Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 820
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 955
Мислех си, че нищо не би могло да ме учуди, срещала съм в близък план изключително потресаващи хора и ситуации, но след снощната ми среща с бъдещата свекърва оставам безмълвна.
Останах и втрещена от гаврата с Елена, на която доброволно бе подложена и колкото и да не одобрявах поведението, позата и в голяма част мирогледът й, то много исках да я прегърна, да я утеша.
Голям рев ревах, защото за пореден път се убедих, че светът е пренаселен с идиоти.
Дано и двете са щастливи, обичани и споделени, оттук насетне.
Валерия е едно огромно съкровище и се надявам каузата й да пребъде, защото много като мен ще я подкрепят, чисто финансово. Защото добротата е онова, което лично за мен дава някаква надежда, че има бъдеще.

# 2 956
Според мен това си беше чисто продължение на разговора с майката по-рано.
Ергени хем иска да се противопостави и да си избере това, което го влече сърцето (или малко по̀ на юг), хем не иска да разочарова майка си. Като мек вариант, провежда той ‘разпита’, за да се увери, че тя ще го издържи и я натиска, докато не получи правилен отговор.

Цялото ‘децата веднага ми стават приоритет’, последвано от ‘аз съм в Бразилия, ти какво ще направиш’ е такъв оксиморон, че говори достатъчно колко е амбивалентен, несигурен и като резултат - изпитващ и наказващ.

А вчера видяхте ли Евгени как прищракваше издразнено с щипките за барбекю, като се дърлеше за нероден Петко? Направо се скъсах от смях, после се притесних какъв пасивно-агресивен рачешки скандал щеше да има без камери. Мъжът ми добре, че дойде научен за конструктивен спор, че нямаше да издържа да ми притраква с посудата.

Затова ми е кофти за Валерия, цяла връзка/евентуален брак/ така... не си е работа. Тя ще противостои през цялото време, но бива ли така вместо да имаш сравнително гладки отношение без т.нар. наказания.

Това с Бразилия беше ни в клин, ни в ръкав след изказването как щял да си пренареди приоритетите.

# 2 957
Гледах Поли и Ирина в Преди обед.Маман беше на първа линия по обсъждане и осъждане .Много се изложи маман в  национален ефир.

# 2 958
Мама беше страшна, но и на Тушев майтапът с баща му за следващ ерген беше бая грозен. След като са заедно от толкова години, явно мелят брашно.

# 2 959
Валерия има пълния капацитет да промени модела, а ако не иска или не успее - залагам, че няма да си тръгне с повече разочарование, отколкото вече има от хората.

Елена, от друга страна, вероятно би угаждала на всичко, за всеки, постоянно, докато не се изчерпи съвсем и стане като оная жаба, която не усетила, че водата кипи.

Та, по ред причини - Валерия е по-добрият избор. За всеки.

Скрит текст:

Според мен това си беше чисто продължение на разговора с майката по-рано.
Ергени хем иска да се противопостави и да си избере това, което го влече сърцето (или малко по̀ на юг), хем не иска да разочарова майка си. Като мек вариант, провежда той ‘разпита’, за да се увери, че тя ще го издържи и я натиска, докато не получи правилен отговор.

Цялото ‘децата веднага ми стават приоритет’, последвано от ‘аз съм в Бразилия, ти какво ще направиш’ е такъв оксиморон, че говори достатъчно колко е амбивалентен, несигурен и като резултат - изпитващ и наказващ.

А вчера видяхте ли Евгени как прищракваше издразнено с щипките за барбекю, като се дърлеше за нероден Петко? Направо се скъсах от смях, после се притесних какъв пасивно-агресивен рачешки скандал щеше да има без камери. Мъжът ми добре, че дойде научен за конструктивен спор, че нямаше да издържа да ми притраква с посудата.

Затова ми е кофти за Валерия, цяла връзка/евентуален брак/ така... не си е работа. Тя ще противостои през цялото време, но бива ли така вместо да имаш сравнително гладки отношение без т.нар. наказания.

Това с Бразилия беше ни в клин, ни в ръкав след изказването как щял да си пренареди приоритетите.

# 2 960
Валето и Генчо може и да се оженят, макар че ми се струва малко вероятно за половин година Светла да не ги е разделила още, но дългосрочно няма да ги бъде. Светла намрази снахата още преди да стане такава.
Само че не решава Светла. Simple Smile

# 2 961
Ето ги главните как я карат JoyJoyJoyJoyJoy

# 2 962
Цитат
Ама то Валерия трябва да покаже първо уважение, от кога не трябва да се уважат по-възрастните и родителите и то на първа среща? Валерия още със сядането си заяви копромиси, че няма да прави, кучетата са приоритет, харесвам повече кучетата от хората, няма да си зарежа работата заради сина ви, веган съм и всичко около мен трябва да са и т.н.. Ако на вас ви дойде такава снаха в къщата ще сте много доволни ли, съмнявам се... Тя първа прояви неуважение и дори като се здрависа с тях беше с злобната усмивка и присвити очи. И очаквате майка му да ѝ се омилква ли, както тя се държи, така се държат и с нея.
[/quote]

Ако мога да направя обобщение на отсрещната страна във ваш стил ще изглежда така
Светла още със сядеането я почва. Зарязваш си кариерата и всички интереси и идваш да готвиш невеганско на сина ми.Нищо че и той не иска . Раждаш 5 деца и ги кръщаваш само на нашия благороден род- вашия кучетата ТИ го яли Почивките и свободното време - с нас и децата , но толкоз инак помощ не чакай. И да си знаеш 18 тото място в сърцето на сина ми . Аз тук видях само стиснати сбръчкани устни , погледи "О боже сатаната е дошла" , въртене на очи , драматични въздишки и отвращение в погледа. Елементарно културен човек, не би си позволил такова маниерничене и жестикулация дори насреща му да стои някой клошар -алкохолик

# 2 963
  • Разпиляна във въображението
И аз не разбирам този хейт и подигравки към двойката. Не е ли достатъчно, че са заедно, че се обичат и че нещо е излязло от този сезон? Форматът е такъв - от 25 жени остава 1. Все някоя ще е огорчена и нещастна. За да се генерира интерес е необходима и романтика, загадъчност коя ще избере и т.н.

# 2 964
Догледах първата част на епизода, вчера бяхме заети и изпуснах срещата с Елена.
Докато накрая ми беше жал, съчувствах и симпатизирах, защото тя заслужава да бъде обичана, в срещата с родителите, откровено ме подразни. Имам чувството, че на всеки казва това, което иска да чуе, Евгени добре си каза, че се е подготвила добре, сякаш това то подразни. Сервилност и четкане на родителите, наблягане на това, което искат да чуят. Валерия, със своята цапнатост в устата, се справи много добре с тях- точно, ясно, без да ги лъже и без да се изменя за пред тях. Елена е интелигентна, усеща накъде върви мисълта явно и се нагажда според нея. Не ми допада това.

Абсолютно!
Той си каза, че харесва жени със силен характер. Не знам доколко е осъзнато от него, но определено има нужда от жена, която да може да устои на такова свекървище. Имам чувството, че иска да си намери жена, която няма да избяга след запознанството с майка му.

# 2 965
Тази година финалът беше доста по-интересен определено, личеше си че има намесени чувства, което в крайна сметка е основата на това предаване. Аз лично бях с много смесени чувства и за Валерия и за Елена като образ. И в двете имаше неща, които харесах и такива, които ме отблъскват, следователно нямах изявена любимка като че ли. Виждах, че между Евгени и Валерия наистина има нещо по-специално и ме израдваха финалните кадри с тях определено. За Елена ми стана мъчно, но й пожелавам да срещне човек, за който няма нужда да се бори по този начин, а мъжът до нея да е сигурен, че иска да бъде с нея. Според мен нещата в любовта трябва да се случват с лекота и без много да премисляш какво да кажеш и направиш за да те хареса човека отсреща - точно както стана с Евгени и Валерия. Надявам се още да са заедно и цялото това нещо да е имало смисъл. Сладки са заедно, дано да се разбират, въпреки различията им и отношенията с майка му и тн.  Всичко зависи от тях.

# 2 966
А,има ли инфор за другата снаха на мама Светла?На брат му жената?

Рускиня е доколкото знам.

# 2 967
  • София
Вчера много се забавлявах с финала, истински сериал, благодаря на продуцентите! Simple Smile

Но няма как да вложа истинска емоция във формата, защото физически участниците просто не ми допадат. Красавицата тук беше една -  Айлин.

Елена е потайна, маниакална и натегнато- интелектуална зла скорпионка Simple Smile.

Валка има потенциал като характер, но като физика е безлична.

Евгени пък има сила, колкото да избяга от полата на обсебената си майка, оттам нататък може само да диша учестено.

От всички най-жив ми се стори татко Танко, който цял живот си е вял байрака и живот си живее Simple Smile.

# 2 968
Добре де, чета коментарите и искам да ви питам нещо. Само на мен ли Валерия не ми се струва по-хубава от Елена? Кльощава, с проблемна кожа, на моя голям телевизор вчера челото ѝ го видях в потресаващо състояние, неподдържана, безлична. Грозна не, в никой случай, но не и нещо "особено". Елена има по-нестандартни черти и леко по-средиземноморски тип фигура, но нея мога да я нарека красива.
Всъщност, моят съпруг, който има съмнителната чест да гледа последните две серии, ме втрещи, споделяйки, абсолютно същото за пъпките по челото и и общото излъчване. Изхождайки от факта, че знам как изглеждат 3-4 от бившите му, му напомних, че има отчайващо лош вкус за жени (изключат мен, разбира се Grinning), но той упорито държеше, че Елена е по-симпатичната и излъчвала някаква, очевидно незабележима за жените, разкрепостеност.
Искрено желая на младата двойка щастие, взаимност и любов!

# 2 969
А,има ли инфор за другата снаха на мама Светла?На брат му жената?

Рускиня е доколкото знам.

Значи прави мама Светла дива и щастлива Joy

Общи условия

Активация на акаунт