Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 705
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 3 135
Благо Джизъса гледам аз, вече 18 минути.
Само при мен ли е така?! 😂😂😂
Евгений при Цитиридис сега.

# 3 136
Елена сама се постави в тази ситуация. Евгени изобщо не й обръщаше внимание, докато тя не реши, че ще се бори с цената на всичко за него. Тя се буташе постоянно, тя правеше всичко възможно да стигне до него, виждаше много добре, че той няма кой знае какъв интерес към нея, но продължаваше да се бори, да се опитва да го омае с интелект и приемаше неговото внимание от възпитание, за влюбване. Виждаше само това, което искаше да види и категорично пренебрегваше неособената заинтересованост на Евгени. От ден 1-ви се видя, че Евгени харесва Валерия - всички го виждаха. Но тя категорично отказваше да го приеме и прие за своя мисия да си докаже, че тя ще бъде фаворитката. Ама то нещата не стават така. Като не са те харесали не е нужно да се унижаваш и да се буташ непрекъснато. Тя самата не прояви уважение към себе си, но ние хулим Евгени, че той се бил възползвал. Истината е, че ако тя самата не се буташе, той изобщо нямаше и да я забележи, защото не е негов тип, а и той не харесва татуировки. И тя щеше да си тръгне някъде в средата на предаването. И преди да ме нападнете, ще ви припомня един спор на Елена с Валерия, в който Елена я нападна, твърдейки, че не заслужавала вниманието на Евгени, защото то просто й било дадено, пък тя видиш ли си го била извоювала, защото се е борила за него. Ами, като е такъв велик анализатор на всичко, защо не се замисли каква ли е причината на Валерия нещата да й се случват с такава лекота, а тя трябва да се бори със зъби и нокти за всяко негово внимание (цитирам нейните думи)? За нейните 34 години не й ли е станало ясно, че тези неща стават с лекота, а не с борба и, ако не се получава, то просто не се получава и не е нужно да се буташ там, където не си желан. Да е на 20 - да ми е жал, но та е достатъчно зряла жена, която би трябвало да има достатъчно опит.
Изцяло подкрепям ! Точно щях да пиша същото.
До вчера Елена беше кралицата, от днес вече е и мъченицата !
Абсолютно всички вътре знаеха, че от ден 1 Евгени има слабост към Валерия и предизвика неприязън с това. Само "най-интелигентната, възвисената, проницателната" Елена не го е забелязала ! Дали е така ? Колкото и да премислям всичко, в крайна сметка Елена сама си е виновна за всичко. Продукцията я използва, но с нейното знание и съгласие. Хем била победителката, хем защо глупака  Генчо не я взе нея ! Разбирам разочарованието, и на мен щеше да ми е мъчно за Валерия при различен изход, но вече ми се струва, че са извън границите на нормалното реакциите към случилото се.  Елена ако не беше му правила челни стойки на Евгени отдавна да беше си заминала, но тя реши и избра да се доказва и да трупа рейтинг. Ако беше си спомнила поговорката всяка жаба да си знае гьола, нямаше накрая да стане играчка - плачка.

Евгени и Валерия изглеждат много сладки и симпатични, хубава двойка са. Добре, че Вал е силно момиче, ще помогне и на Евгени да изтърпят хейта с вдигнати глави и усмихнати.

# 3 137

В началото отвориха с едно парче, а Ерген беше на пианото.

# 3 138
Евгений беше на пианото като почна Цитиридис и се подведох ,че започват с тях ,но уви Блажко е първи Sweat Smile

# 3 139
Хич не излизайте с тези клишета и не слагайте каруцата пред коня!  Нещата първоначално започнаха от подсмихванията и подигравките на злобното трио. Те показаха незачитане, липса на елементарно възпитание и човещина, и с право си заслужиха масовия хейт.

Понеже на  Пам поведението и беше много достойно.😀

# 3 140
Къде ги гледахте тея изевления,аз гледам цитиридис но тях още ги няма ?

# 3 141
но уви Блажко е първи Sweat Smile
Благодаря! Тъкмо щях да се излагам да питам Женчо пък кога се е нашарил така, и ако не е той - кой тоя грозник Blush

# 3 142
Мама Светла е клекнала пред снахичката. Боже, те и кучето са довели в БТВ.!?

# 3 143
Цитиридис : Като двойка….. каква ти двойка бе, не виждаш ли, че са като тройка. 😂😂❤много сладък  кучо

# 3 144
но уви Блажко е първи Sweat Smile
Благодаря! Тъкмо щях да се излагам да питам Женчо пък кога се е нашарил така, и ако не е той - кой тоя грозник Blush

Е как грозник, че той Благо е секс-символ. Ако участва в Ергена ще избие рибата рейтинга на това предаване.

# 3 145
Благой е усмихнат и има някакъв чар , от мен има глас за следващ ерген , ще направи сеир.

# 3 146
  • Бургас
Имам въпрос:
Предаването на Цитиридис на запис ли е?
Ако да - как толкоз хора от публиката не издадоха коя ще е победителката?
Ако не - днес по обяд бяха в Бургас. Върнали са се в София за предаването? Бая ще да са бързали.

# 3 147
Следващият ерген да бъде Благо. Ще ги лигави до една и накрая няма да може да избере. Grinning

# 3 148
Цитиридис задава много тъпи въпроси.

# 3 149
Айде спойлера с кучето...

Общи условия

Активация на акаунт