Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 091
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 750
Ролята на палячо е пряко свързана с ефирното време, което получава и което според много потребители било безпрецедентно много и всъщност е това, за което се борят всички. Твърди се даже, че зрителският интерес е към даден участник е най-показателен, а розата на публиката (в нашия случай само образно казано) е най-голямата награда. То няма как хем да си статистка, хем ти и разсъжденията ти да заемат половината ефирно време.
Всичките тия изброени нахалство, високомерие и т.н. важат със същата сила за Елена, така че в този ред на мисли посланието ще е еднакво + със самоунижение към прогрес.
Това, което сам си го направиш и цяло село не може да ти го направи. Важи за всички участнички, включително крясъците на Валерия и палячовщината на Елена.

Мъжът ми е в командировка и въпреки че бях се писала отпуск от приспиване на детето, ще изпусна половината разврат на събитията. Мъка. Grinning

Елена се подведе да играе играта подобно на Валерия.
Посланието няма да е еднакво, още повече, че в единия случай ще остане голямо съмнение за "нашия човек", който има всякакви привилегии, които за простосмъртните не важат, винаги с добър грим, прическа и облекло, с подобаващ антураж шаферки и страж.

# 751
Аз не мога да разбера каква е тази всенародна любов към Тино?

На мен в Сървайвър ми се видя абсолютен дървен философ. Никаква игра от него, само празни приказки и философстване. Евала му правя поне затова, че на финалния съвет подрепи Дани, който беше незаслужено нападнат.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 14:57 от SashoK

# 752
  • София
Тино е страхотен, обаче е само на 26, няма да убеди никого, че е тръгнал да си търси жена. А и е интелигентно момче, едва ли ще се навие да се прави на идиот.
Може би Филип Буков е добър избор, само че той май е бил офериран вече и е отказал тази "привилегия". За мен и Благо би бил интересен за гледане, просто защото ми е много любопитно с какво толкова ги омагьосва тези жени. Искам да го видя в действие. Grinning

# 753
Не гледам Сървайвър. Аз го знам от Гласът страхотен глас и пее много хубаво, изглежда много добре(напомня ми Киану) и се държа там мъжки и достойно. Друго не знам. Изгледах 3 епизода на Сървайвър и смятам, че там всички ги подтикват към философстване и празнословия, и най вече да говорят зад гърба на другите играчи.

# 754
Кулагин направо и за ерген, и за гримьор да го вземат.

# 755
Ще изберат пак някой неизвестен на публиката образ, с моделска красота и неизбежното за този формат държание на глътнал бастун. След втори неудовлетворяващ сезон, а за някои и финал ще трябва доста да се потрудят, за да имат зрители догодина. Аз нямам намерение да гледам следващ сезон, ергенът трябва да е минимум Папи Ханс (който не харесвам, но пак е име), за да имам интерес.

# 756
Онова младо депутатче от сегашния парламент иска аз за ерген.

# 757
Ще изберат пак някой неизвестен на публиката образ, с моделска красота и неизбежното за този формат държание на глътнал бастун. След втори неудовлетворяващ сезон, а за някои и финал ще трябва доста да се потрудят, за да имат зрители догодина. Аз нямам намерение да гледам следващ сезон, ергенът трябва да е минимум Папи Ханс (който не харесвам, но пак е име), за да имам интерес.

+1. Жалко че няма как да е Папи Ханс, който харесвам. Но ако намерят някое подобно бижу...
И предаването се прави от някой, който знае какво значи реалити, ще гледам и аз. Иначе не.

# 758
Поне едно може да й се признае на Габито - даде крилатата фраза на сезона - "Разврат на събитията" Simple Smile
От Габи-развратът на събитията.
От Ирина - дисконфюзно
От потребителска, но не помня коя-Идея хикс.
Joy
Ще ми липсват тези крилати изрази, а преди всичко - нашата мила, дружеска седянка. Heart

# 759
Ергенът винаги ще намери публика. Къде-къде по-безинтересни продукции се следят с интерес масово поради липса на друго съдържание. И точно това е причината за мързела на продукцията.

От друга страна перфектни хора няма. Точно тези дребни неща, които ни скандализират ("Как може да е такъв пън", "ама той е супер самовлюбен"), ни карат да го гледаме. Ако настина беше идеалното романтично риалити, публиката щеше да е много по-малка. Но и на мен ми се иска да вдигнат нивото. Там няма да има по-малко грозни моменти, просто мъчението на участниците ще е по-изтънчено.

# 760
Аз към Елена лекинко съчувствие изпитвам. Тя не е дарена с онази лекота, харизма, хумор, наричайте го както искате, изобщо онзи уж незначителен сбор от качества, които карат някои хора да бъдат харесвани. А иска да бъде харесвана. Тя като каже смешка, или всички мълчат, или някой плаче. Всичко звучи претенциозно от нейна страна. И тя не е ок с това, все се бута да обърне мнението. С ей тоя аргумент ще ги спечели, с ей тая смешка ще я харесат.
Това чувство вътре ѝ създаде може би повече емоции и от Генчо. Имаше самочувствие, че влиза подготвена, но вътре пак не получи желаното одобрение.
Тук съм съгласна. За съжаление познавам хора, които поради комплекси (най-вече по отношение на външния вид и тук не говоря за Елена, защото на нея нищо й няма) се опитват да компенсират къде с екстраваганта визия, къде с напъни за арт или пък демонстрират някаква неестествена веселост и общителност. Всъщност, обаче прилежно градения образ на това как искат да ги възприемат останалите (в който неминуемо и те започват да вярват за себе си по някое време) и демонстрираното самочувствие могат да бъдат разбити на пух и прах за секунда ако бъдат уцелени на болното място и тогава маската и изработената защита падат. Тогава и показаното самочувствие отива на кино и човекът се обърква, оплита се и често навлиза в оправдателен режим.

# 761
Ау, наш Генчо снощи е бил със сървайвърите 😂

Все победители на снимката.Алекса от ИВ и той там Joy

# 762
  • София
Ако търсим само по външен вид аз искам за ерген Март от ИнВ 1. Много е секси, май не беше и много словохотлив, така че дотук добре се вписва.

Честна дума, и аз за него си помислих, като се спомена Гого! Хем леко известен, хем не много, има добра външност, ще може да докарва загадъчен поглед. Simple Smile Гого е сладурче, но като че не се интересува много от любовната тематика.

# 763
Март на вид е мъж, но е по-зле и от Евгени. Мрънкало, което смята, че нещо му се полага по право. Много лошо впечатление направи в ИВ.
Но от към външен вид и плуване е супер. Все едно младият Том Круз, но по-атлетичен и висок.
Да, имаше се за нещо повече от другите и постоянно омаловажаваше техните качества. С жените също не се отнесе добре. Но като външност е супер. Цитиридис също щеше да е атрактивен ерген. А дали има вариант да примамят Петканов?
Хора, моля ви, сериозно ли искате да гледате Рачков в още един формат? Колко по негледаемо може да стане това предаване?

# 764
Оле, получавам дежа вю от миналата година! Абсолютно същите предложения за каст 😃

Общи условия

Активация на акаунт