Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 945
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 280
Евгени ми стана симпатичен .

Да, защото е станал нарцис поради фактът, че е бил презадоволено от любов дете. Светла го боготвори. Или много обгрижвани, или много пренебрегвани деца стават нарциси.

# 2 281
  • Пловдив
Маминка обаче не предполага как се е нашарила Ленчето с татуси. Представям си как ще забели очите 🤣
Направо ще получи удар. Сигурно ще има дрескод когато им гостуват или се появява пред общи приятели. Пък ако бяха пуснали и представянето с берлинските клубове .....

# 2 282
На Евгени родителите са много точни - чувствителни, всеотдайни, направили всичко за децата си. Точни и в преценките си. Валерия е още в тийнейджърския си период, а Евгени - емоционално е в пост-тийнейджърския и ще избере Валерия, за да се опълчи на мама. Когато човек престане да се опълчва и започне да се опитва да разбира и приема родителите си такива каквито са, тогава изглежда, че е пораснал. А тези и двамата са далече от този момент... да се вземат и да растат заедно. А родителите все ще я приемат, къде ще отидат...
Евгени е такъв благодарение на майка си!

# 2 283
1.Искам дете, кръстено на мен
2. Което да не гледам
Е, как, мечтата на всяка свеки. 😀

За да се хвали с послушен син и тиха снаха. Валето ще я оправи тая Светла! 😄😄

# 2 284
Хайде пак… същество?!!
Ще я посрещат в двореца все едно.
По-добре в сламена колиба, отколкото в дворец с тях!

# 2 285
Майката показа нетърпимост към домашни любимци. Няколкото пъти през сезона, когато в близост до Евгени имаше животно също не се умили. Не е възпитан така. Това е червен флаг за мен, за Валерия не знам.
Иначе той вече спойлна края с широката си усмивка след като майка му го попита дали е влюбен. Ами то това не става от днес за вчера. Елена ще бъде премазана.

# 2 286
Бяхме позабравили кринджа - с кринджове започна сезонът и завърши с най-големия възможен криндж евър Grinning

# 2 287
Какво толкова! Щяла да е поредната, която свекървата не харесва Joy ТОП!

# 2 288
БиТиВито счупиха рейтинга на телевизиите за всички времена откакто има телевизия Joy
Нещо да кажете за впечатлението от изказа на Валерия? На Елена изказа никой не го отрази. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 289
И то, като че ли напират от желание да ги гледат тия внуци, а то само заради това, че по-големият брат има две и хайде сега по традиция е ред и на малкия брат…

# 2 290
1.Искам дете, кръстено на мен
2. Което да не гледам
Е, как, мечтата на всяка свеки. 😀
Глупости! Като свекърва го казвам.

# 2 291
  • София
Извинявам се, ако ме е изпреварил някой.

# 2 292
Хохо, с тази шега право в Имоциите на свекървата, забучи ѝ копието

Какво й каза?! Аз спрях да слушам в един момент, защото се изнервих.

# 2 293
  • София
Еехх вчера ми изтриха коментара, че не симпатизирам на Камелия, ама днес какво се излива за майката на Ергени тук..😄

Чета ви по диагонал, защото гледам на запис, ама то не смогвам и да чета. Темата избухва. 😄

# 2 294
Свекървата я хвана страх от Валерия, тя толкоз нагло и самоуверено същество не беше виждала.

Общи условия

Активация на акаунт