Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 220 223
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 640
Май са заедно Валерия и Евгени. Ваня Щерева е постнала снимки с тях двамата от София.

# 2 641
Е не беше честно това "Влюбих се ама не в теб, налЕ..." Дори Габисавета не биха заслужавали такова отношение.
На същото мнение съм. Simple Smile
Мляска я до последно.
Ясно, че се поддържа съспенс, ама доста брутално я приземи.
Аз няма как да харесам Евгени.

Валерия е супер (на разговора с маман умрях да се смея) и явно много влюбена, но ако Генчо е това, което показа на екран, надявам се тя да размисли и да си даде шанс да срещне по-нормален мъж.

До последно не харесвам Елена, но ми е жал, че така жестоко и безмислостно я използваха. До последно Гената й даваше всички възможни сигнали, че е тя, за да поддържа "борбата" й... за шоу, не за друго. Simple Smile Не вярвам и за секунда, че се е колебал. Той лапна по Валерия от ден 1.

# 2 642
Вълнуващ финал.
Стана ми мъчно за плачещата Елена, не ми хареса да я гледам страдаща. И се радвам, че не видяхме припадъци и нервни сривове. Съчувствам и на феновете й. Тя прие загубата много достойно, за което я поздравявам и й желая искрено да срещне човека, който ще я приеме такава, каквато е, ще я оцени и няма да се налага да се бори за любов.
На влюбените, на чиито думи повярвах на 100%, пожелавам да са много щастливи. Това е то любовта - да приемеш другия с несъвършенствата му. И тя го прие с треските му, и той с нейните. Тя беше себе си от-до, напълно автентична, непресторена, откровена до болка, инатлива, дръзка, непокорна, "беля". И това беше напълно достатъчно. От епизод 1 знаех, че тя е най-голямата му тръпка, но предаването изискваше и други сюжетни линии, които за съжаление доведоха до излъгани надежди.
Доволна съм в крайна сметка от шоуто, като се тегли чертата. Получих това, за което реално гледах и ми се искаше да видя на финала и на първи сезон. Нещо истинско. Колко ще продължи, вече никой не знае.
Благодаря на новите и старите приятели, в чиито коментари припознавах собствените си думи, беше удоволствие да ви чета, когато имах възможност. На старите дружки от първи сезон, с които не бяхме от един "отбор" този път - догодина има шанс пак да сме от една и съща страна на барикадата. Hug
И да живее любовта! Kissing Heart

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 04:35 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 2 643
Смел мъж се оказа Евгени.В един момент се уплаших,че ще загърби любовта  и ще бъде рационален.Но не.Оказа се и смел и вироглав.Ще му е трудничко,но има опит.С 10 години е по-голям от Валерия.Пожелавам им любов,разбирателство и взаимопомощ.Успех!

# 2 644
  • Вестерос
Цялата работа е за мен, че Евгени я е харесал и после сред другите момичета е търсил дали това с Валерия е най-силно. Затова и ги натискаше, все едно да се отърси от нея. Да се провери, да се разубеди, но не би.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 00:10 от Не се сърди, човече

# 2 645
Не знам само нужно ли беше толкова да се мляска с коя ли не заради нуждите на сюжета, ама...
Не го пожелавах този на Валерия, но щом се обичат!

# 2 646
Браво на Елена, че се държа достойно! Нищо не е загубила, а спечели любовта на много зрители Revolving Hearts
Ще открие и подходящия човек за себе си, вече по-мъдра Simple Smile

# 2 647
  • Leeds, UK
Не злорадствам. В любовта няма логика и напъни. Просто се случва. Никой не заслужава разбито сърце, но такъв е животът. Падаш, ставаш и пак тръгваш. Елена е силна, ще се справи. Някъде я чака нейната голяма любов. Просто не е този човек.

# 2 648
# 2 649
Май са заедно Валерия и Евгени. Ваня Щерева е постнала снимки с тях двамата от София.

Снимката не е от София, а от срещата им в предишния епизод.

# 2 650
Ех тоя Генчо, така и не можах цял сезон да го харесам. Обаче си намери майстора, Валето и мама Светла, ще му стопят лагерите. Аз бях фен на Ленчето, но Валерия е единствена, която може да го вкара в пътя. Дано да е щастлива с Генча, но тя си знае "мъж и куче, както го дресираш." Така, че ще се справи с чепатия характер, неговия и на майка му.

# 2 651
  • Варна
Къде ги е постнала? Как и е инстаграма?
@vanyashtereva Снимките са си от Турция, турското знаме се вижда в заден план.

# 2 652
  • София
Хора, не забравяйте, че за нас са 3 месеца, но за тях е много по-малко и шеметно. От къде да дойдат толкова обрати?

На мен ми беше доста забавно с всички вас тук, дори когато нещата отиваха на бой Joy Ама още няма да ви казвам чао, защото има подкасти да се гледат, развитие да се следи. Та очаквам още поне известно време да си хортуваме в темата Wink

# 2 653
  • Street of Dreams
Приключи първото ми риалити. Не мога да повярвам, че наричах напълно непознати хора по малки имена - към средата на сезона дори ги запомних 😄 Загледах го, защото една приятелка идваше да го гледа на моя ТВ и от един момент просто бях вътре.

Въпреки, че от самото начало знаех, че "слабичката" е Единствената - днес това с Елена така ми загорча, че не можах да се зарадвам на хепи енд-а.

# 2 654
Дано са щастливи!

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 00:27 от itsjustmeee

Общи условия

Активация на акаунт