Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 839
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 940
Какво да каже една Елена на финала, когато я отпращат, освен "така трябва". Разбира се, че ще си отиде с достойнство и това са правилните думи.
Най - тъжно е да си втора в този формат, трябват качества, за да съумееш да излезеш все пак цяла.
На Елена искам да кажа, че понякога да не получиш онова, което искаш, е най-голямото богатство. Особено ако се касае за мъж.

# 2 941
  • Варна
И не, не смятам, че е сценарий

Добре, а не ви ли беше странно, че няколко пъти след среща с Елена, той после ИЗВЕДНЪЖ се сещаше пак да я извика, защото "забравил" нещо да каже. Само 1 случай ще дам за пример, но той е най-очевидния - когато тя го попита дали я желае като жена и той каза "да", но супер неубедително. После изведнъж се сети да я дръпне и да я нацелува. Според мен там най-силно си пролича как го побутнаха, защото иначе Елена щеше да се усети и пак Валерия щеше да е на преден план.
Абсолютен сценарий, само и само да има 2 съперници и да има интрига. Нищо, че с цената на едно разбито сърце...

# 2 942
  • София
Изначале идеята на предаването е супер извратена и името трябва да е наистина Харемът. Жени, като стока на тезгях, и мъж, който си ги подбира. А те по задължение го харесват, нали.

# 2 943
  • Разпиляна във въображението
Когато вчера даваха кадри от преди се виждаше как и при Джия, Айлин и дори Елена в повечето случаи, ако са изправени един до друг, при негови свободни ръце те са в джобовете му.

# 2 944
Какво да каже една Елена на финала, когато я отпращат, освен "така трябва". Разбира се, че ще си отиде с достойнство и това са правилните думи.
Най - тъжно е да си втора в този формат, трябват качества, за да съумееш да излезеш все пак цяла.
На Елена искам да кажа, че понякога да не получиш онова, което искаш, е най-голямото богатство. Особено ако се касае за мъж.
И то такъв като мамин Генчо.

# 2 945
@Jinx ❤ - имат силен  резон думите ви, но каква е истината, може да гадаем. Разбити сърца, обаче, наистина имаше. Много боли това, минава, но и понякога оставя следи! Живот!

# 2 946
Защото за нея не това е свободата… все още.
Тя си иска кучетата и приюта. Докато не й го отнемат или не порасне (което дойде първо), няма да има проблем да живее със свекървата и да й тропа постоянно с краче. Така или иначе последното би било неудобно само за свекървата, Валерия си е свикнала на джафкане.

Аз да кажа, че главните герои са типични представители на идеята за тоз любовен триъгълник снаха-свркърва-синче. Синчето навлиза в пубертета около 30, когато мама реши да има внуци. Естествено си харесва най-устатата мома, като в бонус данък обществено мнение опрашва още поне две-три. Все пак мъж е станал, има брада, мустаци и косми на други места. Мама не харесва снахата и снахата не харесва мама. Почва епичен бой, като основниъщте доводи са "Аз спя със сина ти, к*чко", "една муска не можеш да направиш, повлекани" и "аз съм те родила, ще ме слушаш, иначе няма апартамент". Мухльо е безгласна буква, но поне може да се хвали в кръчмата, че е нацелувал еди си колко момичета и е голям мъжкар. В бонус има и една лепка-мръсница, която се е нашарила като затворник от Кремиковци, имала е гаджета в миналото и говори някакви неразбираеми неща на Мухльо. Нищо, и нея ще пооцелува, все пак бройка е. В задачката се пита защо по ягодите снахата се съгласява да живее със свекито, на друг етаж, разбира се. Името на детето е като символа на свободата/властта. Мухльо отново няма думата, но и желанието да избира име.

# 2 947
  • Варна
Търси се съпруг за Елена. Следва първи сезон на "Момата", спин оф на Ергена и т.н., догодина ще е щастлива сто про.

# 2 948
Добре де, чета коментарите и искам да ви питам нещо. Само на мен ли Валерия не ми се струва по-хубава от Елена? Кльощава, с проблемна кожа, на моя голям телевизор вчера челото ѝ го видях в потресаващо състояние, неподдържана, безлична. Грозна не, в никой случай, но не и нещо "особено". Елена има по-нестандартни черти и леко по-средиземноморски тип фигура, но нея мога да я нарека красива.

# 2 949
И догодина пак ще е "Ергенът", Благовеста Бонбонова издъни в подкаста на Комеди Клуба, че ще има "Момата" и сега тече кастинг пак "Ергенът". На косъм се размина със солидна глоба.
Търси се съпруг за Елена. Следва първи сезон на "Момата", спин оф на Ергена и т.н., догодина ще е щастлива сто про.

# 2 950
Според мен това си беше чисто продължение на разговора с майката по-рано.
Ергени хем иска да се противопостави и да си избере това, което го влече сърцето (или малко по̀ на юг), хем не иска да разочарова майка си. Като мек вариант, провежда той ‘разпита’, за да се увери, че тя ще го издържи и я натиска, докато не получи правилен отговор.

Цялото ‘децата веднага ми стават приоритет’, последвано от ‘аз съм в Бразилия, ти какво ще направиш’ е такъв оксиморон, че говори достатъчно колко е амбивалентен, несигурен и като резултат - изпитващ и наказващ.

А вчера видяхте ли Евгени как прищракваше издразнено с щипките за барбекю, като се дърлеше за нероден Петко? Направо се скъсах от смях, после се притесних какъв пасивно-агресивен рачешки скандал щеше да има без камери. Мъжът ми добре, че дойде научен за конструктивен спор, че нямаше да издържа да ми притраква с посудата.

# 2 951
Имаше една шега-Първите 40г.от детството на мъжа са най-трудни. Grinning Така и за Генчо мамин златен, цаливан по устата.
Малко ще му е трудно в началото да лавира между майка, жена, два остри камъка, но той така или иначе има вече опит в разчекването между няколко жени.

# 2 952
  • София
И тук в темата обаче явно доста хора смятат, че любовта се дава по заслуги. Елена заслужава любов, но не напременно Евгенината. Това, че той не е избрал нея, не е недостойно. Просто не са един за друг.

# 2 953
  • софия
Добър ден, по едно следобедно капучино за всички, които оцеляха до тук.
 По темата: Първо искам да изразя възхищението си от работата на музикалния редактор. Ако не беше той и главната ни героиня, щяхме да сме зарязали поредната боза отдавна.
 Само, като се присетя за някои моменти и прихвам. Щурците,  които винаги звучаха оглушително, когато Габи се опитваше да мисли. Мелодията за "От местопрестъплението Бодрум" на всяко обезрозяване. И снощи, черешката на тортата. Чинелът, който издрънча,  когато Валето гордо за здрасти изтресе пред родата, че нейната  най-голяма любов са кучетата. Епично! 😀😀😀
 Започвам Генчо: Пъна се милият да се маскира на мъж три месеца. Натиска, мачка и мляска безогледно и с никакво чувство за такт. Няма не искам, няма недей. Неистово опитваше. И накрая двама мъже с общ престой на екрана по малко от 10 мин го засенчиха, без изобщо да имат такова намерение. Поклон пред татковците на Мика и Ергени.
 Честито на Валето за спечелването на приза. Опс, той призът е Евгени + мама. Нищо де, победителката е с добра душа..опс и тук удря на камък. Добре де, хубавица е. Да са живи и здрави!  Кристалното кълбо ми казва, че ще има бляскава сватба, ще лъснат на страниците на всички жълти издания. И после кристалното кълбо отказва да пророкува. Петъчно му е, разбирам го и му прощавам. Времето ще покаже, но аз съм убедена, че ще има сбъдната мечта.
 Сега остана да благодаря на главната героиня, заради която изгледах този предизвестен още преди заснемането си формат. Браво, Ети! Браво, момиче! Влезе, завихри всички около себе си. Предизвикваше, възмущаваше,  разкриваше,  увличаше, ужасяваше, усмихваше. Аз до сега, толкова пълнокръвен герой в риалити не бях срещала. Благодаря ти за смелостта да се откриеш, да се разголиш и пряко и преносно. Малко хора видяха само прякото, много видяха и преносното. За това и ти спечели зрителите. Защото беше честна. А ние не сме свикнали на честност от телевизора. Фалшът е на почит. Честността ужасява и бива сочена с пръст.
  И най-накрая, но не на последно място искам да благодаря на всички с които се бихме, скубахме, смяхме, злорадствахме и плакахме тези три месеца. Беше епично. Благодаря ви за милите думи, радвам се, че съм усмихнала и докоснала някой. Силно се надявам, че кафетата сутрин и събуждането ви е било малко по-леко и лесно с усмивка. Всички имаме нужда от това.
 Живи и здрави се надявам да се срещнем в другия сезон. А в  него си пожелавам да има влюбване, там на място,  не преди започването на снимките, а по време. Защото другото е неуважение към зрителите, неуважение към участниците и най-вече неуважение към собствения си продукт.

Пффф, то стана, кат реч за Оскарите, но така ме напъна. Любов да има, това е най-важното. Тя крепи всичко.

# 2 954
Аз имам един много важен въпрос: ако Валерия ще се жени за Евгени и ще се мести в Пловдив как това се съчетава с грижата за 40 кучета и 30 котки, позиционирани в приют някъде около или в Плевен?
Местене в Пловдив на приюта е невъзможно, значи Валето е потвърдила пред Генчо ,че зарязва кучешката кауза.  не че в Пловдив няма бездомни животни, но тук приют трудно се открива, а и семейството на Ергена няма да съдейства на подобна кауза. Това не може да не е изговорено между Евгени и Валерия. Оттам идва съмнението ми в отдадеността на Валчето към каузата на бездомните животни.
Сценката с Женчо, настояващ на своя въпрос кое ще е първо: детето или кучето, е зададен май към всички дами, наистина зарязали семействата си, за да гледат безмомни животни. Неговата избраница не е сред тях.
Поздразни ме подценяването на аудиторията, поне на мислещата част от нея.

Сега семейството на Генчо. Аз съм близо по възраст до Светла и имам същия инфантил у дома, роден 2-3 дни преди Женчото,  но 1 година по-късно. И той говори същите глупости като Евгени, щото грам си няма понятие от трудностите на семейния живот. Жената се тръшкаше не защото проекто снахата се прави на еко защитничка, сигурно сина й я е осведомил, че каузата ще замине щом я прибере в Пловдив, а повече заради предстоящи битови драми с веганството, нахалството и непукизма на Валето, която леко й намекна, че ще й пробута внуците, за да има време за собствените си кефове.

А Генчо ще прави концерти в Бразилия и кой знае къде по света, когато и аз започна да гастролирам по света. Неговата кариера на международно признат виртуоз боя се, че е свършила преди да е започнала. Сега се мъчи да стартира тук, но не се знае дали ще му потръгне.

Жал ми стана за Елена и за Мика. Двете момичета бяха в максимална степен използвани, едната повече емоционално, а на другата беше създаден максимален физически дискомфорт. Да, били са статисти всички, най-вече Елена и Мика и последната с право се гневи. Гадно е да те пратят някъде в миманса като статист, без дори да ти кажат, а само те залъгват.

Истинската победителка е Поли. Изкара си добър курорт, без да бъде използвана от Целувача на републиката, а  ако стане и водеща, направо е улучила супер джакпота.

Валето и Генчо може и да се оженят, макар че ми се струва малко вероятно за половин година Светла да не ги е разделила още, но дългосрочно няма да ги бъде. Светла намрази снахата още преди да стане такава.

Общи условия

Активация на акаунт