Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 827
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 410
Елена се изказа изключително грубо за предишните си връзки…
А това с вечерята и какво ще гледат е мега инфантилно. Ленче, няма кака, все ще сте навън, ако сте вкъщи дебати ще правите, на маестрото готвачката ще готви! Ние няма да сте като ония простаци дето вечерят и гледат нещо вечер
Тая си мисли, че взима принц наистина и ще я гледат слугини за всичките ѝ прищeвки. 😂🤣😂🤣 Видяхме я колко ѝ се отдава на онази задача.
Нали затова искала синове - белкем получи и стотна от хвалебствията, с които облъчва Ергени.

Като за човек, който има претенции, че е свободолюбив и остава себе си, Елена нито веднъж в предаването не показа нещо различно от мазнене към Евгени и заемане на удобното агрегатно състояние.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 10:57 от Linda*kiss

# 1 411
Хареса ми епизода от снощи, всички бяха много позитивни, макар и различни. И малко ме натъжи цялата работа, защото ни показаха, че близките на момичетата също съпреживяват тази история и ще има повече от двама загубили.

Като цяло много ме изкефи подхода на таткото на Мика и на майката на Елена - и да не те избере Евгени, голям праз, може да те потърси после (на Мика) или да си останете приятели (на Елена). Майката на Валерия също беше приятна и доста умерена жена. Хареса ми леката "престрелка" за кучетата и голямата й уста.

Не, че родителите имат каквото и да било значение за избора на финалистката, но създадоха приятна атмосфера и за мъничко и трите момичета ми станаха по-мили и симпатични. Може би съм наивна, знам ли. Или е от магията на телевизията.

Трейлърът с родителите на Евгени малко ми развали хубавия вкус от видяното обаче.

# 1 412
  • Пловдив
Според мен Мика е чела по форумите и знае, че я наричат статистка. Тя го е написала с кавички, демек не е съгласна и го казва със сарказъм. Като цяло не се разбира много какво иска да каже, защото цялото творение е написано в стил Елена- Антоанета, единствено става ясно, че я е яд, че е отпаднала, което е тъпо защото е минало толкова много време оттогава, все трябва да си успял да погледнеш философски на нещата. Много високопарни слова и принизяване на чувствата на останалите. Попила е от Елена повече от здравословното. С това, че борбата била за розата /зрителите, явно намеква, че другите две не са влюбени и нямат чувства към Ергена. А за мен, колкото и да ми е чудно, какво му харесаха, и двете са влюбени, едната даже маниакално.

# 1 413
Микаела, нейната майка и Макис бяха най-хубавото в този сезон. Един мъж за пример и поведение на ниво най-после. Гръцка му работа.
Момченцето и мама Светла явно ще демонстрират днес всичко, което не трябва да бъде една жена и едно дете…

# 1 414
Хейзълче,ма много ме е яд,че си в другият отбор пък се и драчиш с мен.Stuck Out Tongue Winking EyeАми намирам общо щото така се държат мъжете-властни,изискват,не отстъпват и тн.А пък думите на майка ѝ изобщо не ги приемам като хумор.По късно жената внимателно(със страх от нейните реакции) се опита да ѝ каже,че трябва малко да се поспре с тези животни и че не е нормално поведение този фанатизъм с тази кауза.И Валя пак започна "това няма как да стане..." и после се усети и започна да извърта,че щяла да намери време и за мъжа си и за всичко.Убедена съм,че Генчо и да е избрал нея я е изтърпял една-две седмици.Не че е толкоз лошо момичето,недорасло ми се вижда и по детски и инатливо реагира за всичко.Няма женствена мекота в нея,което не кореспондира с финият ѝ външен вид.

А пък семейството на Мика са ок,задружни.Но чак такова захласване по таткото,най -обикновен мъж с нормално поведение.Как тряба да се държи пред камерите..Но му личи ,че е свестен.

А първият въпрос на майката на Елена си беше точно като от психолог.Първосигналните реакции,изражение,поглед не лъжат.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 10:27 от Amber*

# 1 415
Аз нямам предвид, че за самата жена не е важно дали е реализирана или не, а че мъжественият мъж няма да се интересува от това, когато си избира партньорка.

Между другото те и двете са реализирани, защото правят това, което обичат - една през писането, другата през кучетата. Но това действително не са неща, които се водят престижни.

Цялото нещо го коментирам, защото постоянно се набляга на мъжката енергия на Елена, а нито Евгени търси жена в женската енергия (щеше да избере Мика, Джия и т.н.), нито Валерия е някакъв антипод на Елена в това отношение.

Нямам предвид само емоционалността, макар опозицията мисли - чувства да е в някаква степен мъжко - женско. Валерия показва емоции, бясът също е емоция. Виждали сме как й изкача вената. Цялостното й поведение, маниер, начин на говорене, движение не са женствени. В което няма нищо лошо. Хората са различни и Евгени според мен си харесва такива жени.

Това за влюбването донякъде е лъжа. Изпусна се на няколко пъти, че е ималя връзки. Но вероятно наистина не е обичала и й е трудно да се отпуска с хора.

# 1 416
Вчера се зачетох в някакви коментари-Кога Валерия е казала, че е отгледана от баща си? Вчера майка ѝ каза, че имат 30г.брак с него.
Малко кофти  В ѝ обърна гръб като започна да споделя с приятелката си любовните си трепети, май не са близки с майка ѝ. Имам чувството, че доста я критикува в живота, на тема голямата ѝ уста, отдаденост на кауза, характер. Преповтори репликите на Ирина.Хареса ми, че е обрана, не се превъзнасаше по Евгени, беше пряма и с дъщеря си.
На срещата  на Валергени бая си послушах музичка, но виждам, че той Е влюбен в нея, въпреки отговорите на въпросите, които получи, които и не го удовлетвориха, ама то винаги е при тях така.
За каква реална сватба говорите? Че те 6м.са се крили в някакъв апартамент, каква реална връзка, какви пет лева, сега като обявят финала се започва реалната такава. Да си сложожиш подписа не е ала, бала.

# 1 417
Според мен Мика е чела по форумите и знае, че я наричат статистка. Тя го е написала с кавички, демек не е съгласна и го казва със сарказъм. Като цяло не се разбира много какво иска да каже, защото цялото творение е написано в стил Елена- Антоанета, единствено става ясно, че я е яд, че е отпаднала, което е тъпо защото е минало толкова много време оттогава, все трябва да си успял да погледнеш философски на нещата. Много високопарни слова и принизяване на чувствата на останалите. Попила е от Елена повече от здравословното. С това, че борбата била за розата /зрителите, явно намеква, че другите две не са влюбени и нямат чувства към Ергена. А за мен, колкото и да ми е чудно, какво му харесаха, и двете са влюбени, едната даже маниакално.
Микаела пише по-добре от Елена.
“Неразбирането” на писанията на Елена идва от неточно и ненужно използвани думи с цел търсене на ефект.
За човек, който смята, че писането е неговата /нейна реализация, има неоправдано високо самочувствие, че се справя добре. Липса на езикови и граматически познания, банални теми и търсене на оригиналност само на повърхностно ниво.

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 10:42 от Tsugumi_

# 1 418
Аз нали заспах ранше снощи, сега пуснах даването на розите- то голям съспенс бе, пак се приТсних и напрегнах ногУ, сега няма да мога да обядвам ...

Генчо що е с тефлонов костУм? Заслепи ме направо

# 1 419
Мама Светла да си беше научила момчето да използва учтива форма. Много нелепо беше да говори на майките на Мика и Елена на “ти”.
Хареса ми, че майката на Валерия не скъси дистанцията.

# 1 420
Идвам с новини от кухнята - буквално. След приготвянето на баница за синчето, довечера щели да приготвят боб за майката, и то под зоркия и поглед. Коментарите на екипа накратко - Гордън Рамзи в Хел Кичънс бил божа кравичка.

# 1 421
Къде гледате трейлърът с родителите на Евгени?

# 1 422
Да, Светла прилича точно на жена, за която бобът е важен.
Фасулски манталитет.

# 1 423
Евгени има толкова женска енергия, че е нормално да се чувства привлечен от жени с по-изявен Ян. Което също така значи и че ще държи жената до него да е реализирана и/или с по-голям потенциал за кариерно развитие.

Хареса ми поста на Мика в ИГ. Момичето ясно си е написало каквото има. Много ми хареса представянето й, дано намери някой, който прилича на втория й баща за спътник в живота.

# 1 424
Валерия досега не е била влюбена? На 24? Буахахаха! Повярвахме.
Да, и аз се сериозно се чудих на това изказване. Не знаела на кого да си даде любовта досега, нямало на кого... Ем... Тя в саксия ли е расла, в изолатор? Smiley
Защо да е странно, че не се е влюбвала? Може да не брои ученическите трепети. Не всяка се влюбва във всеки. На някои цедката не е широка и е видно, че има други страсти, които я занимават.

Общи условия

Активация на акаунт