Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 578
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 3 225
  • # супернатурална #
Между Елена и Мика има повече химия, отколкото между Е и Е в предаването.
Забелязахте ли, как и Елена и Мика са започнали да имитират Валерия в едно много характерно за нея протяааане и извисяааване на сричката с ударение? Интерееесно.
Може ли номерът за DMS, искам и там да подкрепя Валерия.

# 3 226
Бъди е златно куче! Сладур! Като тръгнат на Малдивите, може да го доведат у нас, ще го гледам! Joy

# 3 227
Подаръкът с Малдивите бил за след сватбата.
Те дума не продумват. Лол Hug

# 3 228
Наистина ли ги пращат на Малдивите?

Ох, дубиоза ще са ми по-приятни от всички гости до момента освен Бъди

# 3 229
Сега ще чакаме да ходят до Малдивите.

# 3 230
  • София
Аз в предаването на Цитиридис не видях влюбена двойка (както не я видях и в предаването). Не видях двама души, които да си довършват изреченията. Видях моделка, разхождаща рокли и показваща отличен грим, и младеж, който седи до жена, от която нищо не му трепва. Лошо за продуцентите, не са ги изтренирали достатъчно добре за днешното предаване.
Цитат
Забелязахте ли, как и Елена и Мика са започнали да имитират Валерия в едно много характерно за нея протяааане и извисяааване на сричката с ударение? Интерееесно.
Може да я пунтират (имитират със сарказъм), за който се усети.

# 3 231
Елена пък луда ли е да му пише…

А какво лошо има да му пише- и то веднага след предаването, при положение че са преживели толкова неща заедно, буквално часове преди това. Неговата реакция на съобщението е меко казано неадекватна.

# 3 232
  • тук и там
Ми скучна двойка са ми Валето и Гената.Гледам ги при Цитиридис, някак безлични,без дар слово,без присъствие са ми .

# 3 233
  • Бургас
Забелязахте ли, как и Елена и Мика са започнали да имитират Валерия в едно много характдрно за нея протяхане и извисяване на предпоследната сричка? Интерееесно.
Забелязах. Вчера и майката на Валерия го направи. Приятно звучи, но си е нейна (Валерина) марка, на нея и́ отива. На други не приляга сякаш.

# 3 234
Между Елена и Мика има повече химия, отколкото между Е и Е в предаването.
Обаче го правят с много фин сарказъм.Браво ,момичета!

# 3 235

Не че нещо, ама жонглиращата с думи ли е писала това "порасТнали"? Или другата девойка?

# 3 236
Не е било веднага след предаването. След като е бил излъчен епизодът със срещата им, тоест наскоро е било.

# 3 237
Някъде ще има ли запис от шоуто на Цитиридис,че не го следвам,а нямам тв, на което да върна назад Grinning

# 3 238
Ужасно нелепа снимка.И какво демонстрират ?Не са заровили томахавката .Елена все още не може да преживее края .

# 3 239
Айлин е постнала стори с Валерия и Евгени.  А Валерия как издържа на мисълта,че и Айлин и Джия са се натискали с него? И сега общи снимки си правят.

Общи условия

Активация на акаунт