Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 031
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 470
Аз чак сега догледах снощния епизод ,понеже снощи съм заспала преди да дойде ред на Вал и се замислих нещо. Скоро обсъждахме,че която и да е избрал ,ако е все още с нея как ли се чувства тази жена докато гледа предаването. Сега се замислих как ли се чувства Евгени като чува как Валерия казва на майка си ,че каузата е целият й живот и най-голямата й любов. Всички приехме, че Евгени е ръб и той със сигурност доста се постара за това впечатление ,но ако обратно на всякаква логика и те все още са заедно, наистина се чудя как ли приема такова изказване.
Двамата изглеждат влюбени ,но след това твърдение на Вал категорично ме убеди,че  не е влюбена и ми е жал за нея. Мисля си ,че тя много иска да го повярва и може би наистина си вярва като го казва, но това не го прави истина.

# 1 471
Искам да дам 5 стотинки по въпроса за каузата на Валерия. Нееднократно срещнах мнения, че не ги е грабнала с каузата, че не ги е убедила.
За мен е точно обратното- беше точно толкова убедителна, колкото е човек за нещо, в което истински вярва. Не е говорила 24/7 за това, не го е навирала на другите като принципи и начин на живот, когато обаче се опитват да ѝ дават акъл, е безкомпромисна по темата. Харесва ми в това отношение, трябва ли всички да са умерени и стандартизирани? Това е нещо, което я прави щастлива, което я прави жива- очевидно приказките, че мъж няма да намери така са глупости, защото накрая май ще се окаже, че дори нарцистичният Генчо ще отстъпи, защото наистина си пада по нея, а не тя на него, както се опитваше да я накара. Може би защото обичам животните, както много тук, смятам, че трябва да има И такива хора, които докрай да се борят за правата им, без да им дреме, че някои ще обяви поведението им за антисоциално.

А къде  е границата, когато не си "умерен и стандартизиран" да преминеш в посредствен и неубедителен или смешен.

# 1 472
Аз чак сега догледах снощния епизод ,понеже снощи съм заспала преди да дойде ред на Вал и се замислих нещо. Скоро обсъждахме,че която и да е избрал ,ако е все още с нея как ли се чувства тази жена докато гледа предаването. Сега се замислих как ли се чувства Евгени като чува как Валерия казва на майка си ,че каузата е целият й живот и най-голямата й любов. Всички приехме, че Евгени е ръб и той със сигурност доста се постара за това впечатление ,но ако обратно на всякаква логика и те все още са заедно, наистина се чудя как ли приема такова изказване.
Двамата изглеждат влюбени ,но след това твърдение на Вал категорично ме убеди,че  не е влюбена и ми е жал за нея. Мисля си ,че тя много иска да го повярва и може би наистина си вярва като го казва, но това не го прави истина.
Неговата професия също е за цял живот и изисква жертви от спътниците му.

# 1 473
  • Разпиляна във въображението
Не мисля, че Валерия е крила от Евгени какво означава за нея каузата й. Че това е основна, огромна, част от живота й. Ако я е избрал, то я е избрал и с нея. Ако са все още заедно, то значи са намерили баланса. След 3 месеца тя трябва да се е убедила, че приютът не изисква постоянно присъствие, че нещата могат да се случват и без тя да е там сутрин и вечер.

# 1 474
Танко-Антоанет ме разби просто ... JoyJoyJoy

# 1 475
Евгени не е дорасъл за семейство. Изглежда,че въпросите за деца и сериозно обвързване са под въздействието на родителите му. Ако беше семейно ориентиран нямаше да изгони Боряна.   Изгледах интервю с него  и той казва, че първите години  в Лондон е свирил от сутрин до вечер и никъде не е излизал. Не се наживял все още. Можеха и друг сценарий да измислят, а не да заблуждават някои от момичетата.

# 1 476
Вчера Валерия беше пуснала това на стори. Дали този отсреща не е Генчо. Grinning

# 1 477

Наистина е интересно какви точно са отношенията им.
Мисля, че предимствата да „срещнат любовта“, затворени за месец-два са, че и двамата имаха време да свикнат с лудостите на другия. В реалния живот Валерия сигурно веднага реже такива като Евгени. Същото се отнася и за него. Така щат-нещат, изолирани имат време да видят отвъд първите впечатления. Да припомним колко дървени бяха на първата си среща.

Която и да избере, Евгени все ще си пътува зад граница. Ако е с Елена, ще бяга от психическия ѝ тормоз, а ако е с Валерия ще бяга от бойното поле снаха-свекърва (евентуално и от кучешкия лай).

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 17:38 от LadyCharming

# 1 478
а защо никой не пита Евгени кое би избрал пианото или Валерия - ако трябва да избира

# 1 479
Момичета аз не говоря изобщо за приюта и грижата за животните,говоря че тя изобщо не е влюбена в него.
 Приемам,че е честна като казва,че за първи път се влюбва,приемам за истина и когато беше споделила,че е имала само една сериозна връзка. Дайте малко да помислим ,предполагам почти всички помним първите си влюбвания,тогава нищо друго не те вълнува, всичко е драматично и на живот и смърт. В този ред на мисли Вал е младо момиче без опит с мъжете, приемаме че е влюбена за първи път и както е торкова влюбена ,тя категорично заявява "каузата е най-голямата ми любов" и сравнява Евгени с прибирането на бездомно куче...
В предният си пост казах,че ми е жал за нея и наистина ми е жал,защото е толкова млада и красива, а ако продължава да се изолира само в този нейн свят , ще си изживее живота като тъжна самотница

# 1 480
  • Street of Dreams
Някой коментира (загубих цитата), че щял да избере Елена, щото знаела как да му чеше егото... Ама той нали знае, че не е така и утре ще блесне истината? Кой би искал да падне от трона или да го ввличаят несправедливо, вместо просто да е себе си. С нейното "Евгени Е..." е страшно досадна. Не само защото Евгени не е, а и защото това не е литературен анализ да му даваш оценки. Валерия ми е много по-истинска, като говори от първо лице - АЗ се чувствам еди как си, когато съм с него. Евгени е същия ентелектуалец - вчера на Валерия (мисля) майка й го попита директно - какво точно изпитваш към дъщеря ми? Последва дежурното въртене на очи, дъъълга замислена пауза, " Валерия Е (дълга пауза) еди ква си (пауза) и еди каква си (пак пауза). Никой не ви пита за психологическата ви експертиза и не, не изглеждате интелигентни като гледате замислено и умувате по 10 секунди каква дума да кажете. И не, като говорите неразбираемо не изглеждате тайнствени и дълбоки, а малоумни и нетърпими.

# 1 481
Аз приемам ,че Валерия обича и приема каузата си като дете , така че за мен е несравнима обичта към дете и към мъж.Grinning
На мен щеше да ми се стори неестствено , ако се запознае с Евгени и остави приюта.

# 1 482
Момичета аз не говоря изобщо за приюта и грижата за животните,говоря че тя изобщо не е влюбена в него.
 Приемам,че е честна като казва,че за първи път се влюбва,приемам за истина и когато беше споделила,че е имала само една сериозна връзка. Дайте малко да помислим ,предполагам почти всички помним първите си влюбвания,тогава нищо друго не те вълнува, всичко е драматично и на живот и смърт. В този ред на мисли Вал е младо момиче без опит с мъжете, приемаме че е влюбена за първи път и както е торкова влюбена ,тя категорично заявява "каузата е най-голямата ми любов" и сравнява Евгени с прибирането на бездомно куче...
В предният си пост казах,че ми е жал за нея и наистина ми е жал,защото е толкова млада и красива, а ако продължава да се изолира само в този нейн свят , ще си изживее живота като тъжна самотница
Понеже тя е неговата голяма любов ли Simple Smile
На мен не ми е жал за никой участник, защото никой не е бил заставен да участва и всички са психически здрави хора, които могат да вземат решения самостоятелно.
Идва ми малко повече ненужното преекспониране на някои образи: едната била неопитна, другата умна, третата мила, четвъртата забавна. Никой не е само бял или черен; да, телевизионна фикция е всичко и е добре да не го забравяме.
Аз уважавам хора с кауза пред вманиачените по своите си мании и терзания.

# 1 483
Проблема не е в приюта, проблема е в крайностите на собственичката му,защото тази обсесия ощетява единствено и само нея. Дреме му на Генчо за Вал - ще си намери друга,дреме ни и на нас зрителите - след 2 седмици няма да ги помним изобщо.

# 1 484
  • София
Чудесно би станало, ако Генчо приема каузата присърце. Аз не я, та никога не бих тръгнала с някой купелюбец с приют. Впрочем, той казвал ли е нещо за каузата на Валерия някога? Допада ли му?
Иначе Вал не за пръв път напуска Плевен предполагам и знае, че приютът си се движи чудесно и без нея.

Общи условия

Активация на акаунт