Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 833
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 900
Елена само че ще хвърля боклука не се беше вричала!
Защо бе, Ленче, защо?!?

# 901
Елена въпреки  всичките си недостатъци ми е като балсам за душата! Чувствена,жива,емоционална.
Жена - поезия. Както сама се нарече. 😂

# 902
"Как бих могъл да те изкарам от баланса?"
Ми с въпроси като този 😁

# 903
Пропуснах да кажа през всичките тези теми колко ми е смотан Генчо като се смее и почва да се клати и тресе 😃😃😃

# 904
Камелия на Данчо фокусника от "Фермата" 6 бивлата ....?!?!?!
Аз се сещам за едни компоти.

# 905
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Елена е една силно влюбена жена нагазила на дълбоко. Генчо колкото и да се старае цялото му излъчване показва, че не е така дълбоко отдаден и хлътнал по нея. Ако наистина Валерия спечели няма да се учудя на емоционалния срив на Елена.

# 906
Евгени - локомотив, Елена - цяла влакова композиция! Метафора ли бе да я опишеш. Не и липсва самочувствие, а размерите му са впечатляващи.

# 907
Мъж като каже спокойно ми е с тази жена, пиши я бегала раЛтата...
ММ ми го е казвал, както и аз на него.
Кога да се готвя за бягството? Joy
Хората са различни, не съдете само от собствения си опит.

След 5-10г, да.
Но не и в началото...

# 908
Ох Божеее, кога ще свършат еленините хваления ...Да я избира вече и да миряса.

# 909
Тая говори като пълна филмарка, леле мале 😂😂😂😂

# 910
Локомотивът, който не се измарял

# 911
Това за кравата не видях кога и кой го е написал, както и за кого се отнася, така че не го коментирам. Пропуснала съм мнението.
Харесва ми, че предаването няма негативизма от миналия сезон, който ме отказа да гледам.
За сметка на това темата е пълна с негативизъм на моменти. Пак е интересна, но е малко жалко.

# 912
Елена се изказа изключително грубо за предишните си връзки…
А това с вечерята и какво ще гледат е мега инфантилно. Ленче, няма кака, все ще сте навън, ако сте вкъщи дебати ще правите, на маестрото готвачката ще готви! Ние няма да сте като ония простаци дето вечерят и гледат нещо вечер

# 913
  • София
Елена не млъкна. Просто не млъква. Брутално постоянно говори и само анализира, разсъждава. Не е ок това. Умна, интелигентна, но не спря до говори, до го ласкае, да му прави комплименти , определено един мъж му идва прекалено. Харесвам я, но трябва да има мяра, едва ли не го изкара Бог този Евгени.

# 914
Почтигениалност. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт