Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 878
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 880
Много моля Mari_Mar да побликува линк към последните епизода.
Благодаря

# 2 881
Да не преекспонираме страхът от кучетата. Човека каза, че го плашат МАЛКО.

Е, като я знае каква е откачалка на тема кучета, смее ли да каже, че има страх? А относно такъв страх - много по-лесно се превъзмогва, когато си дете, отколкото, като възрастен. Аз самата съм човек с фобия към насекоми, паякообразни и всякакви такива, и знам, че никой и нищо на света не може да ме накара да живея с човек, който си гледа тарантула или някакви буболечки вкъщи.

# 2 882
Смее, разбира се, ето и вие си казахте от какво ви е страх.
И аз не си падам много по кучета и бих се изразила точно като Евгени. Фобия обаче нямам.

# 2 883
Положителното беше, че спасиха имиджа й накрая, дори и да е било на цената на много дубли.

И на мен ми се стори, че е имало презаснемане на реакцията на Елена след като е успяла да се овладее от първоначалния шок. Още докато ходеше по пътеката до него гледаше съкрушено сякаш вече знаеше. По същия начин гледаше и докато й говореше, а после
реагира като човек, който вече е приел случилото се. Похвално е ако наистина са заснели втори дубъл и не са показали цялата драма. Също е похвално, че в целия епизод Елена се изказваше уважително за съперницата си в любовта, нещо което преди не правеше. Може би тези последни дни двете са се опознали и са започнали да се харесват.

Елена е толерантна и за това Генчо беше сигурен,че ще го разбере и приеме изборът му. Аз също ти благодаря, Ети! Радвам се,че пеперудите са в очите ти и обърнати към света и не пърхат в корема ти за някой, който не те заслужава.Сбъдвай се!
  https://www.youtube.com/shorts/7Rn8aQY9Qf0

# 2 884
Големият губещ е Евгени - за "петминутна" съмнителна слава пропиля дълги години труд, с който е стигнал до професионалното си ниво. Съчувствам и на родителите му, че бяха вкарани в този цирк. Но всеки има право на грешките си, дано се поучи. А продукцията си заслужава огромен хейт - зад маската на "чистата любов" сътвориха голяма гнус, която оставя лош вкус в устата. Изгавриха се със зрителите и част от участничките.Никой не им оспорва влюбването на тези двамата, като се обичат да се вземат, но не на гърба на толкова много хора.

# 2 885
  • Разпиляна във въображението
Добре де, как е в другите държави? Там няма целувки, няма залъгани, няма употребени? Или се държи все ние да сме най-зле?

Евгени за едни ще бъде пропаднал, за други ще бъде човек, избрал тази, в която се е влюбил с всичките й кривини. Ако може да не се обобщава, че е пропилял всичко. И аз бих отишла на негов концерт.

# 2 886
Ау, събитие! От днес, Женята и Валерия се следват един друг в Инстаграм. Детска му работа. Той, като нарцис, не следва друга от участничките или поне аз не видях.

# 2 887
Големият губещ е Евгени - за "петминутна" съмнителна слава пропиля дълги години труд, с който е стигнал до професионалното си ниво. Съчувствам и на родителите му, че бяха вкарани в този цирк. Но всеки има право на грешките си, дано се поучи. А продукцията си заслужава огромен хейт - зад маската на "чистата любов" сътвориха голяма гнус, която оставя лош вкус в устата. Изгавриха се със зрителите и част от участничките.Никой не им оспорва влюбването на тези двамата, като се обичат да се вземат, но не на гърба на толкова много хора.

Eлена му показваше интерес и като не е успял да се влюби в нея трябваше да я отпрати по-рано, а не да я кара да се надява. Ама от такъв мъж такива постъпки. Нека Валерия му се радва на маминото пиленце.

# 2 888
И аз не виждам какво толкова  е станало.. предишният сезон голяма драма ,че нямаше любов , сега проблемът е ,че  бил залъгвал... Елена сама си се залъга също доста сериозно , дори Валерия не беше толкова сигурна ,че ще е тя победителката.
Изобщо не я възприемам като жертва Елена , само си издрапа до финала ,виждаше ,че Евгени има интерес към другото момиче,но не се отказа , накрая загуби ,но беше на финал и  е любимка на публиката.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 12:26 от Candy_girl

# 2 889
На мен пък ми е интересно ако бяхте на мястото на свекървата как бихте реагирали? Виждате момиченце с кожени панталони,стиснати устенца и празен поглед и започвате да се радвате на късмета на сина си ? Айде моля ви се сигурна съм ,че повече от половината майки на момчета във форума щяха директно да избягат.Целият разговор си беше чиста провокация от страна на майката ,но отговорите и поведението на Валерия просто показаха,че е много,много далече от семейство.
Провокацията е за умните.... При Светлето е простоватост и наглост.
Сигурна съм,че за Коледа ще има пуйка,а за Гергьовден агънце на трапезата😂

# 2 890
Напротив! Много хора го видяхме. Отношението към родителите на възлюбения, особено на първа среща, е много красноречиво и за отношението към избрания мъж и към нагласата към връзката по-нататък. Хайде стига с тоя инфантилен хейт към майка му, смешен е. Жената е направила каквото е направила, колкото е могла според нейните си разбирания - отгледала си е децата, изучила ги е, подкрепяла си е сина да стигне до славата, която има. Нещата не са само черно-бели. Уважението, диалогичността и смирението за сметка на безпардонността е нещо, което много куца на младите поколения в страната ни, чиито достоен представител е Валката.

Виждате момиченце с кожени панталони,стиснати устенца и празен поглед и започвате да се радвате на късмета на сина си ?
Това виждаш ти, не всички.

# 2 891
Вълнуващ финал.
Стана ми мъчно за плачещата Елена, не ми хареса да я гледам страдаща. И се радвам, че не видяхме припадъци и нервни сривове. Съчувствам и на феновете й. Тя прие загубата много достойно, за което я поздравявам и й желая искрено да срещне човека, който ще я приеме такава, каквато е, ще я оцени и няма да се налага да се бори за любов.
На влюбените, на чиито думи повярвах на 100%, пожелавам да са много щастливи. Това е то любовта - да приемеш другия с несъвършенствата му. И тя го прие с треските му, и той с нейните. Тя беше себе си от-до, напълно автентична, непресторена, откровена до болка, инатлива, дръзка, непокорна, "беля". И това беше напълно достатъчно. От епизод 1 знаех, че тя е най-голямата му тръпка, но предаването изискваше и други сюжетни линии, които за съжаление доведоха до излъгани надежди.
Доволна съм в крайна сметка от шоуто, като се тегли чертата. Получих това, за което реално гледах и ми се искаше да видя на финала и на първи сезон. Нещо истинско. Колко ще продължи, вече никой не знае.
Благодаря на новите и старите приятели, в чиито коментари припознавах собствените си думи, беше удоволствие да ви чета, когато имах възможност. На старите дружки от първи сезон, с които не бяхме от един "отбор" този път - догодина има шанс пак да сме от една и съща страна на барикадата. Hug
И да живее любовта! Kissing Heart
+1000
Да живее! Пожелавам им цялото щастие на света, незабравими мигове и прекрасни деца!
Разкошни са ми ❤❤❤

Иринка и Поли в тази сутрин са много сладки 💋

# 2 892
Нали запозната каза, че неговият ментор го посъветвал да участва в предаването, за да се популяризира в България.

# 2 893

Eлена му показваше интерес и като не е успял да се влюби в нея трябваше да я отпрати по-рано, а не да я кара да се надява. Ама от такъв мъж такива постъпки. Нека Валерия му се радва на маминото пиленце.
Да и накрая Елена го гледа със сълзи в очите, а той "влюбен съм, но не в теб"....Това е много гадно и не се прави така.

# 2 894
Аз пък не мисля, че е гавра със зрителите. Този сезон беше в пъти по-приятен за гледане от предишния. Най-вече, защото явно участничките имаха доста повече акъл, за да не правят простотии и циркове пред цяла България. Дори евала на Елена и Валерия, че въпреки непоносимостта си една към друга, запазиха добрия тон и нормално поведение, за разлика от участничките предния път, които изплискаха легена с простотията си.

Относно масовото целуване на моми - защо да не ги целува? Целувката, освен всичко друго, дава насока в двамата участващи, дали човека срещу него предизвиква някаква тръпка или не. Целувайки повече от едно момичета, Евгени можа да усети дали има и други момичета, които да предизвикват в него тази емоция, която Валерия е предизвикала. А това, че Боряна и Елена са били толкова отчаяни, че да захапят до такава крайна степен от едни прегръдки и целувки, в една нестандартна среда, това си е техен проблем. Аз вярвам, че и други момичета са били привлечени от Евгени, но се държаха на положение и си тръгнаха с достойнство.

Общи условия

Активация на акаунт