Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 036
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 685
Честито на Вал но не съм сигурен че са заедно след като няма пръстен на ръката и на снимките и във Инста

# 2 686
  • От Луната
Доплака ми се за Елена... Това очакване на потвърждение, това притискане за нещо, което трябва да е спонтанно и взаимно, красиво и нежно... Нямаше го. Днес не се усети...

Само ме е яд, че Евгени можеше да и спести унижението, с празните надежди, които и подхвърли в последните епизоди. Може да и спести малко целувките и натискането по диванчето ... Не е гот утре да предложиш брак и да кажеш обичам те, а предната вечер да си целувал друга. И то не малко, и то не съвсем без емоции ...
Много тъга видях в очите ѝ. Истинска... Това не може да се изиграе...

Дописвам, защото последния коментар е мой... Валерия или беше в ступор, или изобщо е много хладен човек... Не видях почти никаква емоция в нейното да... Ама никакво.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 01:21 от ♥Синеока♥

# 2 687
Тъгата на Елена е по-скоро от яд, че не е спечелила трофея. И изобщо на приказките за голяма любов за 2-3 месеца, още повече планирана, предначертана, ама грам не вярвам.
Аз сияние и искрени чувства не виждам. А някаква детински налудничава превъзбуденост при коментарите си. Кой се държи така в нормалния живот.

# 2 688
Даже отсега да почват Момата с Елена!!! Bulb
Съжалявам , че ще го кажа, но от мъжка гледна точка - съмнявам се играчите да се натискат особено много за Елена, в ролята на мома. Вярно е, че за всеки влак си има пътници, но за влака на Елена трябва да е доста специфичен пътника - абсолют.

# 2 689
Да допълня, че беше много долен монтажът с близките кадри на емоционалната Елена. Още ми е кофти….

Мисля, че тя стабилно преиграваше особено след като Генчо и даде фалшиви надежди (сигурно по заръка на продукцията). Но в момента на скъсването беше много истинска, не използва никакви високопарни думи и чуждици, които очевидно не ѝ идват толкова отвътре. Ако говори и пише така, ще събере още повече фенове занапред.

# 2 690
  • София
Доплака ми се за Елена... Това очакване на потвърждение, това притискане за нещо, което трябва да е спонтанно и взаимно, красиво и нежно... Нямаше го. Днес не се усети...

Само ме е яд, че Евгени можеше да и спести унижението, с празните надежди, които и подхвърли в последните епизоди. Може да и спести малко целувките и натискането по диванчето ... Не е гот утре да предложиш брак и да кажеш обичам те, а предната вечер да си целувал друга. И то не малко, и то не съвсем без емоции ...
Много тъга видях в очите ѝ. Истинска... Това не може да се изиграе...

Дописвам, защото последния коментар е мой... Валерия или беше в ступор, или изобщо е много хладен човек... Не видях почти никаква емоция в нейното да... Ама никакво.

Такава е играта- зрителят трябва да е объркан до последно, а не да му е ясен финала предварително.

# 2 691
Миналата година искахме любов в предаването, получихме я в голяма доза тази, но угодия няма. Smile Пък защо избрал тази, пък другата по му подхождала, пък не било само до красота, още утре щели да се разкарат, апокалиптични прогнози безброй... Сякаш Евгени у нас ще я доведе или пък на нашия вкус трябва да се довери... Ръб бил, че не говори, като проговори - що ги залъгвал, Виктор бил много мил - зле, Евгени по-взискателен - пак зле.
На мен ми хареса. Която и да беше избрал, той ще живее с нея.
Имам само една препоръка за догодина - поне 10 епизода преди края да се забранят докосванията, така ще има повече какво да видят и чуят зрителите, не по половин епизод да гледаме как се гнявят.

# 2 692
И аз съм много доволна, финалът надмина всичките ми очаквания не само заради изборът на ергена. Това беше най - интересният и забавен епизод за целия сезон ! Частта с битката между Валерия и Светла беше  умопомрачителна. Скъсах се от смях, но и не вярвах на очите си. Майката на Евгени сте я оправили вече и се присъединявам към общата оценка на поведението й. Държа се много грубо и невъзпитано, как издържа Валерия не ми е ясно, но се справи много добре. Ако има жена за Евгени, която да се пребори със страшното свеки, то това е именно Валерия и никоя друга !
Евгени тази вечер ми спечели уважението, защото най - накрая разбрах защо харесва Валерия. Осъзнал е най - ценните й качества и ги е оценил. Валерия е изключително честна и откровена, искрена. Тя не би го излъгала и също така ще му бъде вярна и предана. Щом за него тези неща са най- важни, това ми говори, че наистина си търси жена за семейство.
В този епизод стана ясно, че не е толкова смотан за колкото го мислехме. Знаел е през цялото време, че Елена поради работата си владее думите и ги използва, като свое оръжие. Разбрал е, че тя се подготвя и че всичко премисля. За нея не ми е жал, не защото нямам сърце, а защото  тя сама си избра тази роля. Няма как да ме е жал като знам, че нейният път към любовта е толкова изначално сбъркан и грешен. Иначе я разбирам напълно, че й е било тежко и болезнено в онзи момент. Речта на Евгени към нея беше кофти, но няма лесен начин да съобщиш такова нещо, да не говорим, че много е вероятно да са му написали какво да й каже.
И двете на финалната права бяха с ужасни рокли, особено Валерия. Не мога да повярвам това стройно момиче с каква рокля беше, сигурно 2 размера по - голяма. 
Финала ми хареса много, вярвам им, че са влюбени и наистина любовта възтържествува. Много са сладки заедно, Валерия сякаш разцъфна и най - накрая се отпусна.

# 2 693
Пак си върнах речта на Гената, Елена наистина беше толкова притеснена, трепереща, а тоя глупак такива неща говореше, все едно щеше да извади пръстена всеки момент, а тя не изгуби вяра до последно. Много кофти ми стана! Дано бързо да се е оправила, желая й щастие, въпреки, че не я харесвах в предаването! Да кажа, че и Валя не харесвах! 😅
Елена направи грешка като не си тръгна след коктейла в денят на булките.Докато и благодареше за писмото  Генчо вече се сбогуваше с нея, а тя не го чу. Ето тук: https://www.youtube.com/watch?v=QXzg8SwcJv4&ab_channel=%D0%95%D1 … D0%BD%D1%8A%D1%82
Благодаря ти, Ети! Че СИ!

# 2 694
Забравих нещо много важно да отбележа - Елена не пожела щастие на Евгени ! Да, на финала беше искрена и себе си, рядък момент.

# 2 695
Много се изложи! Странно е как се е навил... лоша реклама си направи, вместо да се развива напред и нагоре в кариерата си. Уж жена за семейство си търсеше, а то се оказа, че си е търсел гадже човекът... Инфантилна история, жалко за употребените момичета и зрители на тази лъжа за любовта.

Елена и Валерия спечелиха от участието си  и продукцията е доволна с развитеието на гледаемостта.
Но големия губещ е Евгени. Очаквам срив на безумните цени , които беше обявил за концертите си и сред бабите фенки , шаферките и Валерия да цъкат що е това ЧаЕковски или Шопен . Много се изложи тъва момче и договорните "хвалебствия" на кандидат момите и  шифоновия костюм пак не могат да му вдигнат рейтинга и излъскат имиджа.

# 2 696
Забравих нещо много важно да отбележа - Елена не пожела щастие на Евгени ! Да, на финала беше искрена и себе си, рядък момент.

Пожела му попътен вятър и каза, че се радва за него, че е открил любовта -  твърде великодушно след тъпанарската му реч.

# 2 697
  • София
Пак си върнах речта на Гената, Елена наистина беше толкова притеснена, трепереща, а тоя глупак такива неща говореше, все едно щеше да извади пръстена всеки момент, а тя не изгуби вяра до последно.
Аз пък видях точно обратното - тя от самото начало разбра, че не е избраната и очите й се насълзиха. То и нямаше как да е другояче, думите му бяха такива, че не оставяха място за съмнение.

# 2 698
Ей това фалшивите новини са страшна работа. Три месеца се говорише., че Елена се омъжва  за ергена и хоп не било истина. Ще гостува ли някъде по ТВ тези дни Елена ? Пишете ако я видите някъде.
Още не мога да се успокоя от този финал. То бива, бива така да си играят с чувствата и емоциите на хората...
Ергена твърдеше по едно време, че си е мислил, че още в началото ще си хареса някое момиче, а бил сега раздвоен, че били много различни няколко момичета. Сигурно са го накарали да каже така, за да прикрият Валерия. Обаче, ако беше така, това там щеше да се знае и Елена не е тъпа, че така да се напъва. В същото време ако я е харесал Валя в началото и трябва да се прикрива, защо толкова се лигавише с другите? То си личеше, че не ги целува на сила. Но не видях и страст. Затова съм склонна да вярвам, че наистина се е колебаел между разума и сърцето и е избрал сърцето.

# 2 699
Дано тази любов се окаже истински споделена, за да си кажем, че всичко е добре, когато свършва добре.

Важното е Валерия да не е объркала специфичните чувства и емоции, които се пораждат в тази изкуствена среда с влюбване. Друго притеснително за мен е, че ако са верни думите ѝ за липсата на позитивен опит в отношенията с мъжете, то е ясно, че ще се влюби в първия, който се държи с нея по този начин. Но повечето от нас знаят, че историята с "мистър перфектен" е ефектна до време.
По-крайният лош вариант може да се крие в нейната борбеност, амбиция и целеустременост, но не към сърцето на Евгени,  а към образа на бляскавата светска двойка, кориците и т.н. Има доста неща, които навяват подобни разсъждения. Ако това е случаят.. ще си го изживее, а за Евгени остава надеждата, че няма да отнеме много години от живота му, преди да сложи край на тази приказка и да се впусне в друга.

Общи условия

Активация на акаунт