Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 880
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 865
Да не преекспонираме страхът от кучетата. Човека каза, че го плашат МАЛКО.

# 2 866
Всъщност, ако Елена наистина драматично е преживяла събитията и не са го показали, да, страхотно за продукцията, но май са си взели поука след Боряна! Тя е направила страшен панаир и се е наложило зад кадър на другият ден, Женята да я успокоява и да й обяснява защо я е отпратил. Там мисля, че може и да е имало по време на участието й, нещо, което се е случило между тях в стил "креватна гимнастика", може би не само веднъж и тя затова е изтерясала. После, в подкастите и интервютата доста адекватна изглежда.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 11:57 от vanya.pavlova

# 2 867
Видяхме как 20+ различни момичета флиртуват и комуникират едно и също нещо по 20+ различни начина.
Това е същото.

Никой не оспорва свободата да харесваш или не някого. Има обаче много начини, по които да го направиш.

На мен пък ми е интересно ако бяхте на мястото на свекървата как бихте реагирали? Виждате момиченце с кожени панталони,стиснати устенца и празен поглед и започвате да се радвате на късмета на сина си ? Айде моля ви се сигурна съм ,че повече от половината майки на момчета във форума щяха директно да избягат.Целият разговор си беше чиста провокация от страна на майката ,но отговорите и поведението на Валерия просто показаха,че е много,много далече от семейство.

# 2 868
Смятам, че Евгени е намерил начин без микрофон и камера да сподели на Валерия, че е влюбен в нея и тя затова беше толкова уверена и самоуверена срямо другите момичета.
Валерия беше единствената жена,целувана по ръцете от Евгени.Всеки път си я целуваше .Това е различното и бях сигурна,че е влюбен в нея.И тя го е чувствала.Но той нарочно изгони приятелките й,за да види как ще реагира когато е сама и дали няма да се срине.И съвсем умишлено държеше до края нейните конкуренти.Но тази млада жена наистина е силна и достойна.Да си отгледат поне 3-4 деца.И да бъдат щастливи.

# 2 869
Евгени и Валерия в момента са в Сарафово, Бургас. Не издържах и ги поздравих. Много са сладки двамата 🥰

Освен, че са сладки, как изглеждаха? Как се държаха?
Ей ама сме любопитни тука едни клюкарки Grinning

# 2 870
Всъщност, ако Елена наистина драматично е преживяла събитията и не са го показали, да, страхотно за продукцията, но май са си взели поука след Боряна! Тя е направила страшен панаир и се е наложило зад кадър на другият ден, Женята да я успокоява и да и обяснява защо я е отпратил. Там мисля, че може и да е имало по време на участието й, нещо, което се е случило между тях в стил "креватна гимнастика", може би не само веднъж и тя затова е изтерясала. После, в подкастите и интервютата доста адекватна изглежда.

Какво е станало с Боряна? Дадоха я само как плаче, след като си тръгна.

# 2 871
Евгени и Валерия в момента са в Сарафово, Бургас. Не издържах и ги поздравих. Много са сладки двамата 🥰

Ужас, как смее Валерия да ходи чак в Сарафово ... Ами приюта, ами кучетата??? Сигурно води поне 6-7 кучета с нея, как иначе да посмее да ги остави на произвола на съдбата.
LaughingLaughingLaughing

# 2 872
  • Разпиляна във въображението

Ами да - клюкарки сме Simple Smile

# 2 873
Стояли сте до късно, станали сте рано и сте обсъдили всичко вече Simple Smile
След снощния финал искам само да кажа:

Елена - честита победа! Беше истински диамант за формата!

# 2 874

А те поздравиха ли те?

# 2 875
Да, това дадоха на екран. После, в някое от интервютата на участничките, трябва да се сетя къде беше точно, стана ясно, че Боряна е реагирала прекалено драматично. Май, беше из подкастите на Комеди Клуба. Редакторите не са се справили и са викали Генчо на другия ден да я успокоява, което по принцип не го правят с отпадналите. И Слава Богу, успял е!
Всичко това зад кадър се е случило! Нищо повече от това не стана ясно!
Цитат

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 11:52 от vanya.pavlova

# 2 876
На мен пък ми е интересно ако бяхте на мястото на свекървата как бихте реагирали? Виждате момиченце с кожени панталони,стиснати устенца и празен поглед и започвате да се радвате на късмета на сина си ? Айде моля ви се сигурна съм ,че повече от половината майки на момчета във форума щяха директно да избягат.Целият разговор си беше чиста провокация от страна на майката ,но отговорите и поведението на Валерия просто показаха,че е много,много далече от семейство.
Провокацията е за умните.... При Светлето е простоватост и наглост.

# 2 877
Всъщност, ако Елена наистина драматично е преживяла събитията и не са го показали, да, страхотно за продукцията, но май са си взели поука след Боряна! Тя е направила страшен панаир и се е наложило зад кадър на другият ден, Женята да я успокоява и да и обяснява защо я е отпратил. Там мисля, че може и да е имало по време на участието й, нещо, което се е случило между тях в стил "креватна гимнастика", може би не само веднъж и тя затова е изтерясала. После, в подкастите и интервютата доста адекватна изглежда.

Последното, което даваха от Боряна беше как плаче неутешимо.

# 2 878
  • София
Още нещо ме подразни вчера от страна на Евгени. Докато чакаха Валерия, мажеше общи приказки колко са различни двете, ама си и приличат, чувствителни, нежни, т.н. И в последния момент изстреля проблемните точки - веган, приют. Като познава майка си и знае как ще реагира. Искаше да нагнети напрежение ли, наистина не знам.

За това коя да бъдела втората. Ми аз лично никак не държа на съспенс до финала. В романтичните филми и книжки също е предизвестен краят, но са интересни и човек остава с приятно чувство след хепи енда, което тук много ми липсваше. В крайна сметка, нали уж се влиза със сериозна заявка, спечелилата да е наистина на сърце на Ергена, а не да избира на принципа "ти ме кефиш повече", та да се чуди и мае до самия край... Несериозна работа.

# 2 879

Не бих се държала, като Светла, но определено не бих се зарадвала на евентуални снахи, като Валерия и Елена.

Общи условия

Активация на акаунт