Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 892
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 925
Чакаме Елена да изпълни каквото каза в къщата, че ако избере друга, ще му се обадила след някакво време да го пита как е и ако не е щастлив, то тя ще дойде да му прави компания.
Тя пусна някакво стори днес и звучи сякаш го е преживяла и вече гледа напред.

# 2 926
Елена му каза "сбогом" вчера, преди да се обърне и да си тръгне.
Чакаме Елена да изпълни каквото каза в къщата, че ако избере друга, ще му се обадила след някакво време да го пита как е и ако не е щастлив, то тя ще дойде да му прави компания.

# 2 927
Снощи бях като пребита. Така хубаво ни преметнаха продуцентите. Чак бях разочарована, че Елена не беше избрана. Но тя реагира много мъдро и откъде взе сили това момиче!!!! "Така трябва" (да следваш сърцето си). Ето това е истинска любов. Според мен тя със своите коментари и своята пламенност направи предаването. Без нея този сезон нямаше да е толкова силен. Всички други бяха супер бозави.

И друго си мисля. Ние за Евгени не знаем почти нищо. Може би Валерия наистина е много по-подходяща за него.

Малко съм разочарована, защото накрая излезе, че всички са там заради славата. И между другото да преживеят и някоя и друга любовна тръпка.

Интересно що за семейство ще бъдат Валерия и Евгени. Тя насам, той натам... Ще се джавкат нон-стоп и ще се борят за кокала. Но всички семейства са различни. Може това да е тяхното.

Между другото, от 8 години превеждам реалитита. И ми прави впечатление колко често децата в такива семейства, които се снимат с години, отказват да живеят по този начин. Точно защото ги поставят в неприятни ситуации, за да ги провокират. Така както постъпиха вчера със Светла и Елена. Интересно, че бащата на Евгени не поддаде. Може би не е толкова емоционален и спонтанен.

# 2 928
Хора, голяма мъка – вчера моят господин имаше рожден ден и не можах да гледам финала. Догледах го преди малко.
Само няколко думи и отивам да ви чета.
Майката на Евгени – тегава, нетактична, тесногръда и злобничка в изказванията си. Сякаш не е удовлетворена от живота си докрай. Всичко трябва да е съсредоточено към нея – би ли кръстила дете на мен, как виждаш съжителство с мен, никоя не е подходяща, дано изберЕМ подходяща, ама ще ходите ли с нас на почивка, може ли Евгени да ми се обажда всеки ден и да бъде по-близък с родителите си, а ти да останеш на заден план и т.н. И към Евгени – баща ти да седне до тебе (демек – не Валерия), после физиономии и фасони… Божеее, още чувам едно змийско сссссссссссссссссссссс!
Бащата на Евгени – страхотен – проницателен, свеж и непринуден в комуникацията. Май е сезонът на готините бащи. Много премерено се изказа за амбицията на Валерия пред самата нея и показа някакаво задоволство от отговорите й. Определи я като интелигентна и с добър изказ.
И двете момичета се държаха на ниво на срещите с родителите и всяка отигра добре ситуацията с въпроса около имената, а Валерия направо закова на място с мама с : „е, от мен да мине, ако имаме повече от две деца може и една Светла“ хаха. Естествено, по-радушно беше приета Елена, а Валерия не ги очарова особено (особено с изказването си за голямата си любов и приоритет – приюта). Елена беше определена като приятна и интелигентна, мама с половин уста показа някакво одобрение, прегърнаха се. Малко гадни бяха коментарите по адрес на Валерия и от двамата родители след като разбраха, че е веган. Пример: Майката: „щом е веган, това значи ли, че я мързи в кухнята?“. Бащата – :виждам ли гръмотевици?: Майката: „като идват на гости ще си носят храната.“ Иначе имаше и точни попадения от Танко – с Валерия ще се живее трудно. Валерия е целеустремена и щом постигне целта си (Евгени) ще се насочи към друга цел.
Евгени ме разочарова с коментарите си в синхроните за момичетата – Елена едва ли не си била назубрила урока за пред родителите, сладкодумието й явно е проработило, за да има позитивна реакция спрямо нея и как трябвало да се има предвид, че думите все пак са й професия… За Валерия каза, че нарочно е пуснал бомбата с веганството и приюта…ОМГ!
Разговорът на Евгени и Валерия пред барбекюто за приоритетите също беше хммм… интересен.
Финалът не го догледах след напускането на Елена. Домъчня ми искрено за нея, макар да не бях фен на никоя от двете. Искрено се вълнуваше и сякаш предусещаше развръзката още от първите думи на Евгени. Радвам се, че поне пред него се овладя. Сигурна съм, че наистина й е било много мъчно, личеше си в синхроните.
Е, честито на Валерия и Евгени!
Успех, Елена!
Д@пе да й е яко на мама Светла!
Връщам се да ви чета.

# 2 929
  • Варна
На мен финалът ми хареса. Да са живи и здрави, пожелавам им дълъг и щастлив семеен живот и 3 дечинЯ.
Елена ме дразнеше с хихикането си, със словоизлиянията си, самоувереността си, въобще с всичко ми беше трън в очите и това търкане на носове преди мляс,мляс, е всеки път откачах, честно.

# 2 930
Напротив! Много хора го видяхме. Отношението към родителите на възлюбения, особено на първа среща, е много красноречиво и за отношението към избрания мъж и към нагласата към връзката по-нататък. Хайде стига с тоя инфантилен хейт към майка му, смешен е. Жената е направила каквото е направила, колкото е могла според нейните си разбирания - отгледала си е децата, изучила ги е, подкрепяла си е сина да стигне до славата, която има. Нещата не са само черно-бели. Уважението, диалогичността и смирението за сметка на безпардонността е нещо, което много куца на младите поколения в страната ни, чиито достоен представител е Валката.
Светлето не показа нито уважение, нито диалогичност, нито смирение. А нагли погледи, театрални възклицания и предубеденост.
Може да го е подкрепила в кариерата (не се знае), но видно не го подкрепя в личния му живот и самостоятелните избори. Прави любовта му по-трудна като го поставя между чука и наковалнята. Всякаква липса на зрялост и интелигентност е това.
Ама то Валерия трябва да покаже първо уважение, от кога не трябва да се уважат по-възрастните и родителите и то на първа среща? Валерия още със сядането си заяви копромиси, че няма да прави, кучетата са приоритет, харесвам повече кучетата от хората, няма да си зарежа работата заради сина ви, веган съм и всичко около мен трябва да са и т.н.. Ако на вас ви дойде такава снаха в къщата ще сте много доволни ли, съмнявам се... Тя първа прояви неуважение и дори като се здрависа с тях беше с злобната усмивка и присвити очи. И очаквате майка му да ѝ се омилква ли, както тя се държи, така се държат и с нея.
Валерия прояви завидно уважение и дори повече, когато спести на Евгени истината за срещата. Ако на ме ми се случеше щях на мига да приключа със Светла. Но бащата на Евгени е страхотеееен!!!!
И майка му е чудесен човек, но и трябваше една трета от “сладкодумието” на Елена, както го определи Генчо, за да я предразположи към ситуацията
Всичко вярвам ще си дойде на мястото щом в момента и двамата си обичат снахата ❤

# 2 931
По бтв комеди дават едно шоу Покани ме на среща. Шоу направено с финес и интелигентен хумор. Да гледат нашите продуценти и сценаристи как се правят нещата.

# 2 932
И Валерия, и Светла не се държаха добре като за първа среща.

‘Аз съм си такава’ и ‘Така го почувствах’ е универсалното съвременно оправдание за това да не се държиш адекватно спрямо ситуацията, щот обратното изисква усилия и елементарно възпитание и уважение.

# 2 933
Много опростено... А не допускате ли, че има и хора, които могат да гледат и отвъд захаросаните приказки и розовите очила, и да опитват да видят голямата картина?! Никой не им отнема влюбването на гълъбчетата, да си го живеят /въпреки, че за да се нарече едно влюбване "истинска любов" трябва да мине проверката на времето/. Гадна е лъжата, върху която то разцъфна, оттам е и недоволството на голяма част от хората не само тук.
Е, нали щяхте да сте щастливи като не избере Елена, че се е отървала от ужасния Евгени? Вие няма как да знаете колко е истинска чуждата любов, нали ви е ясно? И въобще не си въобразявайте, че виждате отвъд. 😆

# 2 934
  • София
Направи ми впечатление, че и на последната среща с Eлена Евгени се държа така с нея, че тя да си мисли, че ще я избере. Което не беше ок.
Мъж не те избира с умирам за теб и ще се боря. Поне в началото, после при доказана любов от страна и на двамата, е друго.

Аз друго видях. През цялата среща Евгени ми се стори умълчан, гузен, сериозен, всякаш мислите му бяха другаде, и то не на приятно място. Според мен му тежеше решението, което вече може и да е било взето, и знаеше, че ще трябва да разочарова жената, която стои до него, видимо е влюбена и се радва на техните споделени моменти. С Валерия, въпреки неприятната среща с майката и разправията за приюта, ми се стори много по-ведър, усмихнат, отпуснат и търсещ интимност. Не знам доколко е било негово решение да пуска нишани на Елена, доколко на продукцията и доколко и той си е прекарвал добре и е бил искрен. Но накрая си мисля, че изобщо не му беше приятно да я отрати, знаейки колко ще бъде наранена.

# 2 935
Главния мотив на Евгени да влезе в шоуто  е да се популяризира в България.  На няколко пъти казва в Инстаграм, че иска да менторства. Хич не вярвам в любовта, в това шоу.

# 2 936
Снощи бях като пребита. Така хубаво ни преметнаха продуцентите. Чак бях разочарована, че Елена не беше избрана. Но тя реагира много мъдро и откъде взе сили това момиче!!!! "Така трябва" (да следваш сърцето си). Ето това е истинска любов. Според мен тя със своите коментари и своята пламенност направи предаването. Без нея този сезон нямаше да е толкова силен. Всички други бяха супер бозави.

И друго си мисля. Ние за Евгени не знаем почти нищо. Може би Валерия наистина е много по-подходяща за него.

Малко съм разочарована, защото накрая излезе, че всички са там заради славата. И между другото да преживеят и някоя и друга любовна тръпка.

Интересно що за семейство ще бъдат Валерия и Евгени. Тя насам, той натам... Ще се джавкат нон-стоп и ще се борят за кокала. Но всички семейства са различни. Може това да е тяхното.

Между другото, от 8 години превеждам реалитита. И ми прави впечатление колко често децата в такива семейства, които се снимат с години, отказват да живеят по този начин. Точно защото ги поставят в неприятни ситуации, за да ги провокират. Така както постъпиха вчера със Светла и Елена. Интересно, че бащата на Евгени не поддаде. Може би не е толкова емоционален и спонтанен.
Не случайно мъдрите хора са казали: "Ако истински обичаш някого - пусни го!" Ако Евгени имаше в мозъка си нещо повече от хормон щеше да разбере,че с това кратко "Така трябва"   получи най-толямото обяснение в любов.

# 2 937
А вчера видяхте ли Евгени как прищракваше издразнено с щипките за барбекю, като се дърлеше за нероден Петко? Направо се скъсах от смях, после се притесних какъв пасивно-агресивен рачешки скандал щеше да има без камери. Мъжът ми добре, че дойде научен за конструктивен спор, че нямаше да издържа да ми притраква с посудата.

# 2 938
За да няма обърквания, ще говоря от свое лице като човек от отбор "Елена", но мисля, че и други ще се съгласят.

Ядосвам се, не, защото Елена "загуби", тя всъщност спечели, както се оказа, но макар и случилото се да е миналата година - Женята, постъпи тъпашки! Никой не роптае, че може би Валерия наистина е най-най-подходяща за него.
Просто, можеше да не възлага толкова на Елена и да я държи толкова близо. Същото важи и за други участнички, чийто сърца според мен бяха разбити, макар да е шоу.

Защитих и Валерия, заради поведението на майка му, което беше шокиращо. И не, не смятам, че е сценарий, защото възрастните хора трудно се подават на подобен род манипулации.
Жената не е божа кравичка в живота и това е ясно.

Много са постъпвали и с мен и с вас, както Евгени, ние също сме ронили горчиви сълзи за някой неподходящ, да не кажа нещо друго.
Ем, това е тъпото. Иначе, за всеки влак си има пътници.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 14:02 от vanya.pavlova

# 2 939
От цялата работа поне Евгени и Валерия ще имат една интересна "How I met yоur mother"  история за пред децата Smiley

Общи условия

Активация на акаунт