Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 999
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 780
Ако бях с 5 години по-млада, сигурно щях да съм голяма фенка на Филип Буков. Очевидното се вижда при него. Обаче, Евгени има един коз пред него и той е гласът. Когато чух наживо в мол гласът на Филип, без филтър и се обърнах да видя кое е това хлапе, онемях като го видях.
Гласът му в действителност е тийнейджърски. По сериалите, му удебеляват гласа с филтър за да звучи, както звучи. Според мен, Евгени е спечелил американците с две неща - пианото и плътният глас.

# 781
Колкото за едната, вероятно толкова и за другата. Изпуснах вълната с Валерия в началните теми, но ако е само за лизнатите кичурчета и пинчер, слаба ракия. За Лената беше Володя, та голямо чело, та бретон рехав, цаци,  з@дник, набити крака,кофти пропорции, мазен гръб, татуси грозни, нечистоплътност, гаден педикюр, вежди и т.н.Това само за външност и за двете, а за другото не ми се пише.
Не, ти си изпуснала, че Валерия е нечистоплътна, понеже спи с кучетата си. Също че има много лоша кожа. Била като измита чиния. Не била във форма. Имала коремче. Няколко потребителки я намериха откровено грозна. 😂 Да не се връщам на това, че някой обясни, че Валерия, като има деца, ще харчи повече пари за кучетата си, отколкото за тях. После да минем на говора. Че фъфли, нищо не ѝ се разбира и ѝ трябват субтитри. Също била т*па и проста. Че никаква моделка не била. Че била измамница. Ааа и последните две - има си спонсор и също е тикана от продукцията. Да не говорим и ние феновете ѝ какъв хейт отнесохме.  Че сме също т*пи и необразовани, понеже я харесваме. Че сме от продукцията и същевременно нейни роднини. Нее, Валерия е пощадена, така е.

# 782
Елена според мен по-хубаво я правеха в предаването. Особено откъм грим. Имаше разнообразни тоалети, само един кофти по моя преценка. Извън служебните тоалети също се обличаше добре. Обаче самогримирането ѝ е истинска гавра с красотата ѝ.
На Валерия (на която аз симпатизирам) ѝ бяха зачислили един дежурен модел рокля с цепка до междукрачието. По свой избор се облича като истинска повлекана. Гримът беше ок, сякаш не се раздаваха много-много там.

# 783
Скрит текст:
Бях се отказала да гледам предаването, но се завръщам за финала, ей така, да видя дали ще има изпълнения накрая.

О, какъв ерген би бил Филип Буков - както едно време имаше две гаджета едновременно, че и живееше с едното, независимо от другото, направо ще им скрие шапките на кандидатките. Само че не вярвам да се навие, може да е флиртаджия, но това се сблъсква с впечатлението, което иска да остави за себе си в момента. А и може да се е променил де.
Филип Буков трябваше да е този сезон вместо Евгени, но американците не са го одобрили.
Е, жалко, Филип говори в пъти по-добре от Евгени, можеше да е по-интересно. Единият от проблемите ми с предаването е, че досега никой от ергените не предлага интересен разговор и всички индивидуални, че и групови, срещи са адски скучни. Накрая Елена и Валерия трябва да си вземат по един пръстен от Алтънбаш и да си ги разменят, понеже направиха сезона на сценаристите.
Видяхме, че Елена си носи колието и след формата, което означава, че вече си е нейно. Щото миналата година останах с впечатление, че Алтънбаш/продуцентите са си прибрали гривната обратно. Поне едни диаманти да ѝ останат като компенсация за това, че я изцедиха емоционално. Независимо дали тя печели.

# 784
И Кукушев каза за Ленчето, че излязла наЧЕЛО на ...в надпреварата...Joy

Сега, челото е огромно, факт. Това не е обида, защото нама квалификация, а се излага факт от обективната действителност Wink

# 785
Онзи ден си обсъждахме с една приятелка Елена и така и не разбрахме защо не ни е красива, нормален нос, устни, зъби, наистина челото е голямо, но не е драма според мен, веждите са зле, но също няма как толкова да я загрозят. И все пак не мога да я харесам и това е. Като пък заговори тотално ме отблъсква.

# 786
Веганката май ще спечели.
Из нета познаха и победителя на другото шоО.
Вероятно и за това ще излезе вярна мълвата.
Мерси. Нека има луканки за всички...все пак да не гледаме утре финала гладни, налЕ Joy

# 787
В инстаграма си Елена не може грам да се доближи  до визията си от предаването (с изключение на професионалните снимки). По тия субективни наблюдения си вадя заключението, че стайлинга ѝ е бил благосклонен. На хубавото лошо не може да се каже.
Да си оправи бретона и да почне да се гримира по-услужливо за нейните черти. Образци си има. Тъмните матови червила не са за нея, не е френско, не е изискано, изглежда стара и сърдита. Гримът не е ядрена физика, ама си е важно ако ще се показваш пред аудитория Simple Smile

# 788
Alucard, има и извадени от контекста определения, ако трябва да "играем честно".
Измитата... е мое определение и е когато е без грим, но не си споменала, че съм писала, че с грим е красива.
То без грим красивите са голяяяма рядкост. И особено ако не са пипнати я устни, я вежди, я нещо друго.

# 789
Онзи ден си обсъждахме с една приятелка Елена и така и не разбрахме защо не ни е красива, нормален нос, устни, зъби, наистина челото е голямо, но не е драма според мен, веждите са зле, но също няма как толкова да я загрозят. И все пак не мога да я харесам и това е. Като пък заговори тотално ме отблъсква.
Според мен е от злобните физиономии, които прави. Иначе е симпатична и може да мине направо за хубава, ако се усмихва повече.

# 790
Не се притеснявайте ще го преживеем все пак ние подкрепяме и искаме тя да спечели,но дори да не ,не значи,че ще плачем. Поне аз 😁да не ми е сестра,че чак толкова ... ако спечели страхотно наистина ще се радвам,но ако пък не КОФТИ [ quote author=Misi_36 link=topic=1553833.msg46444924#msg46444924 date=1684339751]
Записвам финално, категорично предложение за днес - тръгва си, Валерия! Трябва да има драма! Мерси! Нека да има рози за всички!
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Дано, че не мога да я понасям вече 😂 Обаче, много се притеснявам за валеристките тука 😃
[/quote]

# 791
  • София
Аз няма да гледам днес, че има финали по волейбол, а това е много по-важно събитие от драмите Генчови, ама ще прочета после какво сте писали.

# 792
Misi_36, не ги мисли тях. Ще им изпека курабийки
Ми, не мога, защото от вчера вече черпят, че Валката е спечелила 😃 Представяш ли си ако я изгонят днес какво ще стане тук? 😂

# 793
Днес от колко часа ще гледаме устната гимнастика на Генчо & Со.? 🙈 Ааа, момент, днес идват роднините.

# 794
За мен лично ако някой се притеснява, мога да подскажа с какво да си успокои притеснението. Може едно студено розенце да ми сипе, едно веган плато да ми поднесе. Един релаксиращ масаж също няма да откажа, че ми е много напрегнато покрай финала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт