Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 869
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 910
Да, но това "отрезвяване" можеше да се случи на много по-ранен етап, а сега остава усещане за употребеност. Да, ще кажете, те са влезли там доброволно -  така е, но има някакви човешки граници на достойно поведение. Да играеш игра на влюбен до самия й край и да "отрезвиш" момичето, което уж "много цениш" на финала, да я употребиш, за да можеш да направиш продукцията е удивително долно.

Големият губещ е Евгени - за "петминутна" съмнителна слава пропиля дълги години труд, с който е стигнал до професионалното си ниво. Съчувствам и на родителите му, че бяха вкарани в този цирк. Но всеки има право на грешките си, дано се поучи. А продукцията си заслужава огромен хейт - зад маската на "чистата любов" сътвориха голяма гнус, която оставя лош вкус в устата. Изгавриха се със зрителите и част от участничките.Никой не им оспорва влюбването на тези двамата, като се обичат да се вземат, но не на гърба на толкова много хора.

Eлена му показваше интерес и като не е успял да се влюби в нея трябваше да я отпрати по-рано, а не да я кара да се надява. Ама от такъв мъж такива постъпки. Нека Валерия му се радва на маминото пиленце.
Да и накрая Елена го гледа със сълзи в очите, а той "влюбен съм, но не в теб"....Това е много гадно и не се прави така.
Заявката и беше такава, че ще се бори до край, тъй като с финала не спирала историята им.
Няма по- убедителен начин да отрезвиш някой и по-категоричен да го откажеш.

# 2 911

С кои момичета от "Ергенът" поддържаш контакти?
С Айлин, Джия, Елисавета, Теодора и Габи от Пловдив.

Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа какъв си! Close

# 2 912
За 100-тен път: това е риалити шоу.
Губещите са си преценили как да плащат риска.

# 2 913
Големият губещ е Евгени - за "петминутна" съмнителна слава пропиля дълги години труд, с който е стигнал до професионалното си ниво. Съчувствам и на родителите му, че бяха вкарани в този цирк. Но всеки има право на грешките си, дано се поучи. А продукцията си заслужава огромен хейт - зад маската на "чистата любов" сътвориха голяма гнус, която оставя лош вкус в устата. Изгавриха се със зрителите и част от участничките.Никой не им оспорва влюбването на тези двамата, като се обичат да се вземат, но не на гърба на толкова много хора.

Eлена му показваше интерес и като не е успял да се влюби в нея трябваше да я отпрати по-рано, а не да я кара да се надява. Ама от такъв мъж такива постъпки. Нека Валерия му се радва на маминото пиленце.
Да и накрая Елена го гледа със сълзи в очите, а той "влюбен съм, но не в теб"....Това е много гадно и не се прави така.
Заявката и беше такава, че ще се бори до край, тъй като с финала не спирала историята им.
Няма по- убедителен начин да отрезвиш някой и по-категоричен да го откажеш.
Но можеше да е по-тактичен, но това точно не му се отдава много, много. Предният ден я целува, а на следващия тези думи - нараняващо си е.

# 2 914
Да не преекспонираме страхът от кучетата. Човека каза, че го плашат МАЛКО.
Каза на Валерия - “толкова ме беше страх да не те изгубя, че не посмях да кажа, че мааалко ме е страх от кучета”😃😃😃
Беше толкова сладко обяснение в любов, която не се спира пред никакви страхове и задръжки, много мило и чувствено… така се усмихнаха двамата… като деца, тийнове … разкошни са ми в невинноста и чистотата на това, което споделят ❤❤❤

# 2 915
И аз за това говоря. Приемете "стиснатите устенца и празния поглед" по-скоро като метафора за "неподходящо поведение" и всичко ще си дойде на мястото. Simple Smile

Напротив! Много хора го видяхме. Отношението към родителите на възлюбения, особено на първа среща, е много красноречиво и за отношението към избрания мъж и към нагласата към връзката по-нататък. Хайде стига с тоя инфантилен хейт към майка му, смешен е. Жената е направила каквото е направила, колкото е могла според нейните си разбирания - отгледала си е децата, изучила ги е, подкрепяла си е сина да стигне до славата, която има. Нещата не са само черно-бели. Уважението, диалогичността и смирението за сметка на безпардонността е нещо, което много куца на младите поколения в страната ни, чиито достоен представител е Валката.

Виждате момиченце с кожени панталони,стиснати устенца и празен поглед и започвате да се радвате на късмета на сина си ?
Това виждаш ти, не всички.
Ама защо ми говорите глупости извън контекста на това, което имам предвид аз и си въобразявате, че знаете какво аз мисля по въпроса?? Виждате ли добре това болднатото? За него говоря. За нищо друго.

Елена трябваше да повярва на шестото си чувство или инстинкт, както искате го наречете, когато си задаваше въпроса и изплува съмнението, че Евгени не я харесва като жена. Щеше да си спести много терзания и излагацията да скача срещу Валерия дали я смята за конкуренция.
Само не разбрах какво общо има тук неподходящо поведение на Валерия  при първа среща с родители с Елена?

# 2 916
  • Разпиляна във въображението
Чудя се каква е наградата в това реалити? Като го погледа отстрани изпитанията са най- трудни. Изолирани, без телефони,без книги,без интернет. Навсякъде камери, спят по 3 часа на ден и играят игри за срещи. Трябва да играят така за да бъдат задържани и да се борят. Зъби и нокти ако успеят 3 месеца и според мен най-гадно е за второ място. Бият ти шута гадно. Не си струва и то за мъж като Гена. Аз не харесвам Елена, но поне се отърва. Финалът не беше изненада, всички знаехме ,че ще е Валерия. Тя си позволи какво  ли не и нарушаваше правила, а той я награждаваше.
Тя какво спечели освен слава за няколко седмици и това е. Въобще не вярвам,че са останали заедно и са влюбени. Надали са издържали дълго след предаването като се по опознаят без камерите.
Не може да опознаеш човек за толкова кратко време,че и брак да предложиш по телевизията.
Стрували си такова публично унижаване и тн заради един мъж който се мляскаше с почти всяка?

Всъщност ние го гледаме 3 месеца, а те го снимат за няколко седмици.

# 2 917
  • here and now
На мен посланието на финала ми хареса.
А именно, че не е нужно да се унижаваш пред един мъж за да го спечелиш.

Кой, какво и колко е спечелил е отделна тема.

# 2 918
Чудя се каква е наградата в това реалити? Като го погледа отстрани изпитанията са най- трудни. Изолирани, без телефони,без книги,без интернет. Навсякъде камери, спят по 3 часа на ден и играят игри за срещи. Трябва да играят така за да бъдат задържани и да се борят. Зъби и нокти ако успеят 3 месеца и според мен най-гадно е за второ място. Бият ти шута гадно. Не си струва и то за мъж като Гена. Аз не харесвам Елена, но поне се отърва. Финалът не беше изненада, всички знаехме ,че ще е Валерия. Тя си позволи какво  ли не и нарушаваше правила, а той я награждаваше.
Тя какво спечели освен слава за няколко седмици и това е. Въобще не вярвам,че са останали заедно и са влюбени. Надали са издържали дълго след предаването като се по опознаят без камерите.
Не може да опознаеш човек за толкова кратко време,че и брак да предложиш по телевизията.
Стрували си такова публично унижаване и тн заради един мъж който се мляскаше с почти всяка?

Всъщност два месеца снимат - от септември до началото на ноември.

# 2 919
  • Разпиляна във въображението

Всъщност два месеца снимат - от септември до началото на ноември.

Мислих, че са започнали някъде към средата на септември и грубо им дадох 6 седмици

# 2 920
  • Варна
Обаче колкото и да лансираха Елена и да дискредитираха Валерия, до последно си беше ясно, че ще е тя. Просто по погледа му всичко беше ясно от самото начало.
Това при все, че не я харесвах и търсих за какво да се хвана, което евентуално да му промени мнението.
Чаках си така наречения обрат, но не се появи.

# 2 921
  • Галифрей
Да де два месеца все тая, пак си е доста кратко време. Нали идеята на предаването е да откриеш любовта ама нещо не се получава. Минаха два сезона и само недоволство. От любопитсво бях гледала чуждестранният там видях,че имаше два отбора мъже и жени и се борят за двамата Ергени. Единият е мъж и другата е жена.  Като не получи роза  им даваха часовник. Игрите им бяха свързани със самите Ергени.

# 2 922
Чета и се смея, пожелания да били отгледали ПОНЕ 3-4 деца. Как си я представяте Валерия с 3-4 деца- абсурд. 😂😂😂 А и кой, кога ще и ги направи.. тя след 3-4 години да реши че искат деца и Евгени 3-4 бройки на преклонна възраст да направи 😂😂😂

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 12:55 от Hroksi

# 2 923
Напротив! Много хора го видяхме. Отношението към родителите на възлюбения, особено на първа среща, е много красноречиво и за отношението към избрания мъж и към нагласата към връзката по-нататък. Хайде стига с тоя инфантилен хейт към майка му, смешен е. Жената е направила каквото е направила, колкото е могла според нейните си разбирания - отгледала си е децата, изучила ги е, подкрепяла си е сина да стигне до славата, която има. Нещата не са само черно-бели. Уважението, диалогичността и смирението за сметка на безпардонността е нещо, което много куца на младите поколения в страната ни, чиито достоен представител е Валката.
Светлето не показа нито уважение, нито диалогичност, нито смирение. А нагли погледи, театрални възклицания и предубеденост.
Може да го е подкрепила в кариерата (не се знае), но видно не го подкрепя в личния му живот и самостоятелните избори. Прави любовта му по-трудна като го поставя между чука и наковалнята. Всякаква липса на зрялост и интелигентност е това.
Ама то Валерия трябва да покаже първо уважение, от кога не трябва да се уважат по-възрастните и родителите и то на първа среща? Валерия още със сядането си заяви копромиси, че няма да прави, кучетата са приоритет, харесвам повече кучетата от хората, няма да си зарежа работата заради сина ви, веган съм и всичко около мен трябва да са и т.н.. Ако на вас ви дойде такава снаха в къщата ще сте много доволни ли, съмнявам се... Тя първа прояви неуважение и дори като се здрависа с тях беше с злобната усмивка и присвити очи. И очаквате майка му да ѝ се омилква ли, както тя се държи, така се държат и с нея.
Валерия беше искрена и отговаряше на поставени й въпроси. По-възрастният и опитният трябва да предразположи по-младия. Но къде ти такъв капацитет у Светлето. Видно е, че дори мъжът на Светлето е отегчен от собствената си жена и се напъва да й трае плоските разсъждения.

# 2 924
Чакаме Елена да изпълни каквото каза в къщата, че ако избере друга, ще му се обадила след някакво време да го пита как е и ако не е щастлив, то тя ще дойде да му прави компания.

Общи условия

Активация на акаунт