Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 13

• 219 732
  • 4 066
  •   1
Отговори
# 3 735
Мислех да се въздържа от коментар, но някак си не устоях на предизвикателството. От участието си в една прекрасна тема преди време не бях влизала скоро в БГ-мама. С някои от дамите, все още поддържаме контакти, даже и срещи си правихме, но такива твърди, злобливи и крайни, категорични мнения за персонажи, които никой не познаваше и гледахме само на екрана, никоя от нас не си позволи. Липсата на добър тон при квалификациите и налагане "силово" на определено мнение, лично на мен не ми харесва. Всяко едно от момичетата имаше своите хубави качества. Да определено харесвах Валерия. През цялото време се сравняваха и заклеймяваха несъпоставими качества като опит с младост, интелигентност с красота, все едно притежанието на което и да е от тези качества изключва останалите и те трябва да се противопоставят.
Елена също ми беше симпатична със своето желание за обич.
Мили майки, сегашни и бъдещи толкова сме отговорни за децата си, че чак страх ме хваща какво сме възпитали. Имам двама сина, две прекрасни момичета, техните съпруги и 4 внука, най-големия е студент. 63 годишния ми опит и работата с много и различни хора ме е научил, че търсиш ли добро ще го намериш, но търсиш ли пороци, първо погледни себе си и после околните.
Ако любовта между Валерия и Евгени устои на безкрайните изпитания, включая и целия негативизъм по социалните медии, то им пожелавам цялото щастие на земята. Същото желая и на останалите участнички и на всички Вас.

Много хубав коментар! ❤️👏❤️

# 3 736
  • Разпиляна във въображението
Ама някой разбрали какво пее Джия? Не че я слушах, но скролнах напред където са трите. Пуснах за малко, но то това пеене ли е? Брр. Тъпо, че Валерия е участвала в това. Подкрепата към приятелките трябва да има известен филтър.

# 3 737
Аз залагам, че като цяло нищо не издава... просто си е маркетингов трик за привличане на вниманието Laughing Типичните чалга провокации и драми във видеото и текста. В краен случай може да издава силното приятелство между тройката или пък бъдещи съвместни проекти, кой ги знае.. На мен лично ми е безинтересно, затова и не се напъвам да го мисля.

Ясно между кои участници е пламнала любовта в предаването Smiley

Майтапът настрана, какво толкова издава тая песен? Помня, че хората, които бяха слушали Джия в Надкаст, бяха написали, че тя казала, че песента издавала нещо, даже заглавието не може да каже. Че какво общо има "проверен" с Генчо и с форматът? И какво издава текстът? Че Генчо е сам след предаването ли? Smiley Обяснете, моля, аз не загрявам нещо Smiley За мен това си е типичната чалга песен с типичния чалга текст.

# 3 738
Леле,стана ми жал за момчето.Е няма такова унижение.То не беше никога няма да си повече от кучето ми, никога няма да застанеш между мен и моите приятелки,то публично извинение от родителите,а те милите гледат земята и чака да се отвори,а сега и това за капак🤣Да организира спешно концерт в Австралия това е единственото спасение.

# 3 739
Един мъж като вдигне така една жена и после я пусне да се плъзне по него, много добре тя може да прецени дали мъжът я желае. То се усеща, ако има нещо между тях... мисля че всички разбират какво нещо имам предвид, освен желание. Wink
На нас жените ни е лесно да имитираме желание и страст, но при мъжете си има сигурен индикатор, Елена не е невинната Микаела и сигурно е усетила желае ли я наистина Евгени или не.
Имаше силно желание Евгени не само към Елена, ами и към още няколко и то не по задължение.

А какво ако... за да го държат в кондиция тоз жребец мамин, се е наложило да държат Поли толкова време, за да предписва правилния хап преди снимки? Хахахаха!!! LaughingLaughingLaughing

Три удивителни записвам в моя тефтер:
1. "Искам да знам, че си добре" на финала, а пък после - дабъл тап и настрани в киното...
2. "Ученици в голямото междучасие" трябвало да изчакат и "деца" им донесли рисунки в пицарията... Извод - гоним детската аудитория ние... Валерия е новата Роси Кирилова, а Генчо - бати Енчо на концерт (обичам и нея, и него много!).
3. 7 месеца да не намерят начин и време поне месец да са денонощно заедно - ни Коледа заедно, ни Свети Валентин, ни Великден - в неговия Лондон, в нейната Япония, в някоя селска къща под наем, в апартамент в който и да е европейски град?
Не ровя, просто ми е чудно...
Един въпрос: Нали беше купил 2 билета за Австралия? Това кога трябваше да се състои или състоя ли се вече?
Както да го гледам и мисля - трябва да е било роли, раздавани на кандидат-актьори и актьорки (по Е-вета)... По друг начин не ми се връзват нещата...

# 3 740
  • тук и там
Aз лично за Евгени Генчев чух покрай Ергена. Та може и да е известен в някои музикални среди, но в БГ беше непознат. Сега се връща в БГ, има някакви планове за бизнес  и българите трябва да го познаваме. Та и Ергена си е влязал с неговите си цели според мен, ако намери и булка-добре. Ами получи му се, макар и не по начина който е очаквал. Сега е разпознаваем, ама пък не е харесван.Ама казват че лоша реклама няма, та..

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 19:04 от Кайсия

# 3 741
  • Варна
Какво си е правила Айлин? Нещо различна ми се вижда от в Ергена, не в добър смисъл.

# 3 742
Даже аз изслушах Джия.Grinning

# 3 743
Моля, Светла Генчева, да коментира проекта!
😂😂😂😂😂😂😂
П.С.От трите - Валерия, най-много я обича камерата. Джия, сладичка, но не става за тази работа.

# 3 744
Моля, Светла Генчева, да коментира проекта!
😂😂😂😂😂😂😂
П.С.От трите Валерия, най-много я обича камерата. Джия, сладичка, но не става за тази работа.
Жал ми е за горките хорица, но за Генчо - хич! Да си търпи сега униженията, на които Валката го подлага! 😂

# 3 745
Абсолютно самодостатъчни, може и с някое куче наоколо  Laughing като момичешка гимназиална тайфа са, май и на това ниво са замръзнали. Затова 2/3 от зрителите, съдейки по коментарите в социалните мрежи, не могат да го проумеят този Ергенин какви ги свърши...

Така добре ще се върже Генчо с пианото тук...не знам защо не са го поканили! Thinking
Струва ми се, че триото си е самодостатъчно....Справят се и без него доколкото виждам..
LaughingLaughingLaughing

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 19:28 от lora_ph

# 3 746
Трябваше и Генчо да включат, а не да се целуват една с друга 😂
Е, в "Ергенът" той ги целуваше. Сега е време те да се целуват помежду си.
Е нали спяха в едно легло във формата? Сигурно са репетирали. Впрочем, за пръв път виждам в погледа на Валерия истинска страст...Най-после я показа..

# 3 747
А защо Валето и Айлин толкова са ги избелили с грима в клипа? Разбирам, че може да са целели някакъв контраст с главната героиня Джия, ама те направо са им сменили тена на кожата отвсякъде Grinning Това е толкова смешно, колкото и когато някоя жена си е наклепоцала лицето с 3 нюанса по-тъмен фон дьо тен, кънсийлър, контуринг и каквото още се слага там, а шиятa е снежнобяла Grinning

# 3 748
Grinning сега, когато вече не са в ергена, как ще разкара Джия и Айлин, да не излезе някоя отворена връзка накрая.

# 3 749
  • Монреал
За песента на Джия, нищо не издава, то е ясно. Просто нямаше как промото да е преди финала, тъй като Валерия участва. Няма нищо друго скрито-покрито.

Общи условия

Активация на акаунт