Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 906
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 425
На мен това фамилиарничене с обръщението "Маестро" ми напомни сцената от "Дами канят".

Същата напориста дама, същия стил от бг соц филм.

# 1 426
Явно само на мен поведението на майката на Мика ми беше криндж. Чувствах се някак неудобно да я гледам.
От трите момичета най-много не харесвам Валерия, обаче майка й най-много ми хареса от трите майки. Особено накрая на срещата им, когато се разплака и й каза, че я обича. Насълзих се и аз. Това беше една загрижена майка. Усетих, че жената е тъжна, защото дъщеря й не е била щастлива досега в живота, не е имала истински човек до себе си. Ако Валерия наистина не се е влюбвала досега, то явно целият й живот е напълно отдаден на животните. Не е и много комуникативна както видяхме, наистина е труден характер и Евгени за нея би бил едно спасение. Това момиче наистина има нужда от мъж, за да има истински отношения с хора.

# 1 427
  • София
Значи, да ви кажа честно, на един мъж, ако му е важно какво работи една жена, дали е престижно и как ще го предствя в обществото, а не какво му дава като емоции,  очевидно не е много мъжествен мъж и една мъжкарана би му дошла добре и вероятно ще го възбужда.

И между другото Елена може да е мъжкарана като външност, но и Валерия е мъжкарана като поведение.

Не знам какво му е нивото и средата на Ергений, но да не се окаже, че за да стигнат височайшето му ниво, момичетата ще трябва да паднат надолЕ.

Как съдите, че Валерия е готова за брак, като представите й за връзка са да се натискате на пейка, а като я питат нещо смислено, се чуди защо й се губи времето за натискане.

Между другото помня, че се говореше, че Валерия също е отгледана само от баща си. А майка й снощи каза, че са от 30 години заедно. Някой знае ли подробности?

Не е отгледана само от баща си! Винаги са били заедно и все оща са, има и брат (който си има и детенце) С баща си  е по-близка (като всеки баща и дъщеря).

# 1 428
  • София
Коментар от профила на Валерия!

Аз ще го кажа бях в един фризьорски салон случайно с Боряна.Фризьорката я попита кажи ,кажи коя печели финала.Отговора на Боряна...Каза момичето което взима последната роза са си заедно още с момчето .Но не мога да кажа име

# 1 429
Аз с нетърпение чакам да видя въпросния срив на Елена и не защото искам да гледам страдания, а за да си изясня окончателно наистина ли е имало нещо истинско в чувствата на Елена. Всички вкупом твърдят колко наистина била влюбена. А на мен ми се струва, че всичко си беше роля от началото до края. Роля, която дори тя не изигра много убедително. Нейната роля беше да влюби Евгени с цената на всичко за да противодейства на чувствата му към Валерия. Защо точно на Елена се даде тази роля, а не на някоя, към която Евгени има явно физическо привличане? Ами заради претенциозната интелектуалност на Елена вероятно. И заради това, което самата тя каза при последната среща - че във всички връзки е била локомотив..или ..булдозер..ми и сега заложи на същото. Коя от другите момичета можеше да го изиграе такъв булдозер? Никоя от другите момичета не би се справила. Е, че се стара момичето дума да няма. За мен преекспонира до степен да ми е неприятно да гледам. Евгени и той се стара да си изиграе ролята как уж се е поддал на чара на Елена. Даже някои се вързаха. За мен млещенето им беше отвратително. Приличаше ми на изнасилване. В името на някаква роля. Нима беше наложително да стигат чак до там за да изиграят влюбеност?
Евгени и Валерия бяха единственото нещо, което не ме напрягаше при срещите им. Отдъхвах си. Ма нямало било за какво да си говорят. Ми когато има любов и привличате думи не са нужни. Точно това, че нямаха нужда да водят дълбокомислени разговори, а просто им беше приятно заедно да се шматкат потвърждава, че имаше истинско привличане между тях. Няма нужда да се напъват да играят страстно влюбени и да се млещят пред камерите. Защото те си го излъчват - в погледите, в усмивките, в жестовете. Една спонтанна целувка по рамото е сто пъти по-еротично и романтична от всичките уж страстни млещения с Елена или там с когото и да е.
Мика и другите статистки - ок, те го осъзнаваха през цялото време, защо беше нужно и те да се оставят да бъдат изнасилени? Спомням си как Виктория в комеди клуба разказваше за тяхната целувка. Как не е имала никакво намерение, но Евгени като я попитал "какво още искаш" и като се наклонил към нея и тя се почувствала длъжна да каже "да ме целунеш". Еми..тия публични изнасилвания бяха отвратителни, пошли и изключително вредни имайки предвид колко деца гледат. Мен за това ми е по-болно, а не за ...евентуалните тръшкания на Елена, че няма да е избрана.

# 1 430
Отдавна не съм се включвала в темата, но дойдох да си дам 5-те стотинки за последно.
Този сезон беше с такъв каст, че през цялото време колкото и да се опитвах да харесам някоя и да я фаворитизиръм ми беше невъзможно. Главните героини бяха коя от коя по-нелепи, всяка по свой си начин.
Мисля, че е кристално ясно, че победителката е Валерия, и то от епизод 2. Обаче не мога да проумея как човек над 30-те избира момиче, което още не знае къде се намира, и което дори не може да избере между кучетата и майка си. Тя е толкова вглъбена в тази си кауза, че си представям ако утре роди и през нощта и се обадят за някое куче как не може да избере между детето си и него. Държа си на мнението, че е злобна, показа го много пъти в предаването. Най-показателно ми беше как рева за Габриела като си тръгна, а както знаем - покажи ми приятелите си, за да ти кажа какъв си.
Другата "хубавица" Елена... Ох, Елена. Знае, че не блести с външни черти, заради което с всички сили се опитва да покаже колко е интелигентна и "дълбока". В опитите си да блесне като "интелектуалката" залита в крайности, които могат да отегчат всеки. Не разбирам защо Евгени толкова време и дава напразни надежди, като си личеше, че не изпитва привличане към нея. Дори онзи нелеп момент до басейна беше супер нагласен и криндж, веднъж не съм го видяла да я целуне с истинско желание и страст. Общо взето тяхната връзка е по-скоро "майка-син", отколкото каквото и да е друго.
За два сезона не намерих смисъла на това предаване. Миналата година не го гледах, тази година го гледах за дневната доза криндж и смях, но е абсурдно да ни продават "любов" по този начин. Най-малкото, ако един човек си е харесал някого, е абсурдно да го карат да се сближава с още 5 момичета, за да има контент. Да не говорим конкретно в този сезон как Евгени го беше обърнал на поточна линия и ги изпонацелува всички, все едно гони дневна ставка. Толкова от мен.

# 1 431
На мен това фамилиарничене с обръщението "Маестро" ми напомни сцената от "Дами канят".

Същата напориста дама, същия стил от бг соц филм.

Ох, умирам от смях! Едно към едно! 🤣🤣🤣
Любим филм 🫶

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 10:49 от Анонимен

# 1 432
Мислех да не пиша повече, но сега си пуснах срещата на Елена, майка й и Камелия, защото я пропуснах вчера, макар да ми е фаворитка.
И се ядосвам на Камелия. Изгледах Надкаста, за да видим, като приятелка, какво ще каже за Елена. Тя я е записала за предаването, на срещата виждаме, че пърха с мигли от радост и няколко месеца по-късно - Надкаст.
Еми, тъпо е. Ако е искала да заблуди аудиторията, можеше да го направи по друг начин, не като храни изпод вежди Генчо, както направи.

# 1 433
Ами, щом няколко човека и на различни места се коментира В и баща ѝ, значи са го чули доста хора. Може да е извадено от контекст някакъв. Нидей са кара!
Поне са заедно, че миналата година беше една бутафория финала.
Това с имената еее тъпооо, няма да казвам мен с какво име са щели да ме кръстят, заради някои традиции, но добре че нашите /по-спец. майка ми/ са възразили. Що за въпрос от страна на Светла, майката на мамин златен?! Ужс.

# 1 434
Тези няколко секунди анонсиращи майката на Евгени ми бяха достатъчни, за да добия представа какво я очаква избраницата му.. Свекървата влюбена в синчето си "съкровището" и никоя кандидатка не е достойна за принца, но ще трябва все пак да преглърнат някоя Пепеляшка да му слугува, да го обожествява, да му ражда и отглежда наследниците, чиито имена разбира се ще избира Свекървата.. Чудна перспектива просто.. Виждам как Евгений ще си остане навеки Ергений с мама си и пианото си, защото която и да избере им давам месец два макс..

# 1 435
Мислех да не пиша повече, но сега си пуснах срещата на Елена, майка й и Камелия, защото я пропуснах вчера, макар да ми е фаворитка.
И се ядосвам на Камелия. Изгледах Надкаста, за да видим като приятелка какво ще каже за Елена. Тя я е записала за предаването, на срещата виждаме, че пърха с мигли от радост и няколко месеца по-късно - Надкаст.
Еми, тъпо е. Ако е искала да заблуди аудиторията, можеше да го направи по друг начин, не като храни изпод вежди Генчо, както направи.
Оооо, не знам дали се е коментирало, ама тая Камелия е вече позната на аудиторията от "Фермата". Йордан илюзиониста от преди няколко сезона и беше годеник, тогава той се залюби с някаква уанаби-актриса, а Камелия влезе във фермата за 2 дни уж да го вкара "в правия път". После след като беше видяла всичко, което той каза и направи, продължи да си бъде с него. Така че точно тя е последния човек, който може да критикува когото и да е на тема любов, при положение, че сама се постави в най-унизителното положение.

# 1 436
То понякога въпросите издават много за същността на един човек, така че горко й на снахата.

# 1 437
  • Варна
То понякога въпросите издават много за същността на един човек, така че горко й на снахата.
Въпросите може да са писани от продукцията - за сеир.

# 1 438
В новото промо казват за някоя, че няма да бъде "покорната" снаха. Тръпки ме побиват с тези въпроси и изказвания. Евгени не веднъж е казвал, че досега майка му не е харесвала нито една негова приятелка. Аз този филм съм го играла, така че това с въпроса за маминото име съм сигурна, че не и сценарий.

# 1 439
@Hatersgonnahate - да, благодаря! Не гледам "Фермата" и не ги знаех тези неща, но благодаря.
Хич, не харесвам фурнаджийските лопати, ама, ей на! Така излиза и така изглежда. Затова е хубаво хората да си помнят публичните изяви и кой, къде какво е правил, защото име се гради цял живот, руши се в миг.

Общи условия

Активация на акаунт