Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 143
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 720
Ролята на палячо е пряко свързана с ефирното време, което получава и което според много потребители било безпрецедентно много и всъщност е това, за което се борят всички. Твърди се даже, че зрителският интерес е към даден участник е най-показателен, а розата на публиката (в нашия случай само образно казано) е най-голямата награда. То няма как хем да си статистка, хем ти и разсъжденията ти да заемат половината ефирно време.
Всичките тия изброени нахалство, високомерие и т.н. важат със същата сила за Елена, така че в този ред на мисли посланието ще е еднакво + със самоунижение към прогрес.
Това, което сам си го направиш и цяло село не може да ти го направи. Важи за всички участнички, включително крясъците на Валерия и палячовщината на Елена.

Мъжът ми е в командировка и въпреки че бях се писала отпуск от приспиване на детето, ще изпусна половината разврат на събитията. Мъка. Grinning

# 721
Представяте ли си в четвъртък една да получи пръстена, а в петък при Цитридис друга да дойде Simple Smile

# 722
Излиза ми Джия в инстаграм, такива сторита е качила от някакво “участие”. Голямо чекнене, не знам кой я е излъгал, че може да пее, много евтина, ама много!

# 723
Представяте ли си в четвъртък една да получи пръстена, а в петък при Цитридис друга да дойде Simple Smile
Може да отиде друга, но не и да са двойка с Евгени.

# 724
Ау, наш Генчо снощи е бил със сървайвърите 😂

# 725
Това е певицата от бенда на Цитиридис.

# 726
Значи са били при Цитиридис.

# 727
Знам коя е Жаклин. Но снимката е от бара на Ваня. Снощи са се събрали да гледат финала с повечето участници.

# 728
Имаше обсъждане, но не помня в коя тема, че шоуто на Цитиридис се снима вторник и вероятно вече Генчо и годеница са гостували, на едно щели да бъдат с финалиста от Сървайвър.
Моде да са гостували при Ц и после да разпускали в бара на Джаферович.

# 729
Казаха, че днес са снимките на Цитиридис с публика хората от Сървайвър.

# 730
Мили дами и господа, нямате изчитане! Сега ще ви споделя какво ми се върти в главата и се връщам да чета.
Та, според мен, Елена сама си измисли приказката, а Евгени просто не я разубеждава. Но въпреки това, вниманието, което й засвидетелства напоследък и факта, че дори и пасивно й подхранва надеждите не са приемливи ако той вече е избрал Валерия за бъдеща победителка. Нооо, от друга страна, това може би е негова тактика, за да не е очевиден изборът му накрая и да изглежда по-достоверно, че наистина се колебае между двете.
А, да, и за още нещо се замислих. Ако изборът на Евгени е Валерия, то може ли да има връзка с това, че тя на няколко пъти споменава, че е емала само едно гадже, играе го неопитна, а Елена във всеки удобен случай му се предлага, я с крака, я със сиси, демонстрира сексуалност и разкрепостеност...? Та от тази гледна точка може пък Евгени да иска по-"чисто" и "неопитно" момиче пред сексуална вряла и кипяла в любовния и полов живот на Берлин купонджийка.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 13:51 от FreakOnALeash

# 731
Няма как да я отреже, защото никакво шоО няма да има, някоя пак ще се фръцне и напусне, а едва ли искат това продуцентите.
Та и да е решил, трябва да ги лъже и двете/трите до финалния епизод. Няма как иначе.
Така че хич не тълкувам как се държал, коя цАлувал..всичко е театро.

# 732
Може и да е насърчаван от продукцията в подхранването на нейните надежди.
Тета ме изпревари, но неговото мляскотене и натискане по пейки надали му е заръчано чак.
Защо отрязаха линията с Боряна ми е чудно?

# 733
Кукушев е обвързан и чака бебе през юни.
Кулагин или Явор Бахаров?

# 734
Може и да е насърчаван от продукцията в подхранването на нейните надежди.
Тета ме изпревари, но неговото мляскотене и натискане по пейки надали му е заръчано чак.
Защо отрязаха линията с Боряна ми е чудно?
О, това за продукцията е сигурно. Така, хем Генчо си мисли, че чисти имидж, хем продукцията е доволна, хем ние има за какво да вихрим страсти.

Общи условия

Активация на акаунт