Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 813
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 775
Всички май много лекомислено приехме, че Генчо иска стабилно семейство и деца. Представям си ги с мама Светла на почивка на море 😂
Чудя се дали Валерия ще запази Айлин като приятелка.
Генчо е точно толкова инфантилен,колкото и Валерия.Айлин вчера каза,че всичко е игра и те са я приели като такава. За това не хвърчаха екстеншъни и спяха в едно легло.Какво е за тях един Генчо? Нищожество Не достатъчно дебела банкова сметка.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 09:39 от LoveJoy

# 2 776
Малко в страни от драмата, забелязахте ли как бащата на Евгени беше искрено учуден, когато Валерия му каза, че Евгени се държал като истински мъж. Grinning

# 2 777
Пак си върнах речта на Гената, Елена наистина беше толкова притеснена, трепереща, а тоя глупак такива неща говореше, все едно щеше да извади пръстена всеки момент, а тя не изгуби вяра до последно.
Аз пък видях точно обратното - тя от самото начало разбра, че не е избраната и очите й се насълзиха. То и нямаше как да е другояче, думите му бяха такива, че не оставяха място за съмнение.
Да, Елена разбра още в самото начало. Много се радвам, че финалът е такъв, какъвто исках и може би очаквах. Надявам се да е истинско. Ще видим. А тъкмо си мислех, че трети сезон ще го пропусна..но...върнаха ми интереса😁😁😁

# 2 778
Малко в страни от драмата, забелязахте ли как бащата на Евгени беше искрено учуден, когато Валерия му каза, че Евгени се държал като истински мъж. Grinning

И майка му, и баща му бяха много изненадани от всичко, което видяха. Определено смятам, че за пръв път го виждат в подобна светлина, което за мен показва две неща - или Евгени не е чак толкова близък сродителите си и те не го познават чак толкова добре, колкото се опитат да демонстрират в предаването, или Евгени в предаването изобщо не е такъв, какъвто е по принцип в живота. А е възможно и да е комбинация от двете, което тепърва ще бъде шок и за родителите му, и за Валерия.

# 2 779
Мисля, че известно време ще се преструват че са заедно, за да поддържат интереса с оглед участия в предавания, към концертите и т.н. Може и договора да им е такъв.
Валерия можеше да прояви дипломация с родителите, но толкова си може.
Те също я харесаха повече от Елена заради визията, така че (ако евентуално още са заедно, което е малко вероятно) да се радват взаимно на присъствието и отношенията си.

# 2 780
Елена уж голяма работа, аристократ, умна, интелигента, ама с тая картина - татуировка на гърдите удря дъното.

Много добро впечатление направи бащата на Евгени, за тези години и физически и като акъл.

# 2 781
  • София
Добро утро! Мятахте ли цяла нощ салфетки в чест на новата светска двойка?
Отивам да си връщам епизода, за да видя Маман. Само аз не съм я оценила още, гледах само кьопавия финал.

Защо постоянно твърдите, че Валерия е малка и неопитна? На 17 някъде успява да създаде приют и да го върти до сега.

Да питам щастливите зрители.кое последни е нагласено и кое не. Любовта от пръв поглед е ясна, не нагласена, но целуването на де що мърда е. Елена подставено лице ли е или не е? А маман? А Пили, Поли, де?

# 2 782
  • Буркина Фасо
лошо е ако ергена ще живее с визия, а не с човек.

# 2 783
Изводът за мен е, че почти винаги, хлътнеш ли, ако ще и 1 милион червени флага да има, то няма да ги отразиш. Още първата среща с Валерия беше катастрофа, но привличането не пита.
Интересно ми е, ако Елена беше дала на заден в някакъв момент, виждайки, че само тя се натиска, коя щяха да извадят на преден план и до финал... Айлин може би? Тъкмо щеше да има повече интрига между двете приятелки.

# 2 784
Хайде,хайде ,стига сте недоволствали все пак той ще си сърба попарята за добро или лошо ,сезона свърши . Ако беше Елена сигурно щяхте да се радвате ,има ли значение изобщо след като не се касае лично за нас 🤷‍♀️ бях за Валерия,но ако беше избрал Елена да,щях да се ядосам ,но до там

# 2 785
Добро утро! Мятахте ли цяла нощ салфетки в чест на новата светска двойка?
Отивам да си връщам епизода, за да видя Маман. Само аз не съм я оценила още, гледах само кьопавия финал.

Защо постоянно твърдите, че Валерия е малка и неопитна? На 17 някъде успява да създаде приют и да го върти до сега.

Да питам щастливите зрители.кое последни е нагласено и кое не. Любовта от пръв поглед е ясна, не нагласена, но целуването на де що мърда е. Елена подставено лице ли е или не е? А маман? А Пили, Поли, де?
Елена по-добре да е била в роля. Прави страхотни заявки за някой от филмите с Яна Маринова.

# 2 786
Елена се държеше през цялото време, малко като жена разбираща, че   изтърва последния влак. Все пак не е на 25, нито на 30.
От едни години нагоре или става така или започва да не го интересува човек дали ще има постоянна връзка.

# 2 787
А защо се възприе, че Елена е едва ли не грозна? За мен и двете момичета са хубави по различен начин. Валерия има по-моделски тип красота и по-дълги крака 😀,  но в никакъв случай не бих казала, че Елена не е хубава.

# 2 788
Твърдо оставам в отбор Елена и се радвам, че така се стекоха обстоятелствата, защото в моите очи Евгени е поредното вагонче. Незрял и посредствен в отношенията си, не си струва да гори за него. Сезонът, обаче, ми оставя една горчилка. Толерира се простотията, нахалството, фанатизма без разум, облечени в красива обвивка. И в същото време сентенцията, че отношенията в една връзка се градят всеки ден от партньорите, важността на общуването и взаимното развитие, беше смачкана и хвърлена в кофата. В наши дни е лесно да се влюбиш и трудно да изградиш стабилна връзка, нормално е родителите ти да са разделени. И шоуто пак показа фойерверките, но ще ни спести резултата след като приключат. В този случай - "Какво ще има за вечеря?".

# 2 789
Това с целуването на всичко живо там дето има уста изобщо не го свързвам със сценарии и рейтинг.
Моля припомнете ми Виктор точно колко от кандидат булките целува?
Аз си спомням само за Александра честно. Може и да е имало някоя друга деликатна целувка, но да нямаше го изобщо това обменяне на лиги по цели епизоди с всяка дето седне на диванчето.

Определено сезон 3 няма да гледам.
Тотално съм разочарована от развоя на събитията и не само като подръжник на Елена.
Елена за мен е вселени и над Валерия и над тъпоъгълника с рошавата коса.
Продължавах да вярвам до последно, че ще избере нея. Да на моменти пресоли манджата, но определено за мен беше истинска и влюбена. И който отрича - стига, хора, четеше се в очите й.
Ама вече наистина си мисля, че се отърва и че Валерия си е подходяща за този примат.

Попътен вятър на Елена и дано не даде на задна, ако някога й се отдаде възможност да бъде с Генчо.

Айлин също потвърди, че В и Е са все още заедно. Явно му е харесало да спи в топки косми, лиги и зъби.
Да си пекат зеленчуци на барбекюто и да се обичат.

Общи условия

Активация на акаунт