Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 067
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 765
Петканов едва ли е много труден за примамване , неприятен ми е , но поне ще е по-комуникативен от Евгени.

Дано не! 🤢

# 766
Бях се отказала да гледам предаването, но се завръщам за финала, ей така, да видя дали ще има изпълнения накрая.

О, какъв ерген би бил Филип Буков - както едно време имаше две гаджета едновременно, че и живееше с едното, независимо от другото, направо ще им скрие шапките на кандидатките. Само че не вярвам да се навие, може да е флиртаджия, но това се сблъсква с впечатлението, което иска да остави за себе си в момента. А и може да се е променил де.

# 767
Елена се подведе да играе играта подобно на Валерия.
Посланието няма да е еднакво, още повече, че в единия случай ще остане голямо съмнение за "нашия човек", който има всякакви привилегии, които за простосмъртните не важат, винаги с добър грим, прическа и облекло, с подобаващ антураж шаферки и страж.

Въобще не съм съгласна. Точно нещата, които пишеш колкото могат да важат за едната, толкова могат да важат и за другата.
И за съмнението за "нашия човек", и за играенето на играта.
А гримът и облеклото на Валерия толкова често бяха критикувани и тя наричана с цветущи епитети, че ще се чудя кое изведнъж стана винаги добър грим, прическа и облекло. То не бе сом, лизнати кичурчета, бозави цветове, да не продължавам. Пинчерът няма да го обсъждам, понеже пак ще се гракне, че това и било коментар за поведението, а не за визията, нищо, че поведение не се коментира, слагайки две снимки на човек и животно една до друга.

# 768
Бях се отказала да гледам предаването, но се завръщам за финала, ей така, да видя дали ще има изпълнения накрая.

О, какъв ерген би бил Филип Буков - както едно време имаше две гаджета едновременно, че и живееше с едното, независимо от другото, направо ще им скрие шапките на кандидатките. Само че не вярвам да се навие, може да е флиртаджия, но това се сблъсква с впечатлението, което иска да остави за себе си в момента. А и може да се е променил де.
Кога е било това? 😂

# 769
  • София
Ааа, сомчетата не са от тук.
Май Джия го измисли за Айлин и Валерия едната вечер, докато виреха отегчено нослета на дивана с по две мокри на вид кичурчета отстрани.

А на мен Валерия точно бозава ми харесва най-много. С тъмен грим и дрехи е като злата сестра. С нежни цветове е най-добре.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 18:24 от Илит

# 770
Колкото за едната, вероятно толкова и за другата. Изпуснах вълната с Валерия в началните теми, но ако е само за лизнатите кичурчета и пинчер, слаба ракия. За Лената беше Володя, та голямо чело, та бретон рехав, цаци,  з@дник, набити крака,кофти пропорции, мазен гръб, татуси грозни, нечистоплътност, гаден педикюр, вежди и т.н.Това само за външност и за двете, а за другото не ми се пише.

# 771
Колкото за едната, вероятно толкова и за другата. Изпуснах вълната с Валерия в началните теми, но ако е само за лизнатите кичурчета и пинчер, слаба ракия. За Лената беше Володя, та голямо чело, та бретон рехав, цаци,  з@дник, набити крака,кофти пропорции, мазен гръб, татуси грозни, нечистоплътност, гаден педикюр, вежди и т.н.Това само за външност и за двете, а за другото не ми се пише.
После не им стигна да нападат Елена, а започнаха и с Мика. И то с изключително грозни и гнусни думи, но уви до тук стигна темата.

# 772

Кога е било това? 😂

Като беше студент, голям компот стана тогава.
После едното гадже, което стана бивше, каза, че пак същата ситуация се е повторила след година-две, ама за втория случай не знам със сигурност кой и как.

# 773

Филип Буков трябваше да е този сезон вместо Евгени, но американците не са го одобрили.

# 774
Елена се подведе да играе играта подобно на Валерия.
Посланието няма да е еднакво, още повече, че в единия случай ще остане голямо съмнение за "нашия човек", който има всякакви привилегии, които за простосмъртните не важат, винаги с добър грим, прическа и облекло, с подобаващ антураж шаферки и страж.

Въобще не съм съгласна. Точно нещата, които пишеш колкото могат да важат за едната, толкова могат да важат и за другата.
И за съмнението за "нашия човек", и за играенето на играта.
А гримът и облеклото на Валерия толкова често бяха критикувани и тя наричана с цветущи епитети, че ще се чудя кое изведнъж стана винаги добър грим, прическа и облекло. То не бе сом, лизнати кичурчета, бозави цветове, да не продължавам. Пинчерът няма да го обсъждам, понеже пак ще се гракне, че това и било коментар за поведението, а не за визията, нищо, че поведение не се коментира, слагайки две снимки на човек и животно една до друга.

Кои неща, които пиша, болднатото ли? В такъв случай и аз не съм съгласна, по-назад съм писала с първото защо, второто е мое, смятам логично, обяснение за промяната в поведението на Елена.
Не е вярно, че Валерия е била критикувана за външния си вид толкова често, със сигурност не и повече от Елена. Все пак чета темата достатъчно редовно и внимателно. Със сигурност, не е критикувана от мен на база външен вид. Мнението ми е че тя винаги изглежда добре, да. Вярно че в нейния случай е по-лесно, но с Елена имаше егати гаврите откъм грим, прическа и облекло. Това още повече усилва усещането за нещо нередно и нечестно.

# 775
Скрит текст:

Филип Буков трябваше да е този сезон вместо Евгени, но американците не са го одобрили.

Хаха, това по морални подбуди ли?

# 776

Е, жалко, Филип говори в пъти по-добре от Евгени, можеше да е по-интересно. Единият от проблемите ми с предаването е, че досега никой от ергените не предлага интересен разговор и всички индивидуални, че и групови, срещи са адски скучни. Накрая Елена и Валерия трябва да си вземат по един пръстен от Алтънбаш и да си ги разменят, понеже направиха сезона на сценаристите.

# 777
Володя беше много силен момент! Според мен не беше толкова със злоба, колкото другите критики. Беше си чиста шега, аз лично от сърце се смях.

# 778
  • София
И аз се смях от сърце на сомчетата, още повече, че си дойдоха като приятелски огън, но тук е запомнено с лошо, като критика от другия лагер.

# 779
Скрит текст:

Хаха, това по морални подбуди ли?
Не. Прекалено метросексуален им идвал.

Общи условия

Активация на акаунт