Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 852
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 2 970
А,има ли инфор за другата снаха на мама Светла?На брат му жената?

Рускиня е доколкото знам.

Значи прави мама Светла дива и щастлива Joy

Не е много сигурно кой кого.
Тази свекър-вещица няма антидот.

# 2 971

С кои момичета от "Ергенът" поддържаш контакти?
С Айлин, Джия, Елисавета, Теодора и Габи от Пловдив.

Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа какъв си! Close
Creme de la creme🤣🤣🤣 С Айлин и Джия е нормално да се сближат, близки са като възраст и нрав, имат сходно ежедневие, интереси и начин на забавление. Тричките са си чудна компания. Обаче последните три са... Габи на моменти беше забавна, но също така беше твърде шумна, първична и простовата. Като маймунка беше, а пластмасовите устни, през които едва се процеждаше звук допълваха перфектно образа й. Според мен тя има същите комплекси като Пам, само че прикрити не зад високопарни слова, а зад вулгарен език и външност. В Елисавета и Теодора пък едно положително нещо не открих. Глупави, нагли и груби. Направили са й услуга на Валерия, че последните ги изпъдиха рано-рано, защото имаше време да видим и по-нежната й страна.
Евгени обаче най-накрая се намести в групичката на 'готините', след като в тийн годините си не е имал тази възможност. А си мислехме, че той едва ли не ще бъде отвратен от всяка проява на чалгарщина.

# 2 972
  • Галифрей
Ох искаше ми се да видя реакцията на Светла когато Еврени избира Валето 😂
Такава ще е

# 2 973
Не си го слагай на сърце. Иначе...мога да ти предложа за утеха от моите кифлички и курабийки. Но стават само за орехотрошачка или евентуално пирон да забиеш с тях Joy Flowers Sunflower

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 14:47 от ***n_a***

# 2 974
Тази тема ще ме откаже от форума. То бива, бива яд от загубата на фаворитката, ама това на нищо не прилича. Хейт на макс. Евгени не става за нищо, Валерия не става за нищо. Оправдава се грубото отношение на свекървата само защото е срещу Валерия. Нали ако беше срещу милото Ети, щеше да има обединен фронт на защита. Ааа и чат-пат коментар в прослава на Света Елена, която изнесла сезона. Също коментари колко ѝ съчувстваме, ама пък тя излязла победител в крайна сметка. Последно кое - да ѝ съчувствам ли или да се радвам, че се отървала от Евгени и масово я харесват хората? Нещо се обърках. И не на последно място всички конспиративна теории, клевети и откровени обиди към двойката плюс бонус - прогнози за мрачното им бъдеще замаскирани като чудене как Валерия ще съчетае приюта със семейния живот. За мен всички момичета и Валерия изнесоха сезона. Елена почти ме накара да спра да гледам. Догодина, ако има нов сезон, се надявам тя да няма нищо общо с него.
Не се ядосвайте.
Елена наистина е победител. Елена победи момичето, което ни отблъсна с доста реплики. Вие написахте, че разбирате - защо Валерия мрази хората, за съжаление го изтриха. Аз не можах да разбера, но искрено се надявам да не е истина.
Валерия и Евгени се спечелиха взаимно.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 15:01 от Анонимен

# 2 975
Прави ми силно впечатление всеки път, че думата омраза се използва неправомерно и всеки си има собствено обяснение и й влага собствен заряд.
Да обичаш животни и да се грижиш за тях непременно ли е свързано със социопатия?

# 2 976
Кукушев кога ще има видео за финала?

# 2 977
Прави ми силно впечатление всеки път, че думата омраза се използва неправомерно и всеки си има собствено обяснение и й влага собствен заряд.
Да обичаш животни и да се грижиш за тях непременно ли е свързано със социопатия?
Категорично - не. В нас е заложена любовта към животните и хората.

# 2 978
Тази година поне имаше пръстен който беше даден че предния сезон нещо не се получи и само да вметна Валето си повиши последователите до 52 хиляди  явно народната любов прави чудеса

# 2 979
  • Варна
Не знам за социопат, но на мен лично ми светва червена лампа, когато дете и куче са поставени на равно.
Ще ги води заедно на лекар.. стига..
Това според мен може да го каже само незрял човек, който не е държал бебенце и не може да проумее връзката майка-дете.

# 2 980
А,има ли инфор за другата снаха на мама Светла?На брат му жената?

Рускиня е доколкото знам.

Значи прави мама Светла дива и щастлива Joy

Не е много сигурно кой кого.
Тази свекър-вещица няма антидот.

Хаха ами те живеят в Лондон май, така че едва ли имат много допирни точки.

# 2 981
Какво стана със "сън в лятна нощ?!?" Нещо не го чух- значи са рязали и презаснемали..

# 2 982
Точно! Кара късно тийнейджърство на 30г. Да беше плащал за психотерапия щеше да е по-конструктивно за живота и кариерата му, отколкото да си отработва комплексите в национален ефир. Абсолютният губещ...

С кои момичета от "Ергенът" поддържаш контакти?
С Айлин, Джия, Елисавета, Теодора и Габи от Пловдив.

Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа какъв си! Close
Creme de la creme🤣🤣🤣 С Айлин и Джия е нормално да се сближат, близки са като възраст и нрав, имат сходно ежедневие, интереси и начин на забавление. Тричките са си чудна компания. Обаче последните три са... Габи на моменти беше забавна, но също така беше твърде шумна, първична и простовата. Като маймунка беше, а пластмасовите устни, през които едва се процеждаше звук допълваха перфектно образа й. Според мен тя има същите комплекси като Пам, само че прикрити не зад високопарни слова, а зад вулгарен език и външност. В Елисавета и Теодора пък едно положително нещо не открих. Глупави, нагли и груби. Направили са й услуга на Валерия, че последните ги изпъдиха рано-рано, защото имаше време да видим и по-нежната й страна.
Евгени обаче най-накрая се намести в групичката на 'готините', след като в тийн годините си не е имал тази възможност. А си мислехме, че той едва ли не ще бъде отвратен от всяка проява на чалгарщина.

# 2 983
  • София
Щото човекът Х дава мило и драго да му се развяват пикантериите в ефира. И ние му осъществяваме мечтата, да го дъвчем. Правим услуга един вид.
Твоят живот не го обсъждаме, например, защото не си го навираш в лицата ни. И не би било редно.

# 2 984
Сега се замислям, че може би е време да сменят сценаристи, редактори и Ваня Щерева да е само консултант от време на време, ако толкова държат като кадър на нея.
Трябва им свежа мисъл. Нови идеи, ако имаше такива можеше да се получи много оригинално и да не се заблуждават толкова много дами, че "Ергенът" има интерес към тях, a чисто и просто едно любопитство. Все си мисля, че съществуват не един и два сценария, които биха били рекламоугодни и нямаше да има такъв хейт към никого. И най-важното, щяхме да си кажем: "Ех, тази Валерия! Ех, този Евгени!" и искрено да се радваме за тях и да не се експлоатират други хора, чувствайки се като статисти. Почивката в Бодрум, може и да не си я плащат с пари, но времето, емоциите и чувствата никой не може да им плати.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 15:17 от vanya.pavlova

Общи условия

Активация на акаунт