Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 858
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 820
Значи, да обобщим.

Да, вълнуваме се. Иначе би било много глупаво да отделяме време последните 3 месеца за нещо, което не ни вълнува. И не, вълнува не е някаква превъзходна степен, а просто показва интерес.

Да, наистина смятаме, че не всичко е сценарий, а има добре обмислени провокации от страна на продукцията. Психологията на човек е много комплексна и далеч по-интересна за наблюдаване и обсъждане от ‘кажи тая реплика’.

Не, не мислим, че им плащат, за да играят роли. Те нямат бюджет за половината от нещата, които се случват в оригиналното предаване, какво остава за актьорски заплати и надбавки за извънреден труд, първа категория.

И, да, единствената причина Наум да не беше нацелуван, е просто защото не се завъртя покрай диванчето.

# 2 821
Ами ако таткото на Генчо е играч, майка му иска да е сигурна, че поне синовете й са абсолютно предани и че няма да вземат някоя по-хубава и независима от нея Simple Smile

# 2 822
Светлето е свекърва-кошмар! Назадничева, несъобразителна и егоцентрична, емоционално нестабилна, не особено умна, не особено възпитана, за сметка на това жадна за вниманието на сина си и завистлива към Валерия. Кой знае дали на младини не е имала конкуренция, която да оприличава на Валерия. Всички качества, които на нея й липсват, Валерия ги има. 

Танко е премерен, съобразителен и емоционален по един лек, ненатоварващ начин. Може би играч.
Успех на Валерия в тази конфигурация!

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 10:46 от Linda*kiss

# 2 823
Не знам, ама разговора за баницата беше ТОП Joy

- Мамо, Валерия е веган, ама ми направи баница.
- А хубава ли беше?
- Да!
- По-хубава от моята? - погледна майката към сина си, а от очите й хвърчаха искри.
- Миии, не баш - просто беше различна.

JoyJoyJoyJoy

# 2 824
На мен ми е интересно според вас коя трябваше да остане на финала като основна конкурентка на Валерия? С коя щеше да ви е интересно?
За мен това е Айлин. Тогава целувките и натискането на Евгени нямаше да изглеждат чак толкова...неуместни. Нямаше да я има баналната дилема - красивата или умната. Валерия нямаше да е чааак толкова сигурна в победата си. Евгени можеше и наистина да се поддаде. Може и затова да я махнаха - сакън да не би Евгени да се подхлъзне и сценария да им отиде на кино.

# 2 825
Защо се дразните, че някой е самодоволен . Трябва ли хората да са огрухани, нещастни и подтиснати вечно, че да предизвикват симпатия .
За мен лично няма никакъв проблем, ако някой е щастлив и си вярва, дори и да съм на друго мнение. Проблем са ми смачканите хора, които за да отвлекат вниманието от себе си -пускат жлъч и нападки срещу някой, който могат да превърнат в мишена , било защото е по свит, било защото с нещо по различен - и веднага го правят общ враг , за да му се нахвърлят всички .Това е допустимо в пубертетните училищни години , но в група с претенции за интелект и артистична душевнос  Така постъпва Елена , също като Питонова предния сезон . Не зная защо някои сравняват Валерия с Питонова  , може би просто по външен вид , което си е елемнтарно разсъждение. Не видях никъде Валерия да насочва и надъхва група момичета да са срещу някоя - било да я плюят или било да я изолират, което си е също були поведение.

# 2 826
  • София
И за мен Айлин трябваше да е на финала. Тогава млък Генчо щеше да е наистина раздвоен. Ама нещо е сгафила, та я изпидуркаха. А и ме върви втора представителка на турския етнос да загуби на финала. А най-хубаво щеше да ми е, ако спечели тя. Тогава внучето щеше да се казва  Нур на баба си Светла.

# 2 827
Някой написа тук, още преди време, че Евгени избирал Валерия, защото получавал бонус и Айлин! Беше забавно като шега, но пък вижте какво става .... взе, че се реализира! Който и да си - браво! Аз си чакам Елена по подкастите! ❣
Как се компенсира лично огорчение? С грозни инсинуации🤨? Има И други начини🙂, но обективността е привилегия.

В този ред на мисли- майката на Евгени показа своето разбиране, своя мироглед и позиция- без да я съдя, макар че не ми хареса подхода ѝ. Аз не приемам налагането на патриархалност в отношенията, без да е желана и от двете страни.
Елена изобщо не би се вместила в този патриархален модел- как си представяте рейв клуб в Берлин, космополитност и Кари с патриархалните традиции на Светла? Елена просто се нагоди и изманипулира истината/меко казано/.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 10:56 от ellis

# 2 828
Защо се дразните, че някой е самодоволен . Трябва ли хората да са огрухани, нещастни и подтиснати вечно, че да предизвикват симпатия .
За мен лично няма никакъв проблем, ако някой е щастлив и си вярва, дори и да съм на друго мнение. Проблем са ми смачканите хора, които за да отвлекат вниманието от себе си -пускат жлъч и нападки срещу някой, който могат да превърнат в мишена , било защото е по свит, било защото с нещо по различен - и веднага го правят общ враг , за да му се нахвърлят всички .Това е допустимо в пубертетните училищни години , но в група с претенции за интелект и артистична душевнос  Така постъпва Елена , също като Питонова предния сезон . Не зная защо някои сравняват Валерия с Питонова  , може би просто по външен вид , което си е елемнтарно разсъждение. Не видях никъде Валерия да насочва и надъхва група момичета да са срещу някоя - било да я плюят или било да я изолират, което си е също були поведение.
Съгласна съм с първата част.

Но не намирам прилика между Елена и Капитонова. Намирам прилика между Капитонова и Валерия в стабилното самочуствие.  Капитонова обаче има по-видимо агресивен и манипулативен стил. При Капитонова манипулацията е спортна злоба и е спорадична. При Елена е отчайваща неувереност, която я тресе постоянно.

# 2 829
Извинявайте, че нямам време да цитирам, но съм съгласна с някои от изказаните мнения:
1. Танко прилича на кръшкач - това обяснява някои специфики в държанието на Светлана.
2. Евгени чувства, че Елена го превъзхожда, докато с Валерия чувства точно обратното. Единствено й дава правото да е по-красиво от него!
3. Евгени не умее да води разговор и Валерия в това отношение също е подходяща за него, защото и тя доста трудно общува и се изразява.

Съгласна за таткото, ще добавя мазен и хлъзгав.

# 2 830
За мен Мика беше добър вариант. Красива, не изпъква с нещо над Генчо, искрена, макар и без много дар слово, щеше да се спогоди със свекърите. Добре щеше да се впише в картинката. А пък татко й спокойно ще превъзпита жениха с някой задвратник, че и техните не могат да го спасят.
Иначе бих си платила за едно отиграване повторно на сцената със свекървата, но в главните роли Габи или Мони. 😁

# 2 831
Аз цял сезон бих гледала как Светла избира снаха.

За мен Мика беше добър вариант. Красива, не изпъква с нещо над Генчо, искрена, макар и без много дар слово, щеше да се спогоди със свекърите. Добре щеше да се впише в картинката. А пък татко й спокойно ще превъзпита жениха с някой задвратник, че и техните не могат да го спасят.
Иначе бих си платила за едно отиграване повторно на сцената със свекървата, но в главните роли Габи или Мони. 😁

# 2 832
  • В центъра на тайфуна
След малко по БТВ Поли и Ирина 🙂

# 2 833
Скрит текст:
Весика, защото трябва да има шоО за зрителите, дето все са недоволни.

Ако Елена е изпаднала в нервна криза, се радвам, че не решиха да я използват за сеир и не го показаха.

Някой знае ли кой кога и къде ще участва? Кога можем да очакваме Елена в надкаст? Ще се радвам, ако някой има инфо, да сподели Hug

Дяволо беше писал, че ще се забави и по-рано от сряда да не я очакваме. Може и Валерия да им гостува. Евгени, разбираемо - няма. То не че той показа ищах да дава интервюта, но от Надкаст така го насолиха...  

Ахахаха, топ предложение! Joy

# 2 834

Не е лоша идеята. Форматът ще се казва Снахата и ще е нещо средно между ергенът, фермата и сървайвър. Светла ще им е топ режисьор, да им измисля изпитания и да ги проверява. Рейтингът ще скочи рязко 😁

Общи условия

Активация на акаунт