Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 603
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 620
За довечера какъв е плана ?
Ще оплакваме Елена или ще хейтим Валерия ? Или 2 в 1 ?

# 1 621
  • София
Ще пеем оди за любовта и ще плюем Елена, как.

# 1 622
# 1 623
Ще оплаквам Евгени.

# 1 624
Скрит текст:
Валерия си има ангажимент към приюта, имаше едно интервю преди години, когато обяснява колко ѝ коства да се бори и с тогавашния кмет на Плевен,после да си създаде приюта……… Моделството ѝ е другото поприще, но главното е, че не я виждам откъсната и  преместила се Геньовата къща в Пловдив, сега пътуват, срещат се в наето жилище в София, приказката тече, след финала ще се стиковат предполагам, реалния тест………
 Кученцата и те ще пригласят, съседите да му мислят 😁

Мен ми е малко странно това как Вал нямала време за никого и е залепена за приюта, не беше ли уж редовно в Япония като модел? Не ми се връзват двете неща. Учи в София, работи в Япония, 24/7 върти приюта в Плевен, екскурзии и чалготечка насам-натам постоянно… А трябва и да се поддържа, нали е модел. Денят все пак има 24 часа.

Искрено се смях на това със съседите 😂
Много странни неща и несъответствия има покрай Валето. Според мен тепърва ще става интересно, след предаването.
 За Япония, имала е два краткосрочни договора. Така, че това не и е проблем. За бившите проекто свекърви, дет я искали стана ясно.
Скрит текст:
Не били свекърви, най ми били съседки. Снощи съсече мама и натърти, че да може и мама да схване,  че тя до сега влюбване не е имала. Мама успя да се усети бързо и замете положението.
Или както казва една съфорумка, явно е на принципа "ти си ми вторият". Чакам с нетърпение развратът на събитията при младата светска двойка.
Скрит текст:
Генчо, ако иска да гради световна кариера ми е чудно защо се заби в България. След, като е делил сцена с лейди Гага, джентълмен Гаг и още куп известни имена, защо опря до това шоу.  Ще видим, времето ще покаже. Има ужасно много въпросителни.

Да, именно. Много неответствия просто.. Ясно е, че нито е толкова време в Япония (противно на целия шум около това как ангажиментите й били предимно в чужбина), нито е толкова вглъбена в каузата си, че да няма време за мъжа до себе си. Написаха още няколко човека след мен - работят и други хора там. Коментарът ми беше най-вече по повод разговора снощи, в който пак се натъртваше как Валерия едва ли не само не си е сложила едно походно легло в приюта.
Но и по това си тичат с Гената - точно както си написала, СлаБе, и на него не му е чиста работата. Толкова успял, а опрял до Ергена за слава и/или жена.
Писах и в темата за спойлери, според мен Вал и Ергени са си точно един за друг. Тя няма да му позволи да я наказва, а той ще търпи нея и вената й, защото си му е на сърцето. Виждам ги и като "звездна двойка":
В Австрия има една ферма, където пускат Моцарт на прасетата, за да са щастливи, преди да ги направят на бекон. Колко му е Гената да измисли бизнес с обратен знак, правейки концерти в приюти за кученца или нещо подобно.
И ако се изчерпят някой ден нещата, ще се разведат като Петканови, все пак Валерия още отсега си мисли за развода.Laughing

# 1 625
  • София
Питона и Дениз са за Валерия. Каква изненада. Краставите, пардон, красивите магарета, се надушват през девет шоута.

# 1 626
Ще хейтим Генчо! Satisfied

# 1 627
Майката на Евгени не видях във промото коя от двете момичета попита дали би кръстила детето си на нея, но подобен въпрос говори за тесногръд, закостенял и останал някъде във времето човек. Интересно какъв отговор ще получи.

# 1 628
Планът за довечера е да оплаквам и двете финалистки, защото са еднакво працакани - едната ще трябва да жонглира с Евгени и най-важната жена и куратор на връзките му, а другата, че така се е омотала във филма и са се възползвали съвсем от нея. Валерия няма да си остави магарето в калта, може и да изпитам някакво задоволство как реже мама. Елена не че не си е виновна за нейните филми и как приписва на Евгени качества, които не са там, но пак ми е кофти. Днес съм много съжалителна.

# 1 629
Питона и Дениз са за Валерия. Каква изненада. Краставите, пардон, красивите магарета, се надушват през девет шоута.
Нормално, Дениз е приятелка с Айлин.

# 1 630
На мен ми е жал и за двете. Днес съм бяла и добра затова смятам,че Генчо само Ирина щеше да го вкара в пътя Grinning ако бях лоша щях да му пожелая Габи Joy

# 1 631

Разбира се, красива млада жена не завижда на друга красива млада жена. Обратното обаче е огромна рядкост.

# 1 632
Защо,ако вие си изберете половинка и близките ви не го харесат ще го зарежете ли ?!
Валерия не изглажда никак близка с майка си и затова и обръща гръб и не би взела съвети от нея.
И аз останах с това усещане. А и още каза - Дали майка ми ще го хареса?... Ама и да не го хареса, голяма работа /нещо от този род/

# 1 633
Нормално, Дениз е приятелка с Айлин.
И Блага също, видях, че пуснала стори как се мръщи на Генчо и Елена заедно.

# 1 634

Общи условия

Активация на акаунт