Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 122
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 655
Да се включа и аз! Признавам си  чак като видях пръстена, който е съчетан с  обиците, вече разбрах, че е Валерия - до този момент се колебаех! Явно добър актьор този Евгени!

Първо потресена съм от майката на Евгени - не, че не съм виждала такъв тип свекърви, но не го очаквах точно това от жена, която уж минава за интелигентна. Бащата на Евгени ми хареса - интуитивен е, аналитичен, ориентира се в обстановката веднага. Само се чудя защо съпругата му е такава? Ако изключим факта да й е разбита психиката от някакво заболяване, остава варианта да не е била самата тя оценявана до момента - дали от нейната свекърва или от съпруга й, което вече не говори добре за него. Тази жена сега много държи да бъде фактор в живота на някого и ще вгарча живота на синовете си кога съзнателно, кога подсъзнателно.
Евгени според мен целенасочено  подкова родителите си в началото -  той се забавлява да си играе с чувствата на хората около него. Така подлага на тест хем Валерия, хем маминка - като им разбива и на двете увереността, че са важни хора в живота му и сякаш ги вкарва в някакъв обяснителен режим - да се опитват да му се обясняват и доказват отново.
Шапка й свалям на Валерия, че се държа достойно и запаза самообладание, след което си каза всичко в коментарите без да шикалкави и да се опитва да смекчи ситуацията. Това момиче в последния епизод ми се издигна в очите. Жалко, че в лицето на Евгени нямада има такъв прям и принципен човек до себе си. После естествено впечатлението се развали с изказванията за детето и кучето, ясно е, че просто няма опит и не знае какво е да имаш дете, но просто се вижда инатливата й природа.
За Елена ми е мъчно, все пак не биваше чак толкова до края да я заблуждава. В крайна сметка по-добре за нея - както беше пренавита щеше да почне прави компромис след компромис само и само да с него и накрая маминка и Генчо щяха да я побъркат. Валерия няма да им се даде.
Очаквам все пак да видя една двойка, която е опитала да бъде тава и в реалния живот.

# 2 656
Изгледах, първоначално ми стана мъчно за Елена, но още отначало си личеше, че му е на сърце Валерия. Според мен наистина са си един за друг. Дори трепета в гласа на Евгени когато вече има право да изрази в думи чувствата си показваше истинска лекота и радост.
Обаче съм потресена от поведението на щастливата свекърва. Толкова пък да не можа да се сдържи поне докато я снимат. Или да направи опит да опознае и разбере момичето, пък тогава да го отхвърли. Имах чувството, че ще се пръсне от неприязън.
За пет минути успя да изведе образа на злата свекърва с абсолютно всички нелепи изисквания в едно.
Че тя я беше намразила още преди да звънне - само като чу че е веган и манекенка. То дори само по рязко възникналата омраза е ясно, че Валерия е баш за сина и`, нали и виц имаше такъв.
Валерия обаче много добре се представи пред тях за възрастта си.
Сладурчета са с Евгени, летят.

# 2 657
Първото впечатление... привличането от пръв поглед... голяма сила има! Трудно може да бъде победено от каквито и да е напъни 🔥🔥🔥

The eyes, Chico! 😍😍😍

# 2 658
Доволна съм от финала, че не показаха драми и нервен срив както се пишеше.
Дано на Евгени са му платили достатъчно за немъжкото му поведение. Хубаво, избрал си е Вал, но беше много грозно към Елена това влюбен съм,но не в теб ,а иначе до  последно я мляска.
Голямата победителка в момента ми изглежда като голяма губеща, но пък продължавам да съм убедена,че е невъзможно да изкарат дълго и има надежда за нея преди семейството психопати Генчеви да я вземат в техните редици

# 2 659
Признавам си аз като майка също не бих искала Валерия за снаха. Какво ще ми кара детето да яде само трева и да спи между кучета. А като ми дойдат в къщи няма да ми ядат кюфтета. Обаче го разбирам Генчо, защо избра нея.

# 2 660
Беше очевидно, че ще избере Валерия. Той си я беше харесал от началото и имаше силна химия между тях. Стана ми гадно за Елена обаче, колкото и да прекаляваше на моменти наистина го харесваше. Браво на продуцентите, този сезон беше доста по-силен!

# 2 661
Чета ви през цялото време и дори не се бях замисляла да пиша, но този епизод ме провокира! За мен Евгени всъщност избра майка си за жена. Валерия си е представям точно като свекито след години (Ти куче имаш ли? Не искаш куче!!! ОМГ, не!). И двете не се интересуват, какво всъщност иска отсрещната страна и двете имат твърдо мнение кое как трябва да бъде.
Ласкаеше се с Елена, но не я уважаваше и това си личеше. А дали тя сама се нави или продукцията я агитираха зад кадър не знам, но си беше неудобно да я гледам на моменти.
П.С. Любовта си е любов и той още от ден едно си избра Валерия.

# 2 662
# 2 663
  • София
"Валерия и Евгени все още са заедно и след финала на предаването, който беше излъчен вчера в ефира на Би Ти Ви. Тя ще бъде и на концерта му на 3 юни в родния му град Пловдив, когато той ще представи соловия си музикален спектакъл - “Моята музика. Моят свят. Самият аз”." (24часа онлайн, 23:22 вече снощи)
Забавно ми беше с всички тук. Дами и джентълмени, бъдете здрави. И си пазете нервите - шоАта няма да ви платят дори валериана.

# 2 664
  • Монреал
Няма изчитане темата, леле😃

Само две думи от мен - доволна съм! Романтика, любов… каквото трябва - случи се! Аз лично виждах и усещах развоя от началните епизоди. Няма изненада за мен. Да са щастливи влюбените! А, ние тук малко по-разбрани и толерантни, че бая хейт се сипеше… Няма как всички да сме на едно мнение.
Красив финал се получи!
Елена си тръгна с достойнство. Пожелавам и случване, любов и преосмисляне…

# 2 665
Дениз качи подкаст точно след финала. С Айлин коментират събитията. И да, заедно са с Валерия.

# 2 666
Аз чакам епизод. Нещо като финален. За живота им извън предаването и за съжителството с МАМА и за раждането на Светко и Светльо 🤣

# 2 667
Хубав финал и хубава двойка, няма да си кривя душата. По симпатии обаче ми остават на второ място след Цецо и Ермина.😁 Аз съм си тийм Елена от началото, но трябва да призная, че обикнах и Валерия като образ. Някъде след играта с аватарите, видях, че неразбирателството между тях, което се опитаха да ни втълпят е много насилено. И оттам омекнах и аз и започнах да гледам на Валерия с други очи. Вироглава, хаплива, но забавна и незлоблива. В последните епизоди се разкри като ранима и чувствителна, страхуваща се да обича и да не бъде наранена. Не че съм искала да я видя уязвима, но беше истинска. Спечели си и годеник, и шаферки. Удари голяма печалба.

Майката на Евгени направи голямо шоу, бях със зяпнала уста през цялото време. Въпреки че изглежда малко проклета имам чувството, че ще омекне с времето. Стига да й се обаждат поне веднъж дневно, нали..

Но ми остана и горчивото чувство за Елена. Тя сякаш още когато си прочетоха късметчетата усети накъде отиват нещата. Виждаше се едно приемане и осъзнаване на истината, но все пак надеждата умира последна. А нашия хубостник се постара по най-дървеняшкия начин да й го съобщи. Тя прие всичко достойно, без да умолява, без да се тръшка. Естествено, като едни ветерани в потъпкването на човешките чувства от продукцията се постараха да изкарат 'най-доброто' от тази ситуация, но тя се държа на ниво.
Харесвам я, нищо, че понякога нятягаше обстановката.

Пожелавам на всички участнички да намерят своето щастие и своя човек. Бяха по-добрите и позитивни ергенки и заради това сезона се получи по-приятен от първи.

# 2 668
  • Leeds, UK
Аз чакам епизод. Нещо като финален. За живота им извън предаването и за съжителството с МАМА и за раждането на Светко и Светльо 🤣
Ако е момиче може да я кръстят Ламба, на баба й Светла😁 (като от вица “Светльо го кръстихме на дядо му Ламби”) Ох, ще ми липсва тази тема😁

# 2 669
Пак си върнах речта на Гената, Елена наистина беше толкова притеснена, трепереща, а тоя глупак такива неща говореше, все едно щеше да извади пръстена всеки момент, а тя не изгуби вяра до последно. Много кофти ми стана! Дано бързо да се е оправила, желая й щастие, въпреки, че не я харесвах в предаването! Да кажа, че и Валя не харесвах! 😅

Общи условия

Активация на акаунт