Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 732
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 3 105
# 3 106
Аз съм над 40 и изобщо 25-годишните не ми изглеждат като деца, не се заблуждавайте. И аз се дразня, че простотиите на Валерия се оправдават с възрастта.

# 3 107
Маскирани като фикуси?

Свекървата я изловихме:

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 21:31 от ***n_a***

# 3 108
Гледали са, да не се набиват на очи като двойка, така да кажем!
Маскирани като фикуси?

# 3 109
Какви сме такива хора, но чета тук, чета във ФБ - злъч, злост, крайни обиди към едно момиче, което сме гледали не повече от няколко часа сумарно.
Нормално е да има нехаресване, но всичко има граници.

Мама Светла е коренно променена с освежен цвят на косата.

# 3 110
Аз съм над 40 и изобщо 25-годишните не ми изглеждат като деца, не се заблуждавайте. И аз се дразня, че простотиите на Валерия се оправдават с възрастта.
Не е до възраст ,а до манталитет.Може много да пътуваш и пак да не видиш нищо.

# 3 111
  • софия
Какви сме такива хора, но чета тук, чета във ФБ - злъч, злост, крайни обиди към едно момиче, което сме гледали не повече от няколко часа сумарно.

Такива. Три месеца се упражняваха върху Елена. Сега прожекторът е насочен другаде. То не бяха психо профили, то не бяха обиди за външен вид, за интелект. Предполагам, че и те ще го преживеят. А и вече имат шансът да не са в окото на камерата. Тя го нямаше. Нямаше и как да се защити. Не, че според мен е изпитвала нужда.Дали ще се възползват от него ще видим. Колкото до квалификациите към който и да е от тях. Те всъщност говорят повече за авторите.

# 3 112
Изгледах интервюто на Евгенината рода! За първи път на рождения ден на Танко са се видяли повече време, та даже са се и "гушкали"!
6 месеца са минали, сега чак се видяли за повече време. Кой се опитват да излъжат и защо?! Снощи разбрах от един приятел, че се е озовал на събиране по домашно, преди съвсем късо време и Валерия и Евгени са били там. Инкогнито, но са били. Как чак сега отиват за повече време при родителите?! Определено е минала инструктаж.
Генадий Генчев:"...И все пак са заедно от ноември и то при мнооого екстремни условия..."

# 3 113
Ох, хайде пак се почна старата песен на нов глас ... никой не определя Валерия за недостойна заради отношението й към животните. Напротив - точно там й е най-голямото достойнство. Недостойна е, обаче, заради високомерното и арогантно държание, заради самочувствието без покритие, и заради това, че декларираше колко е чувствителна към неправдите, а несправедливото и обидно отношение на нейните дружки срещу други хора не й бяха проблем, дори негласно ги подкрепяше като си подхилваше. Тази избирателна "чувствителност" беше червения флаг, който много хора, освен Ергена, забелязаха и отдръпнаха симпатиите си от нея.
Да, животните са много по-сензитивни от нас и да, ако са отглеждани с внимание и любов са по-прекрасни от някои хора /да се изразя и аз като Валерия Smirk /. От години гледам кучета, котки, квартални животни и подкрепям какви ли не кампании за болни и осакатени животинки, от които ми се къса сърцето, т.е. не ми е никак чужда Валерината кауза. Но не харесвам държанието й и смятам, че има мнооого да поработи върху себе си. Страданието облагородява, одухотворява човека, а при нея това не се вижда. Прилича повече на едно обидено дете, което тропа с краче за своето. С най-добри чувства казано, да не се привиди на някого пак злоба....

Най-чистата любов била между човека и животното според Валерия....Еми нелепа е! Това момиче явно не е обичано.
Донякъде е права. И аз така мислех и се чудех на "кучелюбците", ама ей ме на, откакто имам година и нещо кученце почнах да ги разбирам. Отделно има във ФБ някаква група "Гласът на безгласните" (то и др. има) , няма как да не ти се разкъса сърцето, дори силни мъже не издържат на човешката несправедливост. Наистина няма по-чиста, всеотдайна и доживотна любов от това на животинчето. Не разбирам тук някои как наричат Валерия, определят качествата и за недостойни само, защото обича животните, грижи се и отделя време, средства и дава обич. Поне замълчете.
Дано поне тази история ви покаже, че и те страдат и обичат, а могат и да са благодарни
https://bg.legaltechnique.org/articles/zhivotnie/bezdomnie-sobak … a-s-umershej.html

тук, ако влезете ще разберете и защо Валерия е такава, аз поне се промених

https://www.facebook.com/groups/696180880750942/?hoisted_section … =1927890607579957
иначе животните имат също чувства, като нас

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 22:02 от lora_ph

# 3 114
https://www.youtube.com/watch?v=EyDjNnPLmug

Айлин разкрива някой подробности за Елена и Валерия.

# 3 115
  • София
Пука й за тормоза над животни, не не и за тормоза над Хора.Flushed Двоен аршин, много, много лицемерно... Пък и що глупусти наговори....
Валерия на въпроса на мама Светла защо харесва Ергени каза, че защото се чувства добре с него и т.н все за нея как се чувства, а не защо го харесва. Не спомена нещо за него като кои негови качества харесва.

# 3 116
  • Разпиляна във въображението

Такива. Три месеца се упражняваха върху Елена. Сега прожекторът е насочен другаде. То не бяха психо профили, то не бяха обиди за външен вид, за интелект. Предполагам, че и те ще го преживеят. А и вече имат шансът да не са в окото на камерата. Тя го нямаше. Нямаше и как да се защити. Не, че според мен е изпитвала нужда.Дали ще се възползват от него ще видим. Колкото до квалификациите към който и да е от тях. Те всъщност говорят повече за авторите.

Това не е обективно. Три месеца имаше упражнения и върху Валерия. Аз заради това включих на защитен режим, въпреки че й виждам кривиците.

Обиди имаше и от другия отбор към нея, хайде да не се правим, че не са изговаряни. Казала нещо "тъпи..." един път, и се смеела на обидите на другите. Понеже останалите не се хилеха, когато обектът бе Валерия. И тук и там й се пожелава куче за мъж.

# 3 117
Като роди, ще си преосмисли кого ще води първо на лекар. На мен ми харесаха Евгени и Валерия Simple Smile (не ме анатемосвайте сега)

# 3 118
В кое предаване гледахте майката на ергена да върна и аз да видя? Че тази жена така ме шокира, че днес цял ден я мисля.

# 3 119
новините по бтв в 19 часа

Общи условия

Активация на акаунт