Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 223 996
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 370
Моят стрийм е с няколко минути закъснение. докара до:

Детето е болно, кучето е болно, аз съм в Бразилия.
Нямам търпение да минат рекламите, че да чуя на Валерия визията за тая ситуация.

# 2 371
  • На морето!
Ние всички,  които имаме кучета,  котки, грижим се за бездомни и ги спасяваме,  при това не сме малко, да ви кажа не сме самотни кукувици.
Всяко момиче на 24 без мъж, деца, но с кауза, ще постави каузата си на първо място.
Само заради отдадеността си на тази кауза харесвам много Валерия (това е първия епизод, който гледам)

# 2 372
Ох, тия измислени ситуации, в които се поставят… много детинско.

# 2 373
Ако съм на Валерия и Елена, стягам куфарите, и Евгени да дава пръстена на майка си.
Това е покъртително.

Не знам колко пъти се плясках о челото. Забелязахте ли как галеше майка си по рамото, както го правеше и с момичетата? Брррр.

Браво на Валерия! Изкефи ме на макс!

Забелязах и аз, и си мисля добре че бащата на Евгени е ''в картинката'', защото според мен, ако беше отгледан само от майка си и на 43 все още щеше да си е ерген и връзката им щеше да бъда страшно токсична.

# 2 374
Ех тая  Елена  тя е винона според Валерийка за безумната среща и нехаресването от свекито.
Упорито и ..... .
"Активният и речник " защо така все включва ммммъъъ. амиии, не мога да повярвам. Много напрягаща среща , добре че музиката и природните кадри са по-дълги, че да внушат романтика.

# 2 375
Охх това ми прилича на "кого избираш майка си или кучетата"...

# 2 376
Е, мама Светла добре прецени Валерия, сори, но права е.

# 2 377
Е дойдохме си на думата. Кучето е като детето ми.

# 2 378
А, защо тоя разговор не го проведе по-рано с нея, сега нямаше да я гледаме на финала..

# 2 379
Не само... да не абсолютизираме вината на тези "лоши майки" и да не опростяваме нещата толкова. Всеки човек след 18-20г. вече си носи сам отговорност за това да променя и изгражда себе си. Да не забравяме, че това е едно момче, което е било изключително отдадено на свиренето и е положил къртовски труд, за да стигне до тук, да завърши Кралската музикална академия в Лондон, т.е. не е имал практически време да трупа онзи социален опит, който някои негови бг връстници отдавна са натрупали по дискотеки и чалготеки. Така, че хайде да пощадим майките... В родителски, главно майчински, форум и то с поне половината от тях мъжки майки да се сипе толкова хейт е безумно. Да, по нашите географски ширини нещата се случват така, но това не означава, че е абсолютно негативно. Момчето е симпатично, просто на любовния фронт - незряло, но и това ще се промени... с Валерия или не.

На Евгени родителите са много точни - чувствителни, всеотдайни, направили всичко за децата си. Точни и в преценките си. Валерия е още в тийнейджърския си период, а Евгени - емоционално е в пост-тийнейджърския и ще избере Валерия, за да се опълчи на мама. Когато човек престане да се опълчва и започне да се опитва да разбира и приема родителите си такива каквито са, тогава изглежда, че е пораснал. А тези и двамата са далече от този момент... да се вземат и да растат заедно. А родителите все ще я приемат, къде ще отидат...
Евгени е такъв благодарение на майка си!

# 2 380
С такава свекърва май наистина е по-добре да си умреш сам с кучетата Grinning

# 2 381
  • София
Пази Боже от снаха като Валерия.

П.П.Не съм Светла Joy

# 2 382
Какви са тези хипотетични ситуации, които обсъждат?
Евгени не разбра ли, че кучетата за Валерия са важни, много важни. Но това не означава, че ще бъде лоша майка или съпруга.
Генчо можеше да избира измежду 25 жени. Остави на финал Валерия като знаеше какви са й приоритетите,  и й задава безумни въпроси.

# 2 383
Детето е болна, кучето е болно... а ти защо си в ... Бразилия след като приоритет е семейството? Тя вече каза, че кучетата са й семейство също. И да, те са живи същества, не можеш да ги сравняваш с пианото.
Защото Бразилия е далеч, а той е заминал преди детето да се разболее. Например. Обожавам животните, но това непрекъснато натякване колко им е отдадена Валерия ми идва в повече. Даже родната й майка призна, че дъщеря й прекалява. Който обича животните ги обича и без да го афишира непрекъснато...
А защо е заминал нали семейството му е приоритет? Защо ги е оставил сами, значи приоритет ще му бъде пианото, а не семейството? Grinning Grinning Шегувам се, просто показвам колко нелепо звучи всичко това..

Да, за хората, които имат животни те са им като деца. Да не го ли лекува? Много правилно им отговори и показва колко голямо е сърцето й.

# 2 384
На Валерия като й се роди едно дете, ще омекне.

Общи условия

Активация на акаунт