Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 242
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 705
Скрит текст:
Ретроградният Меркурий е в апогей. Влаго пръв Сървайвър. Капитонова топ-готвач. Валето ще е достойната любов. След тях и Копейкин ще спретне правителство и всичко е точно. 😀😀😀

Не е ретроградния Меркурий, връзкарщина му викат.

Интересно победата на Валерия какво послание ще предаде?
...че няма нищо по-хубаво от любовта. Че жената трябва да се отстоява, да следва принципите си и да не се огъва пред един мъж. Че не на всяка цена е важна победата. Че любовта е чувство, а не борба. Че човек не трябва да изпъква като очерня другите.
Нима Simple Smile А няма ли да е че нахалството, незачитането на околните, агресията, високомерието и връзкарщината се награждават? Wink
Валерия е точно толкова връзкарка, колкото и Елена. И останалите изброени неща важат за Етито.

# 706
Орлин Павлов е обвързан и с дете, няма да го вземат Grinning Че и на 44! Не знам тази възраст дали е приемлива за братята хамериканци, които одобряват ергените по целия свят. Но и на мен ми е симпатичен и ми се иска повече да го гледам по телевизора, обаче си мисля, че той сам се е оттеглил от светлината на прожекторите, за да си гледа семейството на спокойствие.

# 707
Че откога пречи Ергенът да е обвързан?
Сигурно не пречи, най-много действието да се развива в някоя болница с ерген на легло Stuck Out Tongue Winking Eye Дано поне не е в кома, макар че ако е с дар-словото и емоционалността на Женчо няма да е голяма разликата

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 12:54 от ***n_a***

# 708
  • Разпиляна във въображението
Поне едно може да й се признае на Габито - даде крилатата фраза на сезона - "Разврат на събитията" Simple Smile

# 709
А Кукушев не е ли обвързан?
Аз принципно съм за, но кой ще ни прави забавните обзори? 😕

# 710
Докторът беше симпатяга.
Но откакто казахте Кукушев, пред очите ми минаха куп ситуации, коя от коя по-забавни. От наблюдател в участник, това ще е култово

Пак се смея с тоя кукушев...не знам в шоО дали ще сипе пак тъй лафове де, обаче....ей го който го е пропуснал...
https://www.youtube.com/watch?v=xcNEZKeWd2U

# 711
Как ще се е оттеглил Орлин като участваше в Пътят на честта и в Черешката беше май миналата година.
Сега го погледнах този Кукушев, че аз под над и разни други кастове не гледам, ми той този съвсем дечко с детско гласче. Не става за ерген, а както ми се стори ще е по-нисък и от Генчо. 😁

# 712
На мен Кукушев въобще не ми  е  смешен .

# 713
А има ли по принцип вариант ергенът на не избере нито една?
Да раздаде на всички кандидатки по една роза, а сам да си тръгне? Одобрявам😁

# 714
Скрит текст:
Ретроградният Меркурий е в апогей. Влаго пръв Сървайвър. Капитонова топ-готвач. Валето ще е достойната любов. След тях и Копейкин ще спретне правителство и всичко е точно. 😀😀😀

...че няма нищо по-хубаво от любовта. Че жената трябва да се отстоява, да следва принципите си и да не се огъва пред един мъж. Че не на всяка цена е важна победата. Че любовта е чувство, а не борба. Че човек не трябва да изпъква като очерня другите.
Нима Simple Smile А няма ли да е че нахалството, незачитането на околните, агресията, високомерието и връзкарщината се награждават? Wink
Валерия е точно толкова връзкарка, колкото и Елена. И останалите изброени неща важат за Етито.

Колко пъти трябва да се обясни, че това че е била логър (черноработник в реалити) и се е появила за два кадъра в някакъв сериал преди сто години, не я правят връзкарка. Ако беше - нямаше да я правят на палячо и да си играят с нея.

# 715
Да, но това, че Валерия е във въпросния списък, я прави много повече връзкар. 😁 Вече не ми се спори - да изчакаме и да видим разврата на събитията. Валерия вероятно ще дава интервюта и може да ѝ се зададе този въпрос.

# 716
Скрит текст:

Колко пъти трябва да се обясни, че това че е била логър (черноработник в реалити) и се е появила за два кадъра в някакъв сериал преди сто години, не я правят връзкарка. Ако беше - нямаше да я правят на палячо и да си играят с нея.
Е то човек , като се е самоубедил , че логър е равнозначно на изпълнителен продуцент и че изписването на името ти по тИливизора те превръща в светска личност няма смисъл от повтаряне и потретване. Същото , като с красивия език и "актинен речников запас"  на Вал.

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 20:35 от gerido

# 717
Не знам, ladonnae, може би зависи най-вече от това колко пъти още ти самата искаш да го обясниш Simple Smile
Адмирирам, че Елена има фенове, с яркото си участие си ги заслужи напълно честно Simple Smile и преди съм коментирала, че ако тя загуби, ще спечели още повече симпатии и реално ще бъде истинския победител Simple Smile Да видим в крайна сметка какво ще стане

# 718
  • София
Орлин Павлов е обвързан и с дете, няма да го вземат Grinning Че и на 44! Не знам тази възраст дали е приемлива за братята хамериканци, които одобряват ергените по целия свят. Но и на мен ми е симпатичен и ми се иска повече да го гледам по телевизора, обаче си мисля, че той сам се е оттеглил от светлината на прожекторите, за да си гледа семейството на спокойствие.

На 44 по-скоро да одобрят някой за Стар ерген търси жена Joy

# 719
Малко хумор

Общи условия

Активация на акаунт