Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 933
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 265
На Евгени родителите са много точни - чувствителни, всеотдайни, направили всичко за децата си. Точни и в преценките си. Валерия е още в тийнейджърския си период, а Евгени - емоционално е в пост-тийнейджърския и ще избере Валерия, за да се опълчи на мама. Когато човек престане да се опълчва и започне да се опитва да разбира и приема родителите си такива каквито са, тогава изглежда, че е пораснал. А тези и двамата са далече от този момент... да се вземат и да растат заедно. А родителите все ще я приемат, къде ще отидат...
Много добре казано !!

# 2 266
За Евгени ще е по-разумно да избере Елена. Тя умее да общува и ще вади душата на свекървата с памук.
Ако избере Валката, проблеми с мама ще има. А за един рак това не е добре.

Иначе бащата е дърт коцкар. Ще яде бой от Светлето.
Евгени вече изглежда като чехльо,най-разумно ще е да избере Вал  да се противопостави на мама поне за пред хората.  А за после няма нужда да ги мислим така или иначе с нито една от двете няма шанс за нещо дългосрочно

# 2 267
Ох, Валерия с фалшивата целувка! Много мразя такива фалшиви целувки и целувачи/ки. Не трябваше да целува Светла, това е като целувката на Юда. На цялата тази сценка със срещата на Валерия с родителите на Евгени, аз вече с чиста съвест мога да кажа, че отива само една дума - криндж!

# 2 268
"Дори да няма изненада, само да се махнем оттук" беше най-искреният вик за помощ в риалити до момента. Joy

# 2 269
Майката е от фенклуба на Елена, таткото на Валерия. Може би.

# 2 270
1.Искам дете, кръстено на мен
2. Което да не гледам

# 2 271
Хайде пак… същество?!!
Ще я посрещат в двореца все едно.

# 2 272
Евгени ми стана симпатичен .

# 2 273
Тази жена как ме напрегнА самооо...ся пак няма да мога да заспя...Joy

# 2 274
Преди си мислехме, че ергена избира, че продукцията избира… а то маман!

# 2 275
Валерия наистина е наивна, ако си мисли, че може да съчетае каузата с учене, работа, семейство с две деца.
Казвам го като човек, който е имал каузи и едната стана мания в продължение на пет години.
Не вярвам да може да се носят толкова много дини под мишница.
Валерия ще трябва наистина да направи компромис с нещо, разбира се без да се отказва напълно, и тя ще го разбере.
Не ми хареса, че каза, че бабите ще помагат за децата (никой не е длъжен) и че би живяла със свекърите (трябва да е голямо НЕ от самото начало).
Чест прави на Валерия, че не се разрева и наистина има гладка мисъл.

# 2 276
След рекламите очаквайте:
Момичето от вчера или Съществото? Кого ще избере Евгени?

# 2 277
1.Искам дете, кръстено на мен
2. Което да не гледам
Е, как, мечтата на всяка свеки. 😀

# 2 278
И двамата мислят само за бъдещите си внуци, а не за щастието на сина им...Големи егоисти.

# 2 279
Бащата гледа Валерия така, сякаш си спомня за една негова Валероя, която е изпуснал и съжалява.
А майката наистина ревнува, защото усеща, че точно тази може да я измести.

След това мнение се сетих за онзи виц:
Нареждат три момичета и сина казва на майка си:
- Мамо, една от тези трите е моята избранница и ще се оженя за нея. Можеш ли да познаеш коя е тя?
- Ами да.. е тази посредата - казала майката.
- Ама как позна?
- Ами само като я гледам и вече ме дразни.

🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт