Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 611
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 1 590
Както виждате Валерия е оставила 2 месеца приюта в ръцете на други хора, за да влезе в Ергенът, освен това също е пътувала в Япония, то означава ще може да пътува и с Генчо, макар че той беше написал как засега планът е да се установи в България.  
Иначе майка ми е жена на военен, ще я питам нея хаха когато са решили да имат дете баща ми е прекъснал всякакви мисии и опасности, за да не стане така, че тя сама да гледа децата, ако го убият или му увредят психиката.
Жените или мъжете на дипломатите наистина трябва да следват половинката си, но това не означава, че другият се отказва от личноста си и се потапя в неговата само. Генчо толкова ли е богат, че да си позволи да издържа жената и децата, които го следват?

Последна редакция: чт, 18 май 2023, 15:04 от T.Valcheva

# 1 591
А, да, забравих изказването на Елена, че му се вижда края, когато се питате какво ще вечеряте или какво ще гледате после. Мила, Елена, това не са битовизми или ако ти се струва така, нали си креативна, значи можеш да го превърнеш от битовизъм в романтика. Опитай се да си представиш какво е да си сготвите вечеря двамата с любимия човек, да запалите свещ и да си налеете по чаша вино, а после да се сгушите на любим филм, музика или просто да си говорите. Пробвай, забавно е. Когато има любов и си липсвате всеки ден, когато се прибирате с нетърпение у дома, това не е клише, нарича се уют, но явно не е по берлинските ти стандарти. А, уж си готова за семейство и деца. Порасни вече!

# 1 592
Валерия с големите ангажименти 😂😂🤣😂🤣 На бас, че просто си лансира тез стари лаври еднодневки в Япония, за които и тя самата не знае как са станали.

# 1 593
Ако имат вериги от салони, то Гени е лоша реклама за тях (нямало лоша реклама казват).

Дипломатическа мисия е ангажимент за поне няколко години, нормално е съпруга и деца да следват таткото.
“Маестрото” е просто един пианист, който пътува по света и свири, без постоянно пребиваване.

# 1 594
А, да, забравих изказването на Елена, че му се вижда края, когато се питате какво ще вечеряте или какво ще гледате после. Мила, Елена, това не са битовизми или ако ти се струва така, нали си креативна, значи можеш да го превърнеш от битовизъм в романтика. Опитай се да си представиш какво е да си сготвите вечеря двамата с любимия човек, да запалите свещ и да си налеете по чаша вино, а после да се сгушите на любим филм, музика или просто да си говорите. Пробвай, забавно е. Когато има любов и си липсвате всеки ден, когато се прибирате с нетърпение у дома, това не е клише, нарича се уют, но явно не е по берлинските ти стандарти. А, уж си готова за семейство и деца. Порасни вече!
Четене без разбиране. Каква е разликата между съквартиранти и една двойка, която живее заедно? Мисля че Елена намекваше за разликата между двете.

# 1 595
Валерия е достатъчно близка с майка си, че да си разменят такива шеги за големи усти и прочее.

При Елена пролича, че има уважителна дистанция, но и тя сама призна, че майката ги е напуснала, така че нормално. Майката се държеше все едно иска да се хареса и на дъщеря си. На мен ми заприлича баш на изкупуване на грехове.

Шегите в здравите семейства са си част от ежедневието

# 1 596
Аз изобщо не смятам, че майката на Валерия се шегуваше..

Иначе ми е интересно да я видя Елена децата като я питат "Какво има за ядене? ... аааа не, аз тоя боб с наденица няма да го ям". Дали ще сложи край на връзката Grinning

# 1 597
Аз донякъде разбирам притеснението на Валерия да споделя пред майка си за любовните й преживявания, щом досега не са били основна част от живота й. Когато повдигна темата за приюта Валерия веднага я сряза. Предполагам я ръчка да не загърбва така личния си живот, за сметка на животните и Валерия се чувства неразбрана от нея. Затова и се обърна към приятелката си, с която споделя една кауза и е със същите разбирания. Изглежда добра и мила жена, но като всяка майка се притеснява детето й да не остане само. А Валерия наистина е издигнала една солидна стена между себе си и околните щом на 24 години казва, че е отписала варианта да срещне своя човек и да създаде семейство. Дано Евгени не я разочарова и да я направи по-недоверчива и отпреди.

# 1 598
  • софия
Не бях чела до сега писанията на Елена. Очаквах нещо много по-страшно. Даже ми хареса. Но ми става ясно, защо беше цялото това скачане. Извиването на гръбнак от удоволствие не е, като извиването на гръбнак заради копане.  Препоръчвам го, на който още не му се е случвало.😀
 И още по интересно ми е, как се приема буквално всяко нейно изказване. Да не говорим за тънката ирония, която вкарва. Явно минава под радарите на публиката. Прост пример, веднъж иронично се нарече аристокотка и тук вече 2 теми св обяснява "ква е таз, дет се мисли за аристократка"

# 1 599
На мен не ми харесва как разсъждава майката на Валерия, пък било то и на майтап. Ако ти знае много устата, мъжът ще те върне. Ако искаш мъж, трябва да се откажеш от нещата, които обичаш. Това са неща, които пречат на самата нея (на майката). И понеже тя (майката) не ги харесва/одобрява, смята, че никой друг не би ги харесал и сякаш единствения начин дъщеря ѝ да бъде харесана е, ако се промени. Такова усещане ми остави...

# 1 600
Човек, който при вида на бездомно животно се притичва на помощ няма как да е бездушен, но обратното със сигурност е липса на човещина.
И тъй като и аз съм отгледана в подобна среда и съм “кучкарко-котко-животнодещоима” защитничка, напълно разбирам какво се крие в това крехко момиче. И нямам пристрастия, просто я харесах от пръв поглед. То няма как да не я харесаш в нейната естественост.
Елена също харесах от пръв поглед, стори ми се много интригуваща,  но после…

# 1 601
Валерия си има ангажимент към приюта, имаше едно интервю преди години, когато обяснява колко ѝ коства да се бори и с тогавашния кмет на Плевен,после да си създаде приюта. Усилия, любов, време е инвестирала в помощ на животните. Моделството ѝ е другото поприще, но главното е, че не я виждам откъсната и  преместила се Геньовата къща в Пловдив, сега пътуват, срещат се в наето жилище в София, приказката тече, след финала ще се стиковат предполагам, реалния тест.
Гената не е с чак толкова заангажираща професия, като си е вкъщи ще посвири, посвири, пък ще поразкърши ръце в миене на чинии, да проветри главата, Валерия от толкова свирене ще заобича класическата музика, какво да прави. Кученцата и те ще пригласят, съседите да му мислят 😁
Cveta77, aко някой непознат дойде и ми размаха нервно пръст пред носа критикарски и ми държи сметка,крайно неприятно ще му стане, какво казваше Валерия-абе, на кого му пука за твоето мнение.

Преди 2007г.ви е ясно как се напускаше страната да бачкаш и какви са били комуникациите?

# 1 602
Бащата на Микаела изглежда изключително чувствителен и стабилен мъж, от тези които си гледат семейството и носят жената и децата си на ръце.
Дано и е модел на поведение какво трябва да избере.
Факт, нищо общо с Генчо няма като излъчване. Сигурно защото не е българин 😅 . Единодушно тук го харесахме бащата на Мика като мъж 🥰🥰🥰
Гърците далеч не са толкова сърцати и приятни, колкото бащата на Мика. Казвам го, защото имам роднини по сватовство в Гърция. И да, харесват българки и голяма част се възползват от тях. Слава Богу, че поне свекър ми не е такъв и носи свекърва ми на ръце, ама и тя си е чешит, де, та не е лесна. Май започнах да харесвам повече гръцките мъже след появяването на таткото на Мика. И си личи колко много я обича. Браво! И не го беше срам да каже на жена си пред камерите "Обичам те!".Радвам се, че Мика не е наказана с Евгени. Между другото, майката на Евгени от промото ми остави неприятно впечатление, дано е въпрос на монтаж. А Валерия на срещата, когато сядаха на маса си беше дори едричка.

# 1 603

Малко трудно Евгени да си е вкъщи вечер. Точно тогава са концертите, то зависи какво работи, разбира се.
А особено ако стане пианист в бар...пиши го бегАл вечер, въпреки, че предполагам амбициите му са доста по-големи, а именно - световна сцена.

Световна сцена означава, че няма да го канят за концерт - два, а дългосрочни ангажименти в някой оркестър в чужбина, после с друг - другаде. Репетиции по цял ден, вечер - концерти. Как си представяте работата на един пианист ми е чудно на мен?

Преполагам много от дамите въобще и представа си нямат от труда на музикантите.

# 1 604

Общи условия

Активация на акаунт