Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 728
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 3 120
  • Разпиляна във въображението
Бтв новините в края на емисията.

# 3 121
  • Варна
Елена сама се постави в тази ситуация. Евгени изобщо не й обръщаше внимание, докато тя не реши, че ще се бори с цената на всичко за него. Тя се буташе постоянно, тя правеше всичко възможно да стигне до него, виждаше много добре, че той няма кой знае какъв интерес към нея, но продължаваше да се бори, да се опитва да го омае с интелект и приемаше неговото внимание от възпитание, за влюбване. Виждаше само това, което искаше да види и категорично пренебрегваше неособената заинтересованост на Евгени. От ден 1-ви се видя, че Евгени харесва Валерия - всички го виждаха. Но тя категорично отказваше да го приеме и прие за своя мисия да си докаже, че тя ще бъде фаворитката. Ама то нещата не стават така. Като не са те харесали не е нужно да се унижаваш и да се буташ непрекъснато. Тя самата не прояви уважение към себе си, но ние хулим Евгени, че той се бил възползвал. Истината е, че ако тя самата не се буташе, той изобщо нямаше и да я забележи, защото не е негов тип, а и той не харесва татуировки. И тя щеше да си тръгне някъде в средата на предаването. И преди да ме нападнете, ще ви припомня един спор на Елена с Валерия, в който Елена я нападна, твърдейки, че не заслужавала вниманието на Евгени, защото то просто й било дадено, пък тя видиш ли си го била извоювала, защото се е борила за него. Ами, като е такъв велик анализатор на всичко, защо не се замисли каква ли е причината на Валерия нещата да й се случват с такава лекота, а тя трябва да се бори със зъби и нокти за всяко негово внимание (цитирам нейните думи)? За нейните 34 години не й ли е станало ясно, че тези неща стават с лекота, а не с борба и, ако не се получава, то просто не се получава и не е нужно да се буташ там, където не си желан. Да е на 20 - да ми е жал, но та е достатъчно зряла жена, която би трябвало да има достатъчно опит.

Може ли да се подпиша глигански под твоето мнение? То и да не може, аз нали съм си глиган, но с визия като на Валерия...

# 3 122
  • софия
Какви сме такива хора, но чета тук, чета във ФБ - злъч, злост, крайни обиди към едно момиче, което сме гледали не повече от няколко часа сумарно.
Нормално е да има нехаресване, но всичко има граници.

Мама Светла е коренно променена с освежен цвят на косата.
Такива. Три месеца се упражняваха върху Елена. Сега прожекторът е насочен другаде. То не бяха психо профили, то не бяха обиди за външен вид, за интелект. Предполагам, че и те ще го преживеят. А и вече имат шансът да не са в окото на камерата. Тя го нямаше. Нямаше и как да се защити. Не, че според мен е изпитвала нужда.Дали ще се възползват от него ще видим. Колкото до квалификациите към който и да е от тях. Те всъщност говорят повече за авторите.

Това не е обективно. Три месеца имаше упражнения и върху Валерия. Аз заради това включих на защитен режим, въпреки че й виждам кривиците.

Обиди имаше и от другия отбор към нея, хайде да не се правим, че не са изговаряни. Казала нещо "тъпи..." един път, и се смеела на обидите на другите. Понеже останалите не се хилеха, когато обектът бе Валерия. И тук и там й се пожелава куче за мъж.
Точно така, просто сега прожекторите се насочиха към тях двамата. Както казах, обидите говорят повече за устата, която ги изрича.

П. П. 1:0 за мен. Другата година се надам да изравним резултата или да сме в един отбор. 😀

# 3 123
  • Варна
Цикатридината почнааа!

# 3 124
Евгений при Цитиридис сега.

# 3 125
Гената не бил сухар 😂😂😂
Какво излизане направи при Цитиридис Simple Smile

# 3 126
  • Бургас
Евгений при Цитиридис сега.
Толкова се вълнувам! 🥰

# 3 127
  • Разпиляна във въображението
П. П. 1:0 за мен. Другата година се надам да изравним резултата или да сме в един отбор. 😀

Simple Smile Става. Дано третата година да е за късмет и да не мисля постоянно защитни тези Simple Smile

# 3 128
Бе я не се занимавайтв с глупости, а помагайте да ги разконспирираме Confused
С триста зора открих кучето, успешно маскирано като костенурка. Хитри са, тяхна Светла Joy

# 3 129
  • София
Микаела в предаването ми изглеждаше доста по- добре. Гледам я сега в Надкаста.
Как се е облякла дори няма да коментирам.

# 3 130
Нямам коментар за ръкавиците.😀😀

# 3 131
Ами много грозно от нейна страна, но всеки има право на своя резил. "Мен ми е тъжно, че Пам е дебела”, " Ами какво да направя, било ми е смешно...”  - това не е държание на умен и достоен млад човек.. Ще спестя другите епитети.

https://www.youtube.com/watch?v=EyDjNnPLmug

Айлин разкрива някой подробности за Елена и Валерия.

# 3 132
Понеже на  Пам поведението и беше много достойно.😀

# 3 133
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/videos/majkata-na-evgeni-z … -ja-haresvam.html

Ето линк към видеото с родителите на Евгени, излъчено днес в новините.

Маман яко е минала инструктаж, все едно е друг човек.

# 3 134
Евгений на пианото при Цитиридката много страст вложи, особено един мнооого изпепеляващ и секси поглед.
Не моам да търпам вече, айде Благой да си ходи, оцелял е, видяхме, цялата усмивка му блести, чак ме ослепи...

Общи условия

Активация на акаунт