Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 545
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 3 435
Не видях Елена да си е направила полезните изводи, още се усеща болката преминала в озлобление. Мъжете се страхували от нея, защото била асертивна. От висотата на интелигентността си избра гнусотиите пред това да каже добра дума за Валерия. Имаше символика в това.
Евгени показа чувство за хумор и че някои неща е забелязал още във формата. Очевидно обаче видяното след това съвсем му е попарило желанието да общува и формално с Елена. Каквито и спекулации да се пускат, той не желае да чува за нея.
Между другото, както и очаквах, финалната сцена с Елена е снимана с много дубли, доста е плакала.

# 3 436
Елена не е имала идея да разказва за съобщението, беше попитана конкретно. Евгени се държа като ръб, Валерия беше на ниво. Не вярвам на сценарий да се целува и натиска като пубер навред, това си беше от него. Защо не нацелува Габисавет и Пламена, ако всичко е било насила? Дали Елена, дали Габа - щом му е все тая, нека да целува, каква е тая дискриминация?

# 3 437
  • Някъде там...
А какво ако... Joy Евгени наистина е имал чувства към Елена, но сега му е неудобно да признае?

# 3 438
Айде пак във филма и аз….
Има нещо което не ми дава мира…когато Евгени започна да разказва,че са се засякли с Елена(естест.водещия го прекъсна 1000 пъти) начинът му на изказване… Едно такова…все едно чувство за вина…ами беше неловко…поздравихме се от далеч…вкара и онзи поглед… Вратички отворени ли си оставя към Елена? Можеше просто да каже, без да разтъкава…да видяхме се,поздравих ме се…готово…какво ми развлача…Ако моята половинка почне да се обяснява как е видял жената с която са имали нещо,пък е било неловко…очите ще му извадя 😂 Пък и на всичко отгоре…родителите ми си поговориха с нея…кому беше нужна тази информация…просто си оставя вратички…според мен…Той е този,който се е олял от горе до долу(ок,предаване е но все пак) и в момента трябва да се държи на положение…а не да ми се хили като пуяк!

# 3 439
Нормално е емоциите да не са минали, дори смятам, че много от момичетата са ги преживяли втори път, гледайки епизодите. След 3 дни, когато се забрави напълно за Ергенът, вече може да дойде ред за истинското преодоляване, прощаване, продължаване напред и тн.

# 3 440
Според мен това, че бяха скучни в гостуването до голяма степен се дължи на тоя Цикатридинис. Да не говорим за вечерята с гадостите. Тоя е някакъв.. извратеняк.
Защо Е. не отговорил на Елена. Първо и е отговорил със сърце. Това е отговор. Второ на него вече му се повръща, байгън му е от Елена. Аз написах,че при една от целувките му с Елена прилича на пиян ученик, който ще се издряйфа след малко. Май най-изнасилен в предаването беше той.  Ако мен са ме насилвали да показвам страст към човек към който нямам грам привличане на мен ще ми се гади после от спомена и ще гледам да го избягвам. Тук Евгени е реагирал нормално. Поне вече не е длъжен...да пунктира каквото и да било.
За Мика също не се излъгах що за човек е. Няма личност при нея все още и като гледам..в грешна посока е тръгнала да изгражда егото си. Доста неприятно се държи. Явно мама и тате прекаляват с напомпването колко е изключителна.
Елена май и тя не знае по кой свят е. Уж била влюбена, разбита.. па ще му благодари..ще носи дрешки и колие от "доброто старо време"...и явно и тя се е главозамаяла доста и трябва някой да и светне че доста хора не можеха да и изтърпяват изпросените страсти. Аз на целувките им от финалната им среща се улових че крещя " стигаааа!!! Престанетееее! Та не знам за какви вибрации на цяла Б-я говори. Най-нормална ми е Валерия. Тя си е каквато си е. Евгени...малко социопат си пада, НО...обяснението му в любов на финала беше сладко, истинско и го показа в една неочаквана и добра светлина. Според мен е добро момче, не много уверено в себе си, и определено ще е под чехъл. Да него трябва да е стабилна и силна личност. Валерия е такава.

# 3 441
Сега си обяснявам думите и поведението на Кристина и със сигурност е било право момичето.И се извинявам и си връщам всички думи,които съм изписала за нея(не че ги помня Joy).Това красиво момиче колко кусури му намери този..Пожелавам на всички момичета да се обзаведат с прекрасни,високи мъжкари и да забравят за този..Grinning

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 09:39 от Amber*

# 3 442
Оле, мале. Дадоха в близък кадър, пръстена при Цитиридис. Той все още й е огромен, 6 месеца по-късно. От продукцията, чакат Валерия да го върне ли ако се разсъхнат?! Все още не е стеснен. 🤐 Да й го стеснят и да си го носи. Не е супер, супер скъп. Да й го подарят, без значение изхода.
Генчо, искали са да докарат Микеле Мороне в БГ вариант, но ..... не се е получило.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 09:42 от vanya.pavlova

# 3 443
Ах, ах.. гледам Цитиридис и пуска спойла със сторито на Теа, където всички мислеха, че седящата дама до Евгени е Ирина. Пуска го и виждам за част от секундата куче.. И си викам баси това е псето на Валерия..😑 и след една минута разказаха,че е точно то..

Еми да, от самото начало е можело да се разбере коя печели 😂
Чак ме хвана яд за изхабените ми нерви..

# 3 444
Не знам дали са пускани тези сторита на Елена

# 3 445
Ау милият, момите го насилвали, а той се дърпал.

# 3 446
Ето, няма драма ,прегръщат се.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 09:47 от Морана

# 3 447
Ау милият, момите го насилвали, а той се дърпал.
Насилван беше да го играе страстен с Елена. С някои от момите може и да му е било не чак толкоз трудно. А и никоя не беше така по мъжки напориста с него както Елена. Изобщо не се учудвам защо мъжете ги е страх и не и пишат.

# 3 448
Въобще не играеше. Искаше му се и с  двете.

# 3 449
Гледах снощи главните герои при Цитиридис и отново си припомних защо не харесвам Цитиридис. Никакви провокативни въпроси не смее да зададе, което направо ми обезмисли интервюто. Сега напълно осъзнах, колко много си подхождат Е и В. В предаването, симпатизирах на Елена, но най много допирни точки има именно с Валерия. Евгени беше чак учудващо разговорлив, но за мен той си остава кофти парче. Валерия ми харесва и чак й се кефя, как ще си го дресира като кученце (както каза тя, куче и мъж, както го дресираш). Ще го направи див и щастлив. Тя го води за носа и това си личи. Който може, го може. Браво на Валерия.
Относно Елена и Мика, държаха се грозно. Не ми харесаха и двете. Разбирам Елена, че се чувства използвана, прелъстена и изоставена, но тази жлъч не беше необходима, защото тя пък спечели любовта на публиката. Беше най яркия образ в предаването, най-запомнящия и най- обсъждания. Сезонът на Елена, както други споменаха.

Общи условия

Активация на акаунт