Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 945
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 335
Масовият хейт по Валерия от бесните разочаровани и бойни фенки на Елена е в разгара си. Утре вечер ще е кулминацията. Тъпият Ерген си избра красивото момиче, а пренебрегна умната, макар и леко неграмотна Елена. Какво падение от този интелектуалец.
Или е прозрял, че у Елена е само опит и предположение за интелектуалност, а другите са такива, каквито са и не се представят за нещо, което не са.
А Валерия ми е бг версия на Капитонова с добавка важните "каузи" животните и веганството.

# 1 336
  • София
Хубава е препоръката да избират "много по-успели, красиви и примерни млади дами", обаче дали идват такива на кастингите?

# 1 337
Много достойно се държа майката на Валерия. Колко правдива и искрена. Сякаш се опита да го предупреди, знаейки характера на дъщеря си...
Любимият ми момент си остава, когато всички изнервени до краен предел чакат избора на Евгени и Наум излиза да си разкаже за последната роза на лятото...

# 1 338
Хубава е препоръката да избират "много по-успели, красиви и примерни млади дами", обаче дали идват такива на кастингите?
Така е -  много успели и красиви момичета не биха участвали в подобно реалити. Главно инфлуенсърки биха се записали.

# 1 339
Ех, размечтах се, каква пикторална сватба, каква дълбочина! Благодаря, бъръльо-бъръльо!
Валерия ще сготви веган ордьоври, Елена ще служебното лице с речите, Милица ще посрещне гостите с един кючек, докато Джия пее, а Габисавет ще забавляват гостите с лек и ненатрапчив хумор. Булката ще е одобрена, прономеривана и подпечатана от мамата на Генчо. За него мома от имението няма. Тя трябва да е скромна и нахакана, красива и незабележителна, че да не го засенчва, добродетелна и разкрепостена, девствена и опитна, послушна и със собствено мнение. Демек, нема такова животно.

# 1 340
Според мен самият характер на предаването предразполага участничките да са меркантилни, с не особено големи ценности и по-скоро жадни за внимание. Замислете се дали нормална жена с ценности ще захвърли професията си, семейството, приятели, за да ходи да ухажва някакъв мъж, който е видяла само в кратко видео по телевизията, където е блеснал основно с визия и нищо друго по-специално. Разбира се, че не. Този сценарий ще привлече момичета, които основно се впечатляват от визия и шанс да поживеят на луксозно място за няколко седмици.

# 1 341
Добрутроооооо...мина ли им веч първата брачна нощ Joy..спах като младенец аз..Joy

Как е, по сценарий ли върви всичко, да?

Чакам само..Кукушев с коментариЙ за финала. Финала- тц, не то чакам...

# 1 342
Хайде сега момите не били красиви, успели  и умни. Генчо получи 25 моми строени в редичка и пак не били достойни за него. Това дали може да му се случи в реалния живот? Ако от 25 не може да си избере, значи проблема си е в него.

# 1 343
Добро утро, може ли линк към епизода от снощи, че съм заспала на първата реклама.

# 1 344
Още не съм гледал епизода, нямам и особено желаение да ви кажа честно, но по-късно днес ще го преслушам все пак... 😌

Ето кои въпроси изпратих към Туджаров и Неделчо за Надкаста с гост Елена.

Такаа, ами много голям интерес към Елена и твърде много въпроси както вече писах. Двойно повече отколкото към любимците на форума, Фифо и Гого от Игри на волята. Но явно Ергена си е любимото риалити на Бг мама. 🙂
Беше ми много трудно да селектирам въпросите, водех се най-вече по лайковете, но не само... Някаква комбинация от двете. Моля да няма засегнати ако не открият своите въпроси сред изпратените! И със сигурност няма нищо лично.
По принцип лимита е общо 5 въпроса, но аз помолих да зададат и 2 мои, които не открих тук, като единия е важен, а другия е забавен и разчупващ малко обстановката, пък и любопитен, защо не... Така че ще станат 7 въпросите. Също така съм изпратил и 5 резерви въпроси, т.е. стават 12 (2+5+5), които ако има време и водещите преценят да зададат и тях. Като писах, че са яки въпроси и биха представлявали сериозен интерес към цялата им аудитория...
Някои въпроси обаче самите Дечо и Туджарката могат да решат да не задават по тяхно си усмотрение, тук вече от тях си зависи.
Също така писах, че ако в хода на разговора им с Елена, на някои от въпросите се даде яснота просто да отпадне, така че според при всички положения има сериозен шанс Елена да отговори на всичките зададени въпроси... 🙂

Изпращал съм само въпросите без да цитирам никовете!

Ето и въпросите

Моите два:
1. Доволна ли си от монтажа на продукцията. Това което ние зрителите видяхме от теб?
2. Кари Брадшоу или Бриджит Джоунс? Wink

Петте основни въпроси:

1. Твоя самоинициатива ли беше плуването с Евгени до острова?

2. Кой момент от предаването, който не е излъчен, би искала да видим?

3. Мислиш ли, че за любов трябва да се бориш едностранно със зъби и нокти? Още ли вярваш, че една жена трябва да си "заслужи" любовта и вниманието, т.е. да ги извоюва?

4. Би ли се извинила на някоя от другите участнички за нещо и ако да, за какво и на коя?

5. Защо остана да слуша личната история на Ирина по време на срещата ѝ на пейката с Евгени?

Петте резервни въпроси:

1. Как успя да се възстановиш след това, което преживя на финала? Чувства ли се емоционално ограбена след предаването или катарзисът си заслужаваше?

2. Ти си нестандартна като участник в подобно риалити шоу, смяташ ли ти лично, че аудиторията те оцени и разбра?

3. Мнението й за Евгени като личност променило ли се е сега, след като е изгледала предаването и вижда срещите и разговорите му с другите участнички и синхроните му?

4. По какъв начин тя разбира самоусъвършенстването и какво е за нея любовта?

5. Смяташ ли, че има смисъл от толкова изявена стратегия в предаване като Ергена, или любовта просто се случва?

Аз съм си сейвнал линковете към всички въпроси, така че когато приключи финалния епизод днес ще ги изпратя до Елена, по-скоро до неин близък човек и вече ако самата Елена реши да отговори на всеки един въпрос, винаги може да го направи да речем директно тук в темата или чрез своя приятелка... Хайде така да го кажа.
Ако откаже, нейно пълно право. Ние в никакъв случай няма за какво и защо да и се обиждаме. Не е длъжна. 🙂

Питал съм дали изобщо ще има Надкаст с Валерия и дали ще може да има въпроси и към нея, защото отново ще има интерес и като разбера ще ви пиша.

Ами това е. 😉
Интересни въпроси си избрал. Пощадил си я. Ама няма лошо.

# 1 345
Ох. Микаела е прелест, а семейството ѝ — разкош Heart Знаех си, че момичето е замесено от много добро тесто.

Майка ѝ е същият забавен шемет като нея. Бащата ме разсмя и развълнува искрено. Ето така изглежда и се държи един наистина чувствителен, добър и дълбок Wink човек.

Евгени не заслужава гривната от Света гора. Човекът каза, че ходи всяка година, явно е дълбоко вярващ и това значи много за него. Седем години не я е свалял.

С две думи, много се радвам, че Мика се отърва. Не съм съгласна, че е инфантилна и не знае какво иска, защото не се била влюбила в произволен мъж от улицата за два месеца. На Елена превъзнасянията за абсолюта и тотално нереалистичните разсъждения за началото на края докато гледате филм след вечеря са ми много по-детински.

Валерия беше убийствена със зелената рокля и кадрите преди това в имението. Като реклама на скъп парфюм. Иначе ми е най-скучна за гледане.

Разбихте ме с Танко 1 и Танко 2 Joy Ще се въздържа от коментар за Евгенини до утре.

# 1 346
  • София
Вчера късно гледах епизода и ме поприспа Joy Срещата на Мика си я превъртях. Но много ми хареса майката на Валерия - възпитана, сериозна жена, която си личеше, че наистина иска да провери какъв мъж е Евгени, а не да се лигави или хареса по телевизията. Нейният разговор беше най-сериозен и откровен, и не се учудвам, че му отделиха толкова време.

Хареса ми Валерия, че гледа трезво на нещата, и в същото време чувствата й си проличаха много силно. Има нежност и много любов в нея, и мисля, че една връзка доста ще я шлифова.

За Елена ми стана жал, защото ако не е избраната, ще падне много тежко. Много си е повярвала, много се е оставила на тази вяра, и на едни чувства, които просто са забравили ситуация, в която се намира. Сама си създаде фантазия, а Евгени я остави да живее в нея, и сега може би върви към пропаст, която не вижда от това, което си прожектира.

Семейството на Мика ми допадна, личи си, че са сплотени. Но не мисля, че тя беше влюбена и сега се излага с киселите коментари.

# 1 347
Нали знаете каква ще е модата за имената на децата в бъдеще
-  Как се казва дъщеря ти? На кого я кръсти?
- Рада. На баба й Рейчъл.

# 1 348
Ох. Микаела е прелест, а семейството ѝ — разкош Heart Знаех си, че момичето е замесено от много добро тесто.

Майка ѝ е същият забавен шемет като нея. Бащата ме разсмя и развълнува искрено. Ето така изглежда и се държи един наистина чувствителен, добър и дълбок Wink човек.

Евгени не заслужава гривната от Света гора. Човекът каза, че ходи всяка година, явно е дълбоко вярващ и това значи много за него. Седем години не я е свалял.

С две думи, много се радвам, че Мика се отърва. Не съм съгласна, че е инфантилна и не знае какво иска, защото не се била влюбила в произволен мъж от улицата за два месеца. На Елена превъзнасянията за абсолюта и тотално нереалистичните разсъждения за началото на края докато гледате филм след вечеря са ми много по-детински.

Валерия беше убийствена със зелената рокля и кадрите преди това в имението. Като реклама на скъп парфюм. Иначе ми е най-скучна за гледане.

Разбихте ме с Танко 1 и Танко 2 Joy Ще се въздържа от коментар за Евгенини до утре.
И аз съм очарована от семейството на Микаела. Майка й и вторият й баща бяха много естествени и истински. Човекът много емоционален и как говореше с толкова чувство, че от малка я е отгледал . Жестът с гривната беше много мил. Харесвам Мика визуално повече от Валерия - по-красива ми е.

# 1 349
Валерия ще сготви веган ордьоври, Елена ще служебното лице с речите, Милица ще посрещне гостите с един кючек, докато Джия пее, а Габисавет ще забавляват гостите с лек и ненатрапчив хумор. Булката ще е одобрена, прономеривана и подпечатана от мамата на Генчо. За него мома от имението няма. Тя трябва да е скромна и нахакана, красива и незабележителна, че да не го засенчва, добродетелна и разкрепостена, девствена и опитна, послушна и със собствено мнение. Демек, нема такова животно.
Лия ще подари авторско, иновативно издание на Кама сутра като наръчник за първата брачна нощ, Айлин ще трепе пияници те на сватбата, Ирина ще приготви сватбената торта, Ивелина ще изпее лично сватбения марш от "Сън в лятна нощ", а Мика ще управлява огромен балон, с който брачната двойка ще отлети на сватбено пътешествие. Докато се върнат, Поли ще е забъркала уникален крем за подсичане на бебета, който ще го подари в опаковка, представляваща катеричка.

Общи условия

Активация на акаунт