Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 855
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 730
  • Бургас и предградието
Вина за над 50% от разводите имат дъртите които се месят във брака .
Виновни са и слабохарактерните които всячески се стремят да им угодят.
И неусетно едните са настроени срещу другите. Естествено ,че всичко трябва да остане между мъжа и жената....за да върви.
То в Библията е написан,правилния ред ама кой да ги чете тези истини...

# 2 731
  • София
Догодина да е Момата с Елена. Ще бъде много дълбоко и пиктурално.
След като Генча е толкова влюбен от ден 1 защо се целуваше и натискаше с другите при всяка възможност?  
Някак никой не можа да ме убеди с искрени чувства. Всички рецитираха и се усещаше, как и колко са нагласени приказките им. Уж сутрин или наобед  момите говорят за нещо - и оп, по-късно това се случва. Примерно една сутрин обсъждаха какво ли ги чака и само да не е игра на шах. После отиват на групова среща и игралното поле е шахматно поле.
А кога “се влюби” Валерия? Някой може ли да обясни, моля. Защото според моя телевизор тя се събуди от летаргичен сън при споменаването на пътуването в Австралия.
Да са си честити! Екстра са един за друг и по акъл, че са и два пълни ръба. Ганча ще я наказва, на нея няма да й пука, щот кучетата са на 1-во място. А Генчо ще гали мама по ръката, щот го е страх от кучета.
Мама Светла си намери майстора. Дали?

# 2 732
  • Някъде там...
Ние реално любовната история на победителите не видяхме в сезона. Не ги видяхме като двойка, не видяхме как градят отношения. Така избра продукцията, заради единия рейтинг. Ще се помни Елена, а не победителката.
Много ми е горчиво още, заради манипулациите, заради унижението, заради умишленото подвеждане и играта на чувства.

# 2 733
Елена беше много съкрушена накрая ,дори на синхроните се виждаше,а не се знае извън камерите какво е било-може да е изпаднала и в нервна криза както се пишеше ,защото това си беше огромен шок за нея.

# 2 734
Чакам да видим довечера при цитиридис дали изобщо са заедно ,по коя програма го излъчват тоя цитиридис ?

# 2 735
  • София
Весика, защото трябва да има шоО за зрителите, дето все са недоволни.

Ако Елена е изпаднала в нервна криза, се радвам, че не решиха да я използват за сеир и не го показаха.

Някой знае ли кой кога и къде ще участва? Кога можем да очакваме Елена в надкаст? Ще се радвам, ако някой има инфо, да сподели Hug

# 2 736
Не гледах сезона редовно, но не ми беше и нужно. Ориентирах се бързо за това какви характери имам насреща си.
Елена я харесах още в самото начало, Валерия- не.
Много се радвам, че Евгени отърва Елена от себе си. Този човек е изключително незрял и кривундел, колкото и да се прикрива.
Елена ще срещне човека за нея, убедена съм! Желая й само търпение!

# 2 737
Не съм доволна от сезона. Не харесвам Валката по ред причини, но щях да аплодирам избора ѝ, ако бяхме видяли как се развиват отношенията им и защо избира нея. А, също ако не беше натискал и целувал всичко което му се изпречи на пътя с или без контекст. А че си избра млада версия на мама...там вече специалистите ще се изказват. Ама цял сезон сватби и деца бълнува и накрая избира тази, която казва, че в никакъв случай няма да постави детето пред кучето.

# 2 738
Чакам да видим довечера при цитиридис дали изобщо са заедно ,по коя програма го излъчват тоя цитиридис ?
По БТВ от 22.00 ч.

# 2 739
Елена беше много съкрушена накрая ,дори на синхроните се виждаше,а не се знае извън камерите какво е било-може да е изпаднала и в нервна криза както се пишеше ,защото това си беше огромен шок за нея.
Хайде сега,горканка, опс, жена-поезия! Знае къде влиза,знае какво се случва...Яд я е,че тактиката да ласкае отсрещния и да му говори това, което той иска да чуе,и не успя. Очевидно и в живота не успява. То не става с 5 заучени фрази и клишета.
Дали са заедно или не скоро няма да разберем. Ще се държат така,както трябва по договор.

# 2 740
А, не, аз друго съм видяла. А и съм от тея, които чакат някой да ги просветли с ‘наистина ли вярвате, че (вмъкнете нещо семпло, представено тип ШОК! БОНБА! новина). Валерия я спрягаха за най-голямата артистка, как така изведнъж не знаела за театрото? И тогава кой печели приза Главна женска роля?!

Никакво ‘театро’ не е, а базова психология. Но щом Ви харесва да е първото, няма нищо лошо.

Сега пък и родителите на Евгени ли са от самодейната трупа? Как успяха все завършени, професионални актьори да привлекат в това предаване, идея нямам. Толкова естествено играят, така перфектно изпълняват ролите си, българското кино и театър само може да се учи от това ниво на актьорска игра.
Както си видяла, не е толкова естествено. Мама Светла едва сдържаше смеха си и не знаеше как повече да се прави на страшна с Валерия, та накрая просто млъкна.
Валерия обаче, не знае за театрото и беше истински изумена.

# 2 741
Добрутро....дъл има баклавичка за закуска? Joy Не?

В. го вълнува.
Е.  бе удобна като стара ръкавица.
Много ясно че ще предпочете тази която го вълнува.

# 2 742
Заедно са и сватба ще има. Иначе, всеки е свободен да мисли каквото си иска Simple Smile

# 2 743
  • Варна
Може и мама Светла да е била подучена от продукцията да провокира снахата, но не и за цялото изпълнение. Тя е ужасно ревнива към Генчо и си пролича. Ама не разбирам, той с мама и татко ли живее?

# 2 744
Майката на бившия ми беше досушт по характер кото Светла,снощи като я гледах изпаднах в ужас ,да не дава господ

Моята свекърва също доста прилича на Светла и искам да ти кажа, че се разбираме повече от прекрасно. Това, което съм разбрала за подобен тип свекърви е, че щастието на сина им е най-важното за тях. Склонни са да преглътнат много неща, ако виждат, че сина им е щастлив. Подчертавам - не просто влюбен, а щастлив. Т.е. ако се чувства добре с жената до него и между тях има хармония - за свекървата е ОК. И в такъв случай снахата няма да има никакви проблеми със свекървата. Разбира се, ако не живеят заедно.

Относно Елена - според мен нейната най-висша цел в това предаване беше, да покаже на всички, а покрай това и на някой точно определен човек, че въпреки посредствената си визия (и, като лице, и като фигура), може да бъде избрана сред тълпа от красиви и стройни жени, защото е интелигентна и дълбока, а красивите жени са плитки и повърхностни. Просто някъде по този път тя се влюби в Евгени и то по същата причина - че сред толова красиви жени, той започна да й обръща специално внимание. Затова беше тази неистова борба, която тя водеше в цялото предаване. Буквално се бореше за него с нокти и зъби, и приемаше всеки неуспех така драматично. Мое разсъждение е това, но аз лично това видях.
И да - стана ми мъчно накрая за нея, защото за пореде път разбра, че мъжете се влюбват основно с очите си. А чак след това идва дълбочината и т.н. Т.е. това, което тя има, като коз, не е на преден план за повечето мъже. Кофти финал беше - на мен ми беше тягостен и натоварващ именно заради Елена, колкото и да не я харесвах.

Общи условия

Активация на акаунт