Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 901
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 850
Положителното беше, че спасиха имиджа й накрая, дори и да е било на цената на много дубли.
И на мен ми се стори, че е имало презаснемане на реакцията на Елена след като е успяла да се овладее от първоначалния шок. Още докато ходеше по пътеката до него гледаше съкрушено сякаш вече знаеше. По същия начин гледаше и докато й говореше, а после
реагира като човек, който вече е приел случилото се. Похвално е ако наистина са заснели втори дубъл и не са показали цялата драма. Също е похвално, че в целия епизод Елена се изказваше уважително за съперницата си в любовта, нещо което преди не правеше. Може би тези последни дни двете са се опознали и са започнали да се харесват.
Надали е харесала Валерия в последния момент. Почувствала се е по-уверена, че Ергени ще я избере и затова е била по-умерена. Не мисля, че разбираше, че няма да бъде избрана. Дойде й шок. Дори се долови скрита злоба в "друга се отправя по своя път към любовта", когато Валерия слизаше по стълбите.

# 2 851
  • Viena
А,има ли инфор за другата снаха на мама Светла?На брат му жената?

# 2 852
В отговор на коментарите ви, че най- вероятно свекърите са знаели, че Евгени ще избере Валерия:
Естествено, че Светла ще се държи добре с нея ( Елена), не само от съжаление. Нали няма да припарва тя до сина ѝ. 😂😂😂😂😂

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 11:20 от Анонимен

# 2 853
Смятам, че Евгени е намерил начин без микрофон и камера да сподели на Валерия, че е влюбен в нея и тя затова беше толкова уверена и самоуверена срямо другите момичета.

# 2 854
  • Бургас
Евгени и Валерия в момента са в Сарафово, Бургас. Не издържах и ги поздравих. Много са сладки двамата 🥰

# 2 855
Отбор Валерия, не ви ли е достатъчно, че любимката ви спечели любовта и пръстена, та непременно искате да внушите и идеята за преснимане на финалните сцени с Елена и достойното ѝ тръгване?
Ех..

# 2 856
На мен пък ми е интересно ако бяхте на мястото на свекървата как бихте реагирали? Виждате момиченце с кожени панталони,стиснати устенца и празен поглед и започвате да се радвате на късмета на сина си ? Айде моля ви се сигурна съм ,че повече от половината майки на момчета във форума щяха директно да избягат.Целият разговор си беше чиста провокация от страна на майката ,но отговорите и поведението на Валерия просто показаха,че е много,много далече от семейство.

# 2 857
Иска ми се да припомня постинг на бъръльо-бъръльо, който си запазих и май ще се окаже пророчески Joy
Който го е пропуснал, може да му се наслади:

Цитат
Момичета, вече знам коя е идеалната снаха на Генчевата фамилия. Не жена на Евгени, снаха. Валерия. Просто си мечтая да присъствам на някое семейно събиране, където вече всички са си пийнали по едно-две-три, маските са паднали, децата реват уморени, възрастните са си набрали.

Маминка съска през зъби, че така е като си е избрал мома от нисшата каста, дето нито на пиано може да свири, нито децата гледа както трябва, нито мусака може да врътне. Ето, малкият Генчо е кожа и кости от марулята, киноата и тофуто. Ще се поболее това дете, и без това месец на детска градина не може да изкара, все гърло и кашлица го хващат. Това е от недохранване. Пу, мърша такава! По кучета ще ми ходи, а мъжът ѝ с неогладена риза.

Валерия трясва чаша по масата и почва да стяга жили, мускули и гласни струни. Ама за ква се мислиш ти, ма? Ти знаеш ли АЗ коя съм? Аз спя със сина ти, ма. Ти вече си никоя за него. И децата ще ги видиш вее само ако АЗ позволя. Генчо джуниър, мама, прибирай си играчките и ставай да си ходим. Светослава, престани да крадеш от луканката, сто пъти ти казах, ще това са трупове! На баба си си се метнала, все ненаяла се. Къде е баща ви да си ходим?

Генчо старши пак се  крие в тоалетната. Последните години все там си изкарва семейните празници. Танко и той в съседната тоалетна, богати са Генчеви. Тази е и с прозорче, та Танко и пуши. И той четирисет и отгоре години семейни щастие все там си стои, построил я е. Пепелник, книга, зарядно за телефон, малко телевизорче.

С Елена за снаха просто не може да се получи толкова идеално. Философстването би скапало настроението на всички и биха пропадали хубавите скандали.

# 2 858
Виждате момиченце с кожени панталони,стиснати устенца и празен поглед и започвате да се радвате на късмета на сина си ?
Това виждаш ти, не всички.

# 2 859
О, те вече са на море с мама! Хахахаха
Визуално хващат окото, никой не отрича!
Евгени и Валерия в момента са в Сарафово, Бургас. Не издържах и ги поздравих. Много са сладки двамата 🥰

# 2 860
Абре, момче!
Явно е - музиката ти е изпила акъла в несвяст!
Нищо - нека ти е! Нека твоето дете да е на една грижа барабар с няколко десетки псета!!!!
Аз на времето не послушах майка си.... Каза ми така - "твоята задача е да изведеш боклука от къщата!!!"
На тебе - майка ти го каза по деликатно - но смисълът беше СЪЩИЯТ!!!!!
Така е - един велик мислител е казал: ЧОВЕК РАЗБИРА КАКВО Е ЩАСТИЕ СЛЕД СВАТБАТА.... САМО ЧЕ - ТОГАВА Е ВЕЧЕ МНОГО КЪСНО!!!
Ще видиш какво значи старата българска приказка - САМ ДА СИ СЛОЖИШ ТАРАЛЕЖ В ГАЩИТЕ!!!! Много жалко за заблуденото момче! Тая ще ти разкаже играта .... Тя на майката не цепи басма, камо ли на тебе.... а пък като ти пръкне едно, две дечица = псетата!!!
Написано от Мъж с тежък многогодишен опит....
Е, щом е съвет от непознат мъж във форум... Гената да връща момата и да си взима пръстена, тоест да върне на продукцията пръстена! 😂

# 2 861
  • Разпиляна във въображението

Освен, че са сладки, как изглеждаха? Как се държаха?

# 2 862
Смятам, че Евгени е намерил начин без микрофон и камера да сподели на Валерия, че е влюбен в нея и тя затова беше толкова уверена и самоуверена срямо другите момичета.

На мен много ми хареса накрая, когато си отдъхна и каза, че вече спокойно може да й каже, че я обича. И когато й каза, че толкова много го е било страх да не се откаже от него, че дори не е посмял да й каже, че го е страх от кучета.

Между другото си мисля, че Светла разбра, че Евгени е влюбен във Валерия, а не в Елена, в мига, в който то й каза, че Валерия има приют за кучета. Защото много добре знае, че сина й изпитва страх от кучета. И, щом е готов да преглътне това, значи наистина нещата са сериозни. Затова така спече, още преди изобщо да види Валерия. Затова и до някаква степен разговора й беше много труден - защото срещу нея застана момичето, в което сина й наистина е влюбен и заради което е готов на сериозни компромиси.

# 2 863
Като за снимки, как да се държат. След един месец никой няма да ги помни.

# 2 864
Положителното беше, че спасиха имиджа й накрая, дори и да е било на цената на много дубли.

И на мен ми се стори, че е имало презаснемане на реакцията на Елена след като е успяла да се овладее от първоначалния шок. Още докато ходеше по пътеката до него гледаше съкрушено сякаш вече знаеше. По същия начин гледаше и докато й говореше, а после
реагира като човек, който вече е приел случилото се. Похвално е ако наистина са заснели втори дубъл и не са показали цялата драма. Също е похвално, че в целия епизод Елена се изказваше уважително за съперницата си в любовта, нещо което преди не правеше. Може би тези последни дни двете са се опознали и са започнали да се харесват.

Елена е толерантна и за това Генчо беше сигурен,че ще го разбере и приеме избора му. Аз също ти благодаря, Ети!
  https://www.youtube.com/shorts/7Rn8aQY9Qf0

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 11:57 от LoveJoy

Общи условия

Активация на акаунт