си представя семейство, в което жената не може да готви. Наистина. Докато се омъжих в хладилника си имах единствено алкохол и не се прибирах у нас, освен от време на време, за да спя (да кажем 40% от времето).
Откак имам деца готвя почти всеки ден. Първо с пюренцата почнах, а после с прояждането и сериозни манджички. Даже на почивки не ходим толкова по ресторанти, напрягам се ако не им е под контрол менюто. Та си е супер важно за една жена да може да готви. Дори и мъжът да готви, няма да го прави всеки ден, а и те са много по-безхаберни откъм качеството на продуктите. Поне моят е така.
Не е полезно деца да се гледат с купешка храна. И аз не го вярвах като млада, ама си е така.

И аз смятам, че за жената най-важното в брака е да е сексапилна и да може да готви. Със сигурност не е да има кауза или пък да говори "сложно", като Ети и Вал.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 20:02 от MariyaHris

# 538
Прехвърлих подкастите с Ирина. По принцип ми е голяма шматка и ми е симпатична, но ме издразни как обясняваше колко по-хубаво и развито било в Кишинев (лоол) и колко гадно е в БГ.

И как, от позицията на 30 г. необвързана жена с върволица провалени връзки и то с токсични по нейни думи партньори, компетентно раздава съвети каква трябва да е жената, за да се ожени добре (т.е. да може да готви и да е много сексуална).

Момчетата и в двата подкаста се опитаха да ѝ обяснят, че това за готвенето е по-скоро източна/руско-молдовска културна особеност и младите БГ мъже, включително и те, вече са доста по-толерантни откъм манджите, особено ако мацката е красива и готина, но тя си настояваше.
Без Неделчо, той се съгласи за готвенето. 😅

# 539
И аз мисля, че жената е добре да умее да готви. Да си избира качествени продукти, да зарежда храната с енергията си и т.н. Не на всяка й се удава, макар понякога да съм се чудела какво пък чааак толкова сложно има. Въпрос на желание и вкус е. Това не значи, че мъжът не може да я отменя понякога или да се включва, разбира се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт