Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 113
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Не знам дали Евгени се колебае, или си държи резервен вариант, в случай, че Валерия го издразни някой път. Те колко така заминаха.

# 736
  • Разпиляна във въображението
Или някой футболист с възходяща кариера. Като цяло спортист да е.

# 737
  • София
Така както сте тръгнали, се записвам с Гого от ИВ за следващ ергенин.

# 738
Кулагин?

# 739
Кукушев е обвързан и чака бебе през юни.
Кулагин или Явор Бахаров?

Надявам се, че няма да поканят човек с условна присъда и още куп провинения...Това ще е падение.

# 740
Те от бтв дадоха подсказка

# 741
Като споменахте Сървайвър, аз много бих искала да видя Тино като следващия ерген. Мисля, че ще покрие всички изисквания на по-голямата част от аудиторията.

# 742
Тино е много сладък, но като знаем продуцентите какво целят, ще му отровят живота. Момчето не го заслужава.

# 743
Като споменахте Сървайвър, аз много бих искала да видя Тино като следващия ерген. Мисля, че ще покрие всички изисквания на по-голямата част от аудиторията.
Ейй, много добро предложение!

# 744
Олеее, Кулагин ще ги съсипе момите! Grinning Помня го с много остър език от Черешката и от ВБ. Ще стопи нервичките и на продуценти и сценаристи. Но те май това и заслужават, му-ха-ха!

Ако Кулагин го направят ерген, циркът и шоуто са гарантирани! Грабвам пуканките и ще следя всеки епизод.

# 745
Да попитам:Кулагин за "Ергенът" или за "Момата" го гласите?

# 746

Тино е много готин, и аз бих го гледала с кеф като Ерген, но ми прилича на човек, който не би се навил да участва.

# 747
Да попитам:Кулагин за "Ергенът" или за "Момата" го гласите?

Добър въпрос!

Майтапът настрана за Вальо. Че ще направи сеир, ще направи. Въпросът е колко жени (ако приемем, че е хетеро) са готови да си причинят общуване с него. Не визирам даже визията му, просто с такъв скандалджия и човек, който е готов винаги да те "захапе", е много трудно да се води разговор, в който се чувстваш свободен да си изразиш мнението и позицията, без психически да се готвиш за поредната вербална престрелка. Просто тая враждебност няма място в такъв формат.

Иначе си го представям като бог на синхроните, представям си какви коментари ще летят по адрес на участничките. И на церемониите никакви мили думи на изпроводяк за поредната обезрозена. Генчо поне се стараеше да смотолевя нещо. Кулагин си го представям да казва нещо от типа на: "Ами, не си достойна за мен, мойто момиче. И вземи да ги оправиш тия вежди, че на нищо не приличаш."

# 748
Много готин Тино твърдо съм ЗА! Но не вярвам той да се навие за такова шоу. Дава заявки на човек, който не би позволил да го разиграват като панаирджийска мечка. 😁 Но пък знае ли човек..
Кулагин би обрал точките като коментатор, като мъж и ерген не става.

# 749
Скрит текст:
Ау, наш Генчо снощи е бил със сървайвърите 😂

Я, Евгени е със суичър на Ролинг Стоунс. Яко.

Общи условия

Активация на акаунт