Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 643
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 3 750
[
Тя сигурно вече е в Лондон на гости на другият син😂😂😂
Моля, Светла Генчева, да коментира проекта!
😂😂😂😂😂😂😂
П.С.От трите Валерия, най-много я обича камерата. Джия, сладичка, но не става за тази работа.
[/quote]
Жал ми е за горките хорица, но за Генчо - хич! Да си търпи сега униженията, на които Валката го подлага! 😂
[/quote]

# 3 751
  • В царството на игрите:)
Даже аз изслушах Джия.Grinning
И аз.....Още се възстановявам... Какво беше това, бе хора?

# 3 752
  • софия
Усещам как започвам да се пропуквам и някакво съжаление да се прокрадва в сърцето ми към Генчака. За три дни му таковаха онаковата.
 Първо мама блесна, после народа го награка,  че грешен избор бил направил. А то сърцето не пита. После го строиха до останалите кученца под името Рошльо. Мика се оказа, че тръпки я побивали от него, но не сексуални. И днес тия тричките се видя, че се целуват с повече страст помежду си, отколкото с Евгенина. Аз, ако съм директно ще уволня този негов меринджей,  дето му е дал акъл да става главен герой във формата. Хора, дръжте ме, наистина се пропуквам.
 Някой жалеше в темите, че от такива, като нас днешните девойки не можели да са открити в сексуалността си. Като ги гледам, никакви проблеми нямат. Ох, не очаквах, че ще е такава забава, толкова бързо след финала.😀😀😀

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 19:47 от СлаБе

# 3 753
Тя и Крисия пусна  клип с участието на Габи и Емил Каменов ,ама той е много обикновен Sweat Smile  ,а тука Ергенките са много горещи ,реклама и за трите ,мама Светла е в тих ужас ,а Евгени сигурно  прехапва устни и клати главата с думите -"Какви бели сте вие тричките " ...

# 3 754
  • София
Дъно!
Честити да са му трите грации на Евгени, но май битката е загубена - те са си достатъчни тричките. Thinking

# 3 755
Усещам как започвам да се пропуквам и някакво съжаление да се прокрадва в сърцето ми към Генчака. За три дни му таковаха онаковата.
 Първо мама блесна, после народа го награка,  че грешен избор бил направил. А то сърцето не пита. После го строиха до останалите кученца под името Рошльо. Мика се оказа, че тръпки я побивали от него, но не сексуални. И днес тия тричките се оказа, че се целуват с повече страст помежду си, отколкото с Евгенина. Аз, ако съм директно ще уволня този негов меринджей,  дето му е дал акъл да става главен герой във форматът. Хора, дръжте ме, наистина се пропуквам.
Леле, рева от смях 😂😂

# 3 756
Клипа го разбирам така Айлин обича да се снима във чалга клипове понеже я има във доста такива Джия винаги се е опитвала да пее и тя знае че не може и са викнали Валерия за фон колкото да вдигнат абонатите на Джия във ютюб  а песента смятам че е за любовта  на Елена към нейните дружки все пак имаше няколко лагера

# 3 757
Не знам дали сте гледали, но на Валерия фотосесиите за китайските и японските марки са доста стилни. Дори, свекървата би си изпринтила някоя от онези снимки и би я сложила с гордост в къщата им. Ама това, дето са направили с Джия е за ... както казват в Комеди Клуба - за чикибойци.
100% извън предаването, а може и зад кадър тричките са си направили парти с Генчо. Няма начин такова нещо да не се е случило.
Използва, Джия претоплените манджи на Андреа от преди 15 години и иска Хайп в не особено популярният си канал.

# 3 758
Тя и Крисия пусна  клип с участието на Габи и Емил Каменов ,ама той е много обикновен Sweat Smile  ,а тука Ергенките са много горещи ,реклама и за трите ,мама Светла е в тих ужас ,а Евгени сигурно  прехапва устни и клати главата с думите -"Какви бели сте вие тричките " ...
А може да припява "Уля-ля-ля, са-са-са..."Smile

# 3 759
Разбрахте ли сега,защо не живеят заедно?Еми няма как в едната стая “Чейковски”,а в другата “Джия”🤣🤣🤣

# 3 760
Това е някаква дива чалга, няма начин да я изслушам.

# 3 761
Крисия пък как можа с Емо Каменов да снима клип? Толкова вулгарно ги хранеше този. Пък и в клипа беше пълно дърво. Толкова ли е нямало един нацепен батка да си вземат за красота? Grinning Галин или Фики да беше взела, същата работа щеше да свърши, ама поне за тях не се знае какво са говорили за момичетата. Емил в канала си всичките ги попиля.

# 3 762
Това е някаква дива чалга, няма начин да я изслушам.
Не е дива ,това е секси,еротична чалга Stuck Out Tongue

# 3 763
  • Монреал
https://m.youtube.com/watch?v=vM6UWtn8vTU

Да оправим малко вкуса, след бълвоча на Джия😂😂😂

# 3 764

Бая се пооблизха Flushed Сега вече могат да кажат, че са се целували една с друга не само чрез Генчо. Joy

Общи условия

Активация на акаунт