Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 057
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 670
  • Street of Dreams
Аз чакам епизод. Нещо като финален. За живота им извън предаването и за съжителството с МАМА и за раждането на Светко и Светльо 🤣
И две момчета да са, ще са Светла и Светла. Въпреки че харесвам тази традиция, защото е типично наша, нямам думи да опиша това женище. 😵 Бях убедена, че Ергенът е дете на властна майка, но тази надхвърли фантазията ми. Проблемите в семейството са предпрограмирани и както писах тази сутрин - въпреки че Евгени ще й се опълчи, ще бъде вечно разкъсан. Защото той си остава маминото синче.

Таткото явно всички сме го харесали - още като му видях чорапките и кецовете - мой човек. Успех в ролята му на медиатор, която му е привична.

# 2 671
Аз предлагам темата да продължи докогато си искаме 😃. Преди не бях редовна в Мама-та, но хортуването в тази тема ме пристрасти Simple Smile

# 2 672
  • Варна
Аз предлагам темата да продължи докогато си искаме 😃. Преди не бях редовна в Мама-та, но хортуването в тази тема ме пристрасти Simple Smile
Тази тема не е спирала от предния сезон. Тепърва започва интересното, когато започват да се разкриват манипулациите и монтажите на продуцентите.

# 2 673
Гената днес не удари, а проби дъното с това “влюбих се, но не в теб” ЛОЛ.
Не мислех, че може да ме разочарова повече, но отново успя…

Добре, че Валерия не ѝ пука грам и не разбира какво цветенце е Генчо, щом казва, че той бил еталон за държанието на един мъж.

Да му е честито на Генчо - избра копие на майка си. Разговорът между Валя и мама беше баш криндж. И двете “директни” (груби) и безпардонни - без капка мисъл, че всичко това ще бъде излъчено и всички замесени ще го гледат. Но това е заслужил Валерко, да му стъпи някоя на главата с всичките си обувки.

Колкото до бъдещето, не ги виждам дълго заедно. Как беше, докато “животът ни раздели” или в краен случай свекървата. Ергени много я харесва и смята, че ще промени приоритетите си, като настъпи моментът, но ще му излязат криви сметките. Залагам, че тя ще го зареже скоро.

Елена много ми хареса накрая, върнах си доброто мнение за нея от началото на предаването. В последните епизоди беше толкова пренавита и във филма, че не можех да я слушам. Но много достойно прие това тъпанарско скъсване. Дано намери мъжа, който да ѝ покаже, че не е нужно да се бори по този начин (едностранно) за любовта на правилния човек.

# 2 674
Всъщност той каза, че е перфектната жена, но не е сигурен дали е точната за него. Нещо такова.

# 2 675
Лека нощ

# 2 676
Добре, че не е болен. 😁

# 2 677
  • София
Добър финал с комичния диалог между Светла и Валерия, с хлапашкото привличане, напомнящо онази силна ученическа любов, която всеки е запазил в някое кътче в сърцето си, с осъзнаването и приемането от Евгени на характера на Валерия, с бурята от чувства и достойнството, които Елена показа.

# 2 678
Евгени много сбърка с “влюбен съм, но не в теб”. Грозно беше и до последно де мляскаше с Елена и даваше надежди. Не ми хареса това отношение.

Говореше се за нервен срив на Елена, но не видях такова нещо. Достойно прие загубата. Надявам се да срещне своя човек и да е щастлива. За любовта не е нужно да се бориш, защото тя просто се случва и се надявам достоен мъж да й го покаже.

Валерия е млада и неопитна. Сега може да твърдят, че са заедно покрай хайпа на предаването. Обаче при едно заживяване заедно.. не си представям. Тя да зареже приюта и да ходи в Пловдив? Докато живее със Светлето, а Генчо обикаля света? Не си го представям.

# 2 679
Нищо му няма на Генчо. Я каква мека възглавница са му дали. Joy
И аз желая щастие и на тримата.

# 2 680
Нещо аз ли изпискам но не намирам линк за епизода. Някой може ли да сподели къде мога да го гледам?

# 2 681
Обаче при едно заживяване заедно.. не си представям. Тя да зареже приюта и да ходи в Пловдив? Докато живее със Светлето, а Генчо обикаля света? Не си го представям.

Че коя нормална жена в 21 век ще направи подобно нещо? Трябва да не в в ред, че да си зареже работата, за да иде да живее със свекърва си, докато мъжът ѝ пътува, за да работи. Това не е заживяваме с него, а с майка му. Абсурдно е.

# 2 682
Обаче при едно заживяване заедно.. не си представям. Тя да зареже приюта и да ходи в Пловдив? Докато живее със Светлето, а Генчо обикаля света? Не си го представям.

Че коя нормална жена в 21 век ще направи подобно нещо? Трябва да не в в ред, че да си зареже работата, за да иде да живее със свекърва си, докато мъжът ѝ пътува, за да работи. Това не е заживяваме с него, а с майка му. Абсурдно е.

Съгласна съм, че е абсурдно, но ми се струва, че там се случва каквото маман каже.

# 2 683
Отворих ѝ Инстаграма на Елена, ми добре си монетаризира участието в предаването. Тя е големият победител, не излезе и на милиграм компрометирана от сезона и спечели допълнително, че Евгени не я взе. Антипатичен до мозъка на костите си е тоя ерген.

# 2 684
На нас, вкъщи, не ни хареса много този финал, но важното е младите да се обичат, всеки с избора си, пък докога, ще видим... Smiling Imp
А в защита на майката на Евгени и като една бъдеща свекърва, Елена си я грабвам за снахичка, Валерия ви я подарявам...Joy
Иначе Елена беше достойна и прекрасна през целия епизод, и с родителите, и в срещите с Евгени, и докато губеше....
Любяща, харизматична, сияйна, със сигурност ще намери истинската си любов, пожелавам й го! Heart
Щом успя нас да ни накара да се влюбим в нея, няма да й е трудно...Heart
Даже отсега да почват Момата с Елена!!! Sunglasses

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 01:21 от Съзерцание

Общи условия

Активация на акаунт