Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 586
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
Ох, тая песен със завистта...
Аз не съм красива млада жена, само красива съм, ама бях за Айлин,  а Валето не мога да я дишам. Пък намирам Мика, Айлин и дори Боряна за по-красиви от Единствената. Обаче пък не понасям откровено по-грозничките, според мен, Габи, Елисавета, Пам, Джия.

# 1 636
# 1 637
Вие плюйте като ви влече Joy...аз ще си лягам рано Joy

# 1 638
Ох, тая песен със завистта...
Аз не съм красива млада жена, само красива съм, ама бях за Айлин,  а Валето не мога да я дишам. Пък намирам Мика, Айлин и дори Боряна за по-красиви от Единствената. Обаче пък не понасям откровено по-грозничките, според мен, Габи, Елисавета, Пам, Джия.

Нямах предвид Вас, по принцип беше... Simple Smile, но е така, съгласете се.
Пам беше и е дебела (факт), но много хубави лицеви черти - малко носле, хубави очи (зъбите са за брекети, дано ги оправи).

# 1 639
Нямах предвид Вас, по принцип беше... Simple Smile, но е така, съгласете се.
Пам беше дебела (факт), но много хубави лицеви черти - малко носле, хубави очи (зъбите са за брекети, дано ги оправи).
Пак изобщо не е грозна както някой писа по-горе. В лице е даже хубава, правилни черти има.

# 1 640
Питона и Дениз са за Валерия. Каква изненада. Краставите, пардон, красивите магарета, се надушват през девет шоута.

Разбира се, красива млада жена не завижда на друга красива млада жена. Обратното обаче е огромна рядкост.

Тя и Александра е за Валерия - туй как да го четем )))

# 1 641
И Ленка е за брекети.
Мика имаше перфектни, Валерия също..другите не знам, не гледах шоОто...
Пам имаше приятен топъл тембър.

# 1 642
За довечера да приготвим шампанско и да пием за любовта! Подхождат си и има смисъл връзката им.
Харесвам Валерия заради естествеността и принципите и, които смело отстоява. Обаче нещо притеснително намирам в изборът и на приятелки. Тя - нежната, естествената, уверената - до най-отвратителните и долнопробни и тъпи силиконки. Изключвам Айлин и Джия, те все пак бяха на по-високо ниво но те не бяха първите и приятелки. Чудя се как да го тълкувам. Дали снизхождение и жал като към нещастни животинки които всички хулят..но тогава защо не Пам? Или като фон подчертаващ нейното превъзходство? Или..застраховка че като е с агресорите няма да бъде нападната?

# 1 643
Да си кажа честно Капитонова, Дениз и Блага не са най-добрата фен база по много причини Sweat Smile

Виктория от онзи ден не мога да я трая и не е заради красотата.

Иначе ако едната засегне интересите на другата или се справя в пъти по-добре от нея, че и намаже финансово, а да видим дали няма да има завист, пък ако ще да са красиви. Ще се изядат взаимно по-бързо от гурме вечеря или боб с наденица.

# 1 644
Питона и Дениз са за Валерия. Каква изненада. Краставите, пардон, красивите магарета, се надушват през девет шоута.

Разбира се, красива млада жена не завижда на друга красива млада жена. Обратното обаче е огромна рядкост.

Напротив, завиждат си - ако са конкуренция за мъж или в кариерно отношение. Не говоря за Ергена, където никоя от техния отбор не го ще.

# 1 645
Аз едно не мога да разбера, още ли има някой, който да не е разбрал че Валерия е победителката и заедно с нашия Геня отплават към залеза?! 😀🤨🙄
Толкова доказателства вече има за това вече, колкото и  някои да се надяват на друго!
То не бяха спойлерите с "бакенбардите", видеото с кучето на В, и снощи дори ако сте гледали внимателно срещата на Евгени с майката на В, питайки го какви са чувствата му към дъщяря й той  отговаря съвсем ясно, че като е около нея определено се чувства "ВЛЮБЕН"!!! Само че ще забележите че едва се чува, продукцията заглушава отговора му! Толкова е очебийно вече😀
На самата среща на Е с В накрая като бяха на вечеря на масата, обяснявайки му се в любов нещо направи ли ви впечатление какво каза Вал? Каза му че знае, че няма право да й отговори сега какво чувства той към нея, Нооо тя го виждала в очите му и й стигало това засега😏(демек продукцията му е забранила да е напълно искрен с нея за да има интрига за пред зрителите все пак)
Изобщо финала е ясен вече така че, който и да се надява, че ще избере Елена си е кауза пердута мили мои! 🤭😁

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 17:11 от mitpro

# 1 646
  • софия
Моят план е да си сложа нанайсет вида сирена, чаша вино и да се наместя удобно на диваня. Да честитя на Вал наградата, да стисна ръката на Ети, че успя да ми задържи погледа до края. Да посипвам с големия черпак на съкровището и пазителката му и да се позабавлявам тук.
 Като гледам фен базата на Валето какви отбрани ергенки са и от двата сезона...ей за това вече, наистина и завиждам. Обрала е каймака. 😀

# 1 647
Напротив, завиждат си - ако са конкуренция за мъж или в кариерно отношение. Не говоря за Ергена, където никоя от техния отбор не го ще.

Красивите не са лишени от уменията да изпитват завист по отношение на мъже и работни ангажименти, разбира се.

# 1 648
Защо пък да трябва да го следва постоянно? Тя има и свой живот и ангажименти.

Защото се е омъжила за артист. Забрави ли? Тя много добре го знае това, той не крие, че пътува много, че репетира, дори всеки път го подчертава. Човек трябва добре да внимава какво прави, Мика го разбра и му го каза - ще те следвам. Валерия - не. Та ако тя не ходи с него, нали се сещаш - невидени очи...
Това какво е казал някой и какво ще направи не винаги съвпада. Мика е още студентка... как си го представяте това следване на Генчо? Никога да не работи, да спре университета може би дори, и да следва непрекъснато Генчо, освен когато роди деца предполагам, че ще трябва сама да си ги гледа, защото той ще пътува непрекъснато?
Обикновено хората се влюбват и след това напасват ежедневието си, какво значи да следваш разума.... това не е избор на зеленчуци на пазара или червило, естествено, че трябва да се избира със сърцето!

Така, както Найо Тицин си заряза кариерата и гледа децата по хотелите.

# 1 649
Виждам, че феновете на Елена много се тревожат как Валерия евентуално ще си гледа приюта, ако бъде  избрана, но притесненията ви са напразни. Едно от изискванията за съществуването на приют, е да има определен брой служители, преминали специално обучение. Очевидно Валерия по собствено желание отделя много време и грижи за животните, но тя е достатъчно отговорна, за да си организира нещата, докато отсъства, а и вече се каза много пъти, че този приют не е само неин. Хем искате да не се занимава с глупости (животните), хем намеквате, че ако Евгени я избере, ще зареже приюта щото нямала да има време. Grinning

От както се помня животът ми е изминал с музиканти, певци и всякакви хора, свързани с музиката, известни и неизвестни, от всякакви жанрове.  Техните партньори не са си зарязали живота, за да ги следват постоянно. Да не кажа, че много рядко ги следват, само ако е свързано с трайно установяване на дадено място. Няма такава жена на музикант да ходи след него по всички негови участия, няма ! Евгени не е от такъв калибър, че да прави едногодишни световни турнета. Той си каза, че се е завърнал в България и смята да се установи тук за сега. Независимо коя ще е с него, не виждам никакъв проблем да си имат общ дом и всеки да си гони ангажиментите и целите. Той и да пътува зад граница ще е за кратко. Дали ще го придружава или не жена му, е въпрос на общо тяхно решение и конкретни обстоятелства. Не е чак толкова сложно. Моите наблюдения са, че на повечето жени на музиканти, много бързо им омръзва да следват навсякъде любимия. Зад блясъка на краткия сценичен момент на изява, стоят десетки и стотици часове досадни репетиции, изморителни пътувания и много други неудобства. Уверявам ви, че няма такава жена, която да си го причинява, освен ако не е някоя като Елена, но и тя няма да издържи дълго.

Общи условия

Активация на акаунт