Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 563
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 650
  • От Луната
Много ми хареса отговора на Жабчето 10тина страници назад.
Ако спечели Валерия, значи са ни въвели в заблуждение през целия сезон, а това е доста гадно. Можеше да е представено по друг начин, поне да изглеждат равностойно...
Не знам дали ще мога да гледам довечера... Ще следя от телефона тук...
Благодаря за хубавите диалози.

# 1 651
Защо една майка би настоявала, ако сина й има момиче, да носи нейното име?
Може да е извън контекст видяното в промото, що се касае до въпроса на свекървата, хипотетично ми е питането.
...
А във вчерашния епизод Евгени и Елена говореха точно за това - кръщаване на деца на баби и дядовци. И до колкото помня стигнаха до извода, че не е "на хубаво", защото носи обвързаност с чужда съдба. Елена каза, че първата буквичка била максимума й или нещо от сорта. Най-вероятно ще има някаква планирана провокация там днес.
Най-вероятно въпросът е подсказан на майката от продукцията точно заради тоя разговор на Елена и Евгени. Всичко е сценарий!

# 1 652
Евгени и Елена ще вечерат поезия и малко гурме, а не някакъв си фасул ! Grinning

# 1 653
  • София
Не знам дали Елена е с класи над останалите, но е различна определено. А това не се прощава у нас.
Айлин има ли си гадже в момента?

# 1 654
Елена добре е направила, че е скрила татуировките - нека не тръгва познанството с предварителна негативна нагласа заради тях.
Е, хубаво де, но нали тя е над нещата и харесва външния си вид. Още повече, нейните татуировки си имаха послание. Нека се покаже в пълния си блясък пред свеки, ако й стиска. После какво - лазер ли ще прави да ги заличава или ще носи бурка доживот?
ПП: Имам приятелка, която си направи пиърсинг на пъпа и родителите й разбраха за него чак след 10 години, а живееше още с тях...

# 1 655
Siska25, aз пак да доуточня - нито съм фен на Елена, нито се притеснявам за бъдещето на приюта на Валерия.
Просто ми е смешно, че вчера в разговора с майката излезе, че тя е напълно погълната от него и няма място в живота за мъж, защото очевидно не е така.
Иначе съм съгласна с коментара ти за музикантите и че само Елена би си го причинила към момента, но не знам колко ще я държи, след като прекара време с Евгени в истинския живот. Защото противно на дългата й реч вчера, животът се състои предимно от ежедневието, където не мисля, че дори тя ще изтърпи токсичния абсолют. Който със сигурност ще й кръшка, докато го няма по време на пътувания и ангажименти.

# 1 656
Питона и Дениз са за Валерия. Каква изненада. Краставите, пардон, красивите магарета, се надушват през девет шоута.
Аз исках специално с теб да споделя една своя мисъл, която ми се върти от няколко дни. Елена и на челна стойка да застане, пак няма да спечели любовта на Евгени.

# 1 657
Не знам дали Елена е с класи над останалите, но е различна определено. А това не се прощава у нас.
Айлин има ли си гадже в момента?
Няма в момента гадже.

# 1 658
Не можах да прочета всичко, но извън тежките разговори, да спомена, че с глас се разсмях на закачката на Валерия "Я кажи какво ще стане на церемонията довечера, да знам дали да те хвърлям в морето" Joy, на което и Гената искрено се засмя. Ами, радва ме тази лекота, чувството й за хумор и ми е забавна.
И нищо лично, но си представям, ако същото това изказване беше дошло от прототипа на Роуз от Двама мъже и половина с манията за преследване... Ами, нямаше да е никак весело и забавно, съвсем друго звучене щеше да има. Grinning
Дяволче, не мисля, че Александра има за какво да завижда на Елена - първата също стана тоталната фаворитка на народа, даже с много по-голяма категоричност, особено след връщането на розата. Докато тук нещата са на два обособени лагера. Елена можеше да ми стане любимка и на мен, ако не беше толкова вманиачено напориста и обезумяло вкопчена по моите стандарти. И наистина не мога да разбера как така при положение, че Александра се превърна в любимката на народа с проявата си на достойнство и женска гордост, сега нейният антипод като изграден образ (защото не искам да обсъждам личността сама по себе си, а режисирания образ) също спечели такива симпатии. Ще си остана с чуденето. Simple Smile
Приятно гледане на всички довечера.

# 1 659
deleste, разбирам, но според мен Валерия досега е запълвала с приюта всички липси и се самоубеждава, че това й е достатъчно, което не е вярно, но тя не го разбира. Валерия е убедена в нещата, които говори. Досега не е имала в живота си нещо по - важно от приюта. Когато срещне и изживее любовта и една сериозна връзка, независимо с кого, сама ще разбере, че е грешала. Според мен тя и преди си е харесвала мъже, дори може да си е мислила, че е влюбена за кратко в някого, но по нейни думи, едва сега се доверява и изпитва толкова силни чувства, които определя като любов.
За музикантския живот има много неща, за които хората не си дават сметка. Един двучасов концерт е предхождан от месеци репетиции по цял ден или пък ако се правят записи, висиш в студиото ден и нощ. Има нерви, има потъване в работния процес, има обсъждания с колеги, какво ще прави тази жена там постоянно ? Самата тя ще се отегчи на втория ден и ще реши, че е загуба на време да дреме до любимия, който мислено не е с нея, докато работи. Ако пък и не разбира и няма интерес към музиката, ще си тръгне след 2 часа максимум. Отделно вече е да си свириш сам всеки божи ден с часове, за да поддържаш форма и техника или за да работиш върху нещо ново. Евгени поне за това беше честен и ги предупреди всички, но момичетата все още не разбират изцяло думите му.

# 1 660
Според мен Александра харесва Валерия, защото я смята за нейн аватар в новия сезон - така да се каже привличане от пръв поглед до края на сезона, с разликата, че Валерия е доста по-устойчива от Александра.
Дали има и любов ще разберем довечера и ако са останали заедно след финала, въпреки че за мен Евгени изпитва върховни чувства само към себе си.

# 1 661
  • София
Последния епизод има ли го някъде качен, без реклами и т.н.?

# 1 662
За довечера да приготвим шампанско и да пием за любовта! Подхождат си и има смисъл връзката им.
Харесвам Валерия заради естествеността и принципите и, които смело отстоява. Обаче нещо притеснително намирам в изборът и на приятелки. Тя - нежната, естествената, уверената - до най-отвратителните и долнопробни и тъпи силиконки. Изключвам Айлин и Джия, те все пак бяха на по-високо ниво но те не бяха първите и приятелки. Чудя се как да го тълкувам. Дали снизхождение и жал като към нещастни животинки които всички хулят..но тогава защо не Пам? Или като фон подчертаващ нейното превъзходство? Или..застраховка че като е с агресорите няма да бъде нападната?
Как да харесаш някого, който те мисли за т*па  моделка? Не че и тя не е модел.

# 1 663
  • София
Питона и Дениз са за Валерия. Каква изненада. Краставите, пардон, красивите магарета, се надушват през девет шоута.
Аз исках специално с теб да споделя една своя мисъл, която ми се върти от няколко дни. Елена и на челна стойка да застане, пак няма да спечели любовта на Евгени.
Що пък с мен? Аз не съм фен на Елена, не сме с еднакъв вайб, а антифен на Валерия. Да печели, която продукцията е избрала. Пардон, Генчо. Г-н Енчо е ясен, него никой не го харесва.

# 1 664

Общи условия

Активация на акаунт