Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 912
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 930
  • here and now
Елена е много пренавита.
Имах едно проектогадже, което постоянно ми казваше колко съм божественопрелестна, ами не се получи. Става досадно в един момент.

# 931
  • Бургас
Въх, свърши ли срещата с Елена? Евала! Ашколсун! 🤣

# 932
Елена се изказа изключително грубо за предишните си връзки…
А това с вечерята и какво ще гледат е мега инфантилно. Ленче, няма кака, все ще сте навън, ако сте вкъщи дебати ще правите, на маестрото готвачката ще готви! Ние няма да сте като ония простаци дето вечерят и гледат нещо вечер

Тая си мисли, че взима принц наистина и ще я гледат слугини за всичките ѝ прищeвки. 😂🤣😂🤣 Видяхме я колко ѝ се отдава на онази задача.

# 933
  • Разпиляна във въображението
Началото на края било като се питате какво ще вечеряте и кой филм ще гледате... Абе тия в кой свят живеят? 😁

Тя в кой свят живее. Точно около този момент ми се стори, че Елена се престара. Да бе млъкнала малко, по-добре щеше да е.

# 934
Ами не може да млъкне, така е набрала, че се търкаля по нанадолнището вече.

# 935
Гласът на Лени още дъъъълго време ще отеква в главата ми.🤭🤣😂 Поне още 3 месеца ..или 🤔3 дни.😜

# 936
Оле, оле, много сте писали, но и аз да пиша първи впечатления, преди да са ме завъртели други мисли и да съм забравила някакви детайли, които са ми се набили на очи.

Гледам в тубата, така че съм малко назад. Точно изгледах срещата на Етините близки с Евгени. Това, което мнооого силно ми направи впечатление, беше, че докато мама и Камелия говореха с Генчо на диванчето, на няколко пъти по лицето му сякаш видях вина. Особено при разговора с мама.

Хареса ми, че Камелия му каза, че няма правилен и грешен избор. Въпреки че е близка на Елена, това си беше подкрепа към него и валидиране на неговите емоции в случая.

Ети е много хубава с този грим и в това костюмче. Такива земни цветове много ѝ отиват.

Отивам пак да рефрешвам тубата Simple Smile

# 937
Розенце пият, в кристал. На мен нямаше кой едно розенце да ми налее, в символ на доброто приятелство между лагерите в темата

Заповядай, Танчитка Wine Glass

Евгени изглежда толкова влюбен на моменти, и толкова отчужден в други. Тъжно ми е за Елена.

# 938
Стана като в турски сериал...много приказки, никакво действие. Тегаво.

Може и така да е сглобено, само сцени в които Елка говори да са навързали, обаче бе страшно натоварващо !

Съй се напрегнАх, че трудно ще заспя Joy

# 939

А това с вечерята и какво ще гледат е мега инфантилно.
И в този момент хиляди български семейства решиха да подадат молба за развод, защото осъзнаха, че всичко вече е приключило...
Нали беше вряла и кипяла във връзките, не е ли разбрала, че не всичко е романтика и рози в едни истински отношения? Има и битовизми, и всичко.
Мъка е да й гледам блесналия поглед, да й слушам поетичните словоизлияния и да виждам увереността й в победата, като знам какво предстои и колко от високо ще падне (без капка ирония).
А Генчо сякаш искаше да избяга през глава от срещата с близките, държеше се като гузен предварително. Много натоварващо, много.

# 940
на маестрото готвачката ще готви
Ирина?

# 941
С Елена не се усеща емоцията от негова страна. Но пък с Валерия тази емоция я няма от нейна страна
Баба ми казваше, че една връзка  е успешна и едно семейство е сплотено, когато мъжът е два пъти по влюбен в жена си, отколкото тя в него. Пък, ако жената изобщо не е влюбена е като шестица от тотото🤣. Последното твърдение си е мое😘

# 942
Големият въпрос на вечерта: Как държите брускетите? С подправките нагоре или с подправките надолу? 😁😁

# 943
Ама Ленка много хитроумно му заяви, че няма да кръщават момчето им Танко!

# 944
Елена не млъкна, направо ми наду главата тази жена...А Евгени само хъмка и избягваше погледа на майка й.

Общи условия

Активация на акаунт