Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 822
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 745
Този сезон ми хареса повече от първия,особено финала.Остава да разберем дали Елена е изпълнила казаното от нея,че ще потърси Евгени след време,за да разбере как е.
Хубав ден дами!

# 2 746
Мен ме изненадаха повече постовете на двете "героини" след края на предаването.
Загубилата пуска пост с размисли за несподелената любов, а спечелилата пост за приюта и любовта към животните 🥴
Любов ли бе, да я опишеш!

Добре че фризьорът ѝ пусна пост колко е обичана и обичаща Валерия от ден 1, че да разберем 😁

# 2 747
Възмутена съм от поведението на г-жа Светла, студено, изпитателно и порицателно, определено не я оправдавам! Грозно беше много!

# 2 748
А, забравих!

Разговорът между Елена и Светла беше клише до клише от страна на Елена. Беше извадила торбата със заучените фрази и ги редеше една след друга на всеки въпрос, само и само да се хареса на маминка. Не ми хареса. Не е нужно да се държиш лошо, а просто да бъдеш такъв, какъвто си и да казваш това, което мислиш. В това отношение Валерия беше в пъти по-добре, па макар и 10 години по-млада. Тя е такава, каквато е - който трябва я е харесал, от там нататък проблема си остава за тези, които не я харесват. Никога не съм харесвала подмазвачи и нагаждачи, които са готови на всичко, за да бъдат харесвани и да си постигнат целите, затова и не ми хареса поведението на Елена в този разговор.

# 2 749
  • София
Бащата на Евгени какъв е благ, интелигентен, толерантен, млад и красив, а майка му точно обратното. Ужасна жена

# 2 750
Аз само се чудя сред като Евгени отначало е избрал Валерия това с диамантеното колие на Елена какво беше? Компенсация от шоуто че ще я употребят ли?

# 2 751
Валерия още не е имала деца, за да може да отговори адекватно на такива въпроси. Имала е кучета и понеже ги обича, отговаря първосигнално.

Човек, който има опит да се грижи за беззащитно и ранено същество ще се справя страхотно в това да се грижи за дете. В това съм абсолютно убедена. Тя вече е свикнала да поставя себе си на заден план и да полага грижа дори в екстремни ситуации, какво остава за собственото й дете.

Аз си стоя зад думите, че Елена е далеч от грозна, ако ще и да не е топ маце. Тя ще си намери мъж, както си намират жени в пъти (поне няколко пъти) по-ощетени в природен план от нея.

# 2 752
Добро утро! На което и да е от момичетата да симпатизирам, не мога да отрека очевидните неща. Валерия е по-красива. Елена е по-обиграна. Облеклото на Валерия за срещата с родителите беше безумно. Елена използваше отговори, чиято цел беше да се хареса. Продължавам да не виждам причината Генчо да целува всичко живо. Без Наум. Или поне не в кадър. И все пак аз съм малко "old school" и не оправдавам липсата на добро възпитание с откровеност. Доброто възпитание не е лицемерие. То е просто добро възпитание. Желая на младите здраве, любов и попътен вятър. А на сценаристите - имайте милост към зрителите в следващия сезон. И внимавайте повече с подбора на "кадри". Успешен ден!

# 2 753
Плюс и минус се привличат. Валерия беше в пъти по - адекватна вчера от еуфоричната и пренавита Елена и то в пъти повече.

# 2 754
Казусите които слагат пред Валерия и Евгени и преди когато я питаха кого ще спаси първи (майка или куче) са неадекватни и винаги ме дразни да ги видя. Но ето нещо, което можеха да поблъскат глава с нея.
Има много кариеристи, които са отдадени изцяло на работата си. Работят извънработно време, семейството е на заден план. Така ли ще бъде Валерия в живота си? Защо никой не я попита как вижда бъдещето си. Ако приюта е в нужда или с приятелката й стане нещо или отговорността падне на нейн гръб, какво ще прави Валерия? Може ли да го остави на някой друг доверен или ще тича сама? Ще замине ли за две седмици от дома им за Плевен, за да уреди нещата и ще остави ли семейството? Или ако живеят край Плевен, ще прекарва ли ден и нощ там, докато всичко влезе обратно в релси? Отказвала ли е работен ангажимент всъщност, за да остане при приюта? Очевидно го оставя, но най-трудно е, когато има проблем. Тогава какво е решавала? Не знаем. Същото важи и за Евгени междупрочем, но той поне ясно заяви че едно дете би било на първо място преди кариерата му.
В бъдеще, няма да помниш колко си се занимавал с даден ангажимент, колко време си му отделял, колко си пътувал, колко пъти си седял до късно. Колко време споделяш в социалните медии да пускаш постове, да споделяш, да обявяваш за осиновяване.
Но детето ти ще помни дълго когато порастне колко недостъпни и далечни са били родителите му и как вместо да си играе с тях родителя, е работил. Надявам се Валерия да успее да постигле някакъв баланс, защото никой в нито един момент не обсъди с нея нещата от тази гледна точка.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 08:49 от Tofless

# 2 755
Ами честито на победителите, не че има такива в предаването, когато репутацията ти е срината публично, сал ти една "любов"! Обаче мнението ми за Гената като емоционален издевател само се надгражда - то първо "шляпна" през пръстите родителите си, после в последния момент реши, че ще разисква проблемите за нероден Светльо с Валерия и накрая приключи с Елена. Любов, любов, ама такъв мъж и такава свекърва няма нужда! Елена се яви като изпит на матура и при Евгени, и при свекървата, и ясно, че тя си втълпи, че Евгени е емоционален абсолют и бордърлайн гений и си струва да се бори за него и да се излага. Ами не, мнението ми е, че ако един мъж не се бори за теб и не полага усилия, нямаш нужда от него. Та оттам нейните грешки и пресилване на нещата.

За Валерия - и там си мисля, че тя може да си намери по-добро от него - Гената не е Ханс Цимер в края на краищата. По-лесно и хармонично е с мъж, с който сте на една вълна и за приютите, и с родителите, и за приоритетите. Ние тук приказваме, че от пръв поглед са се харесали, но това си остава едно харесване. Всички жертви досега са били от Валерия, че мамин сладък се натиска с още 20 и кусур жени и че тя трябваше да се обяснява защо и как нон-стоп (никой да не ме разбира погрешно, това с детето и кучето беше тъпотия - имала съм куче доскоро, имам и дете, и за двете съм ходила по спешност, но детето винаги има превес. Някои състояния са много динамични и трябва да реагираш на мига, защото чисто и просто нямаш знанията да се справиш, нито искаш да създадеш бъдещи проблеми на това дете. За всички, които сега ще започнат, че кучето е като дете, може да е близо, да, за моето бягах буквално на бегом при ветеринар,  купувах кислородни сгъстители, плащах да е в кислородни камери, плакала съм като изпаднала, като почина, но детето няма сравнение и това трябва да се знае още преди да забременееш.)

Та накратко това си беше издевателство и към двете и която да беше спечелила, си е загубила и да има чувства и връзка. Въпреки грешките на Елена това си беше кофти отвсякъде, но нека научи, че една връзка е двупосочна и не е правилно, нито честно всичко да идва едностранно. За Валерия да бяга бързо, че си има достатъчно показатели, че ситуацията и връзката ще черпят от нея.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 13:46 от 7Vivi7

# 2 756
Специално по отношение на теорията, че противоположностите се привличат, аз съм забелязала, че това се случва в началото, когато има физическо привличане и пламне искра. Но в дългосрочен план, особено, когато вече има и деца в картинката, големите различия стават много сериозни пречки между двамата и водят до т.нар "непреодолими различия в характерите", които най-масово се изтъкват, като причина за разводите.

# 2 757
Бащата на Евгени какъв е благ, интелигентен, толерантен, млад и красив, а майка му точно обратното. Ужасна жена
Характерът на човека се изписва на лицето му.

# 2 758
А, забравих!

Разговорът между Елена и Светла беше клише до клише от страна на Елена. Беше извадила торбата със заучените фрази и ги редеше една след друга на всеки въпрос, само и само да се хареса на маминка. Не ми хареса. Не е нужно да се държиш лошо, а просто да бъдеш такъв, какъвто си и да казваш това, което мислиш. В това отношение Валерия беше в пъти по-добре, па макар и 10 години по-млада. Тя е такава, каквато е - който трябва я е харесал, от там нататък проблема си остава за тези, които не я харесват. Никога не съм харесвала подмазвачи и нагаждачи, които са готови на всичко, за да бъдат харесвани и да си постигнат целите, затова и не ми хареса поведението на Елена в този разговор.
Странно, аз си помислих това за Валерия, която поне три пъти спомена красива приказка пред баща му и пред майка му. Опитваше се, но те много целенасочено бъркаха в трудните теми и изгеждаше сякаш я чегъртат.

Елена се справи много добре пред родителите. Но и тя е жена, която може да прави компромиси и може да балансира. Дори когато заяви мнението си че "Светла е красиво име, но името носи заряд/карма и може би ще го оставим на първата буква, както си говорихме", същия отговор при Валерия беше с рогата напред. Нито една не ми се стори неискрена, просто Елена е по-вързрастна и може би знае че има и други начини да постигнеш това, което искаш, вместо да се пънеш като магаре на мост с инат.

Разбира се, това не й помогна с Евгени, но какво да се прави

# 2 759
Абе и Евгени беше извадил клишетата. Какво значи за мъж с неговата кариера "Оставям кариерата на заден план, заради детето"? Как точно ще стане това? Отива в Австралия да изнася концерт, Валерия му звънка по телефона, че детето е с много висока температура и тръгват към болницата, и той отменя концерта, хваща самолета и долита при нея? Или спира да репетира всеки ден по няколко часа преди концерт и сяда в пясъчника да си играе с детето? Айде моля ви се - пълни глупости. Единственото, което ги оправдава и двамата е, че никой от тях не е имал деца, и не знае какво е ежедневието на родителите. Как майката няма как да мисли за кучетата първо, когато детето е болно и как бащата няма как да отмени концерт по същата причина.

Общи условия

Активация на акаунт