Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 930
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 915
  • София
С Елена не се усеща емоцията от негова страна. Но пък с Валерия тази емоция я няма от нейна страна

# 916
  • Разпиляна във въображението
Имам чувството, че Елена настъпи мотиката. Трябва да върна отново да чуя, може така да ми се е сторило.

# 917
Тя не иска да си проспива живота в комфорт, иска влак с тежки вагончета по нанагорнище. Цитат. 🤔

# 918
Според мен няма как той да каже, че е много влюбен, в която и да е. Затова казва "специални емоции, моменти, чувства" и т.н. Ако се разкрие, кой ще гледа финала?

# 919
На Елена майка и беше много приятна, сдържана, леко смутена, хубав говор  и подаръкът ( купен от продуцентите ) беше поднесен с мили и ненатрапващи думи.
Камелия доста се беше сковала и наистина пусна някакви неуместни думички . Факт е че повечето , които я бяха гледали в Надкаста бяха с отзиви , че има бърза мисъл и много приветливо излъчване.
А това да ползваш думата "маман" вместо майка е .......
Пак ще ме изтрият.
Оффф Елена наистина е много влюбена и утре ще е тежко предаване. Много надежди даде тоя Ерген на всяко от момичетата.

# 920
Закопаха романтиката.

# 921
Това не е любов, това е Стокхолмски синдром!

# 922
Евгени отговаряше и описваше Елена, както би направил всеки, който слага добър приятел във френд-зоната. Съгласява се с всичките похвали за нея, но успява да изтръгне само "отдадена", което може да значи и досадна в неговата глава. Grinning  Май за секунди се поколеба, като получи потвърждение, че е готова за семейство, но сега я чака да си свърши епопеята.

# 923
Хора, с глас се смея като слушам комплиментите на Ети към Генча. Joy
''Той е почти гениален'', ''Евгени се появява в пълния си блясък'', ''В него има дълбочина''...

# 924
Розенце пият, в кристал. На мен нямаше кой едно розенце да ми налее, в символ на доброто приятелство между лагерите в темата

# 925
Мъж като каже спокойно ми е с тази жена, пиши я бегала раЛтата...
ММ ми го е казвал, както и аз на него.
Кога да се готвя за бягството? Joy
Хората са различни, не съдете само от собствения си опит.

След 5-10г, да.
Но не и в началото...
В началото ми го е казвал.
Ние се познаваме от по-малко от 3 години. Wink
То дори и сега е още началото.
Далече сме от 10-20 години брак, но дай Боже и тогава да ни е спокойно един с друг. Two Hearts

# 926
Като гледам Елена сега, направо не ми се иска да си пускам телевизора утре! Лекарски екип ще трябва там! Мъчно ми е за нея!

# 927
Началото на края било като се питате какво ще вечеряте и кой филм ще гледате... Абе тия в кой свят живеят? 😁

# 928
Танчитка, иронията спрямо феновете ѝ.

Елена се изказа изключително грубо за предишните си връзки…
А това с вечерята и какво ще гледат е мега инфантилно. Ленче, няма кака, все ще сте навън, ако сте вкъщи дебати ще правите, на маестрото готвачката ще готви! Ние няма да сте като ония простаци дето вечерят и гледат нещо вечер

# 929
Майката на Мика е много хубава.

Общи условия

Активация на акаунт