Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 603
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 605
Валерия си има ангажимент към приюта, имаше едно интервю преди години, когато обяснява колко ѝ коства да се бори и с тогавашния кмет на Плевен,после да си създаде приюта……… Моделството ѝ е другото поприще, но главното е, че не я виждам откъсната и  преместила се Геньовата къща в Пловдив, сега пътуват, срещат се в наето жилище в София, приказката тече, след финала ще се стиковат предполагам, реалния тест………
 Кученцата и те ще пригласят, съседите да му мислят 😁

Мен ми е малко странно това как Вал нямала време за никого и е залепена за приюта, не беше ли уж редовно в Япония като модел? Не ми се връзват двете неща. Учи в София, работи в Япония, 24/7 върти приюта в Плевен, екскурзии и чалготечка насам-натам постоянно… А трябва и да се поддържа, нали е модел. Денят все пак има 24 часа.

Искрено се смях на това със съседите 😂

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 15:41 от deleste

# 1 606
Да печели, все тая ..и без това до морето ще сме ги забравили всичките.

Само че какво ще спечели, че като чета - темата е пълна с плюнки към Ергена, та не знам.
Крадецът вика дръжте крадеца, ми е цялата работа....

# 1 607
Добре де, бащата на Мика не и ли каза - ако сега не те избере, повече да не те търси. После на него му каза - вратат винаги е отворена за теб дори сега да не я избереш ....Или понеже приех предизвикателството с шотовете за "дълбоко" и вече не знам кое риалити гледам Joy
Не, каза на Мика, че тя има харктер и ако не стане сега, ще затвори вратата за Евгени окончателно. (На което мика в синхрон отговори, че баща й я познава най-добре.). На Евгени каза, че домът му е отворен за него. Много беше мило когато бащата на Мика каза, че от всичките си деца обича най-много нея - първото му дете.Heart Exl

# 1 608
Вчера на срещата с Елена пуснаха една много приятна песен, текста й беше нещо от сорта: "is it too much if I ask you to hurry up, is it too much if I ask you to take my love, what are you waiting for.. ".
Някой сеща ли се коя е? Никак не я намирам по този откъс от текста.
- https://www.youtube.com/watch?v=NFlmyvJjouw&ab_channel=AngusThomasNicholson-Topic
  - https://www.youtube.com/results?search_query=who+i+have+become

# 1 609
  • софия
Валерия си има ангажимент към приюта, имаше едно интервю преди години, когато обяснява колко ѝ коства да се бори и с тогавашния кмет на Плевен,после да си създаде приюта……… Моделството ѝ е другото поприще, но главното е, че не я виждам откъсната и  преместила се Геньовата къща в Пловдив, сега пътуват, срещат се в наето жилище в София, приказката тече, след финала ще се стиковат предполагам, реалния тест………
 Кученцата и те ще пригласят, съседите да му мислят 😁

Мен ми е малко странно това как Вал нямала време за никого и е залепена за приюта, не беше ли уж редовно в Япония като модел? Не ми се връзват двете неща. Учи в София, работи в Япония, 24/7 върти приюта в Плевен, екскурзии и чалготечка насам-натам постоянно… А трябва и да се поддържа, нали е модел. Денят все пак има 24 часа.

Искрено се смях на това със съседите 😂
Много странни неща и несъответствия има покрай Валето. Според мен тепърва ще става интересно, след предаването.
 За Япония, имала е два краткосрочни договора. Така, че това не и е проблем. За бившите проекто свекърви, дет я искали стана ясно. Не били свекърви, най ми били съседки. Снощи съсече мама и натърти, че да може и мама да схване,  че тя до сега влюбване не е имала. Мама успя да се усети бързо и замете положението. Или както казва една съфорумка, явно е на принципа "ти си ми вторият". Чакам с нетърпение развратът на събитията при младата светска двойка. Генчо, ако иска да гради световна кариера ми е чудно защо се заби в България. След, като е делил сцена с лейди Гага, джентълмен Гаг и още куп известни имена, защо опря до това шоу.  Ще видим, времето ще покаже. Има ужасно много въпросителни.

# 1 610
delеste,СлаБе ме е изпреварила, но не я следя в Иг,  даже не знам какво учи в НБУ, до Япония явно пътува за няколко седмици, чета тук, че основно си била в Плевен, но за приюта се грижат няколко човека.

# 1 611
Ох, още не съм ви изчела докрая и пак ще коментирам насляпо, но нали трябва да си направя заветните 1000 публикации във форума..Laughing (шегувам се).
Видяхте ли в промото Елена как се беше закопчала до врата при срещата с майката на Евгени. Нито намек за татуировки, мда.

# 1 612
  • Pomorie
Защо да е странно, че не се е влюбвала? Може да не брои ученическите трепети. Не всяка се влюбва във всеки. На някои цедката не е широка и е видно, че има други страсти, които я занимават.

Е, защо сега директно в другата крайност отиваме с влюбването във всеки? Smiley

И да, странно е.... Ако досега не се е влюбвала (а тя е била влюбена; ако не ме лъже паметта, беше споменала за една сериозна връзка преди формата), егасимус и високите критерии има това момиче! Smiley

И същевременно ниски, защото Евгени и тя участват в предаване с още 24 жени, а той мляска наред. Дава внимание, после го отнема и наказва, ако нещо не му допадне.

За мен историята на Валерия, че не е била влюбена преди, е поза. Изпусна се повече от веднъж за момчета, свекърва, връзки и срещи. На 24 години, ако приемем, че има кариера в модния бранш, все по 1 склонен да обича кучета и да е веган,  ще среща на година.
[/quote]

# 1 613
Вчера на срещата с Елена пуснаха една много приятна песен, текста й беше нещо от сорта: "is it too much if I ask you to hurry up, is it too much if I ask you to take my love, what are you waiting for.. ".
Някой сеща ли се коя е? Никак не я намирам по този откъс от текста.
Не е ли тази https://www.youtube.com/watch?v=ljXSjIph5ZM

# 1 614
  • София
Ама нали никой не си представя грижите около приюта да са само за Валето? Хранене, чистене, разходки, доктори, търсене и явно одобряване на осиновители, финанси, логистика, реклама...

# 1 615
  • София
Хубав епизод!

Чао, Мика и дано намериш любовта, далеч от този Евгени. Би трябвало да се радваш даже...
Според мен от продукцията се чудиха кого да изтикат до заветното място и просто решиха да заложат за пореден път изцяло на външния вид. Едно към едно спрямо Дениз от сезон 1 (забавното, хахо-хихи и едно голямо нищо). Там Александра просто надигра продукцията и не позволи продукцията да се изгаври с нея на финала за сметка на служебната победителка с богатия чичко спонсор.
Много харесвам Мика, но реално аз така и не я опознах. Прекалено късно и прекалено набързо я разгърнаха.
Спокойно на нейно място можеше да е Вики или Меган.

Елена е влюбена, по всичко си личи.
Много ме трогна срещата и с майка си и най-добрата и приятелка.
Евгени описа с една дума Елена – ‘Отдадена’ – Да, такава е, ама дано само и ти да си отдаден към нея и не я лъжеш! Защото това е най-големия проблем. А Елена е ранима, въпреки че е много силна жена.
Евгени: ‘’Към нито една друга жена няма толкова малко въпроси. И че от всички останали, с нея най-много с на една вълна’’ Ами като е така я избери бе актьорче! Защото така казано за пореден (123) път значи, че именно нея би избрал за своя жена, само дето явно ‘’емоцията’’ го тегли някъде другаде, всички виждаме и знаем накъде.
С Ками беше дипломатичен, с майка и по-откровен. От това което виждах от него май, май започна да осъзнава колко дълбоко е налазил и колко много ще се изложи накрая. Но, Късно е, либе, за китка!
Много хубав подарък на майката на Елена с тези кристални чаши.
Много ми хареса майка и, Елена е наследила нейната енергия.
Заведе я на много тематично място, браво за избора. Отново им се получи много добре (като чиста комуникация това е безспорната двойка на сезона), но у него усетих една летаргичност. В предните и две срещи това липсваше (вижте по горното - за усещането, че ще сгази лука).

Истинско удоволствие е да се слуша Елена. Прекрасна дикция, мисълта и тече плавно и е напълно наясно със себе си.
Досега не бях гледал в риалити формат ( а съм гледал твърде много) толкова искрен, жив и пъстър участник.

Леле клечо Евгени до бащата на Мика как стоеше. И как плашливо погледна към него, смях се много, хаха.
С родителите на Мика, Евгени се държа много политкоректно, а те не го поставиха в неудобно положение със сложен и директен въпрос. Явно им е подшушнато да не се надяват и просто да го отиграят по-драматично и емоционално, за да се получат снимките и да отметнат нещата.
Е, да получи се, особено с бащата, който натърти, че дори и да не я избере къщата му е отворена за него. Е, в риалити сме, логично и браво!
Евгени и Мика заедно се държат като добри приятели на които им е забавно и нищо повече.
Но пък кадрите от Бодрум толкова красиви!

Валерия също си личи, че е влюбена, поне това ми се стори, че видях в очите и. Естествено няма как да съм сигурен, но така мисля аз след това което видях.
Не мога да повярвам обаче, че никога досега не се е влюбвала. На 24 години е все пак. Абсурдно е това. Ако е истина значи наистина изключително трудно изразява чувствата си. Дано само всичко това не е игра и образ, който и градят. Дано, дано. И май не е, защото Валерия сама си каза, че нейната най-голяма любов е нейната кауза, тя е на първо място.
Интересно, майката на Валерия зададе най-важния въпрос. Единствената от всички родители! Защо? Според мен не е случайно и всякакви съмнения за утрешния финал ми отпаднаха. Както и по-ранния синхрон на Елена в който тя каза, че не вижда нищо друго освен крайната си победа и спечелването на сърцето на Евгени. Ако тя печелеше нямаше да залагат толкова много на нейната увереност.
Хареса ми майката на Валерия. Ха, нов жокер – напомняла му на неговата. Дообрее.
Още един жокер, двамата ги дават как ходят и дават два гълъба един до друг. С този монтаж може изобщо да не излъчвате утрешния финал!
Отделно пита майката на Елена дали дъщеря и е готова за връзка, но не пита същото майката на Валерия. Това също издава истинските му намерения. Т.нар. обратна психология.
Леле, какъв беше този аутфит на Валерия за вечерята с Евгени? Не ми хареса и не се връзваше изобщо. Нито и подхожда. Валерия не е Джия или Айлин. А може и да е, все пак хвърляха салфетки по всички...
На финала на срещата им, Валерия каза това което трябваше да каже според мен, а пък Генчо отново ме шашардиса като каза, че е направила решението му по-сложно? Абе човек, ти си УНИКАТ. Баси и нарциса честно.
И за финал искам да кажа, че за първи път от началото на формата наистина им повярвах, че може да има и нещо истинско между тях. Един до друг си изглеждаха като стара и влюбена двойка. Абе поне емоция със сигурност има. А всичко е така, близкото бъдеще ще покаже. Или пък ще се окаже, че отново сме гледали цирк...

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 16:49 от Diavolo

# 1 616
Елена добре е направила, че е скрила татуировките - нека не тръгва познанството с предварителна негативна нагласа заради тях.

# 1 617
A сега всички почнаха как си знаели още от самото началото, че победителката е Валерия, всичко било ясно... Grinning
Само че какви ли не имена се спрягаха и изобщо не беше ясно доскоро. Grinning

# 1 618
Утре вечер при Цитиридис ще гостуват Евгени и спечелилата сърцето му

# 1 619
"За мен краят на една връзка е когато започнем да се питаме какво ще ядем"
Ленче, при тази инфлация, въпросът „какво ще ядем“ може да добие екзистенциално съдържание.
или нещо от сорта - тръгнем ли вечер да се питаме какво ще гледаме и какво ще ядем, е краят на връзката за мен. Аз бях до тук.
И на Генчо му се изправи косата и доби онзи, ужасения поглед…
Голяма греда беше това изказване на Еленка, все едно му удари шамар за отрезвяване. Беше пределно ясна кой кого ще вдъхновява, обгрижва и разнообразява. В поезията й не и се вписват диванчето, дистанционното и салатката.

А и друго много ме впечатли, вероятно вече сте го коментирали, това, че се издаде Камелия на срещата им, че предварително са го отиграли… с няколко думи стана ясно, че двете са изградили стратегия за участието на Елена, пасването между двамата и тн. Тя затова Елена разиграваше всеки ход на шахматната си дъска.
Не може да ме убеди, че е влюбена в Евгени при толкова сценарии и комбинации от нейна страна. Изобщо няма и да и съчувствам довечера, със здраве да си ходи.

Общи условия

Активация на акаунт